aaa zmaju! Napisano %s u %s #16589 Napisano %s u %s (izmenjeno) To je mono (teistički)? Izmenjeno %s u %s od aaa zmaju! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 17 časa Autor #16593 Napisano pre 17 časa A i da imam, odakle mi? Sa 100 eura u Švedskoj možeš komotno da prespavaš u kontejneru za smeće, sve sa doručkom Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano pre 17 časa #16594 Napisano pre 17 časa Hoce da kazu, ostavicemo vam po 100 evra, ostalo uzimamo... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 17 časa Autor #16595 Napisano pre 17 časa Upravo sada, Vix reče Hoce da kazu, ostavicemo vam po 100 evra, ostalo uzimamo... Fora je što nema keša više nego za toiko. Sve se plaća sa plastikom.
Leonardo Napisano pre 17 časa #16596 Napisano pre 17 časa Kako Bre nema keša. A ono što se vozilo u Ukr, šta je? Poštanske markice možda? Mikorist, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
Mikorist Napisano pre 17 časa Autor #16597 Napisano pre 17 časa pre 7 minuta, Leonardo reče ono što se vozilo u Ukr, šta je? namenska industrija LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 17 časa #16598 Napisano pre 17 časa Austrijanci plaćaju reket ukrajincima da ne moraju ići ginuti za "slobodnu evropu"
Leonardo Napisano pre 16 časa #16599 Napisano pre 16 časa Moderni izumitelji i moderni izumi Aleks and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Vix Napisano pre 16 časa #16600 Napisano pre 16 časa A jel ima varijabilni broj obrtaja? I moze da se bira tvrdoca cetkice? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 16 časa Autor #16601 Napisano pre 16 časa Ovo čisti i od hemoroida Aleks and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano pre 16 časa #16602 Napisano pre 16 časa 5 minutes ago, Vix said: A jel ima varijabilni broj obrtaja? I moze da se bira tvrdoca cetkice? Treba potražiti tekstove i objave rivjuera ili zadovoljnih korisnika LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
aaa zmaju! Napisano pre 15 časa #16603 Napisano pre 15 časa LightMatic, Leonardo, Aleks and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
aaa zmaju! Napisano pre 15 časa #16605 Napisano pre 15 časa pre 55 minuta, Leonardo reče Moderni izumitelji i moderni izumi Dal mota traku? Leonardo, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1
Leonardo Napisano pre 15 časa #16606 Napisano pre 15 časa 2 minutes ago, aaa zmaju! said: Dal mota traku? Ne bih znao, ali pretpostavljam da dobro neguje vinile i uklanja okorele nečistoće LightMatic and aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1 1
Pchelac Napisano pre 14 časa #16607 Napisano pre 14 časa 3 hours ago, Mikorist said: Čoveče. Ovo je duboko Pijem a ne znam cemu sve to I dalje jaje ipak volim...😁 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano pre 12 časa #16608 Napisano pre 12 časa 5 hours ago, Mikorist said: A i da imam, odakle mi? Sa 100 eura u Švedskoj možeš komotno da prespavaš u kontejneru za smeće, sve sa doručkom Euro nije valuta u Švedskoj a nije ni baš ni tako za kontejner...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah