machinori Napisano Novembar 23, 2010 #67 Napisano Novembar 23, 2010 :serbvidkakisicl0:Biće na gostovanju kod bata baneta od sutra, pa eto ti prilike Donecu mog "prvenca" pa ce vidimo koji je bolji. ;)Doduse, bata bane nema Spendor. A i PC transport mu je sumnjivog kvaliteta - a ko mu ga je sklapao nije ni cudo.
Daudio Napisano Novembar 23, 2010 #68 Napisano Novembar 23, 2010 Sve u svemu, bez obzira na krajni ishod amp ce biti u mom posedu jos neko vreme i iskoristavacu ga samo tako...sreca pa ne moze da prica Немој се изненадити кад ти будем реко садржај торбе са пијаце на коју те жена отерала не би ли уживала мало у тишини. Мени је драго да Бане има могућност да сам без ичијих предрасуда послуша оно што му се предлаже да направии да сам донесе одлуку пре него што крене у пројекат.А шта ће амп да каже није битно у овом случају-направљен је да испуњава жеље.
sp300b Napisano Novembar 23, 2010 #69 Napisano Novembar 23, 2010 BJ2 posle 2 Zenovače (nisam mogao čista uma da ga pozajmim ), prosledjen večeras na par dana BB.
Zen Mod Napisano Novembar 23, 2010 #70 Napisano Novembar 23, 2010 oce BB da se javne jos veceras ........ ili ce da se ne javne vise nikad ?
Zen Mod Napisano Novembar 23, 2010 #71 Napisano Novembar 23, 2010 za slucaj da se javne - ne bi Hvalila ni koja slicica najjace Prestonicke postavke trenutno - Ge, ceve , Jfets:Viannen_loungelizard:
sp300b Napisano Novembar 23, 2010 #72 Napisano Novembar 23, 2010 Ako već beži preko grane , nema taj vremena za slike
bata bane Napisano Novembar 23, 2010 Autor #73 Napisano Novembar 23, 2010 Bogami, stigoh kod coveka, izmamih mu rakiju, uzeo slobodno vreme sa porodicom, maltretiro u kasne sate radnim danom, uzeo pojacalo bes trunke srama i jos kao vrhunac nevaspitanja dosao prvi put u kucu praznih ruku Sad kad je kod mene amp, bas me briga Elem , cim pre stize raport :coffee:A i slicica....
Zen Mod Napisano Novembar 23, 2010 #74 Napisano Novembar 23, 2010 ......... dosao prvi put u kucu praznih ruku .......sta te briga - nisi otisao praznih ruku ....... i jos si resio ga bede
bata bane Napisano Novembar 24, 2010 Autor #75 Napisano Novembar 24, 2010 Sprava prikljucena, taman se smlacila i .... ...cist Ge Stage, separacija instrumenata, definicija i bas deonice........ nije ni najmanje umilno pojacalce, u svakom momentu sve drzi pod kontrolomMoram da priznam da J2 nije prijatan kao cevka, i da bi morao dobro da razmislim na koji bi kompromis izmedju te dve stvari pristao Po pitanju snage ,koji je meni prilicno vazan faktor, J2 me u potpunosti zadovoljava... ....e sad, dvojac je tu jos koji dan pa ce da vidimo
Zen Mod Napisano Novembar 24, 2010 #76 Napisano Novembar 24, 2010 ,,,,,,,....e sad, dvojac je tu jos koji dan pa ce da vidimo sta jos koji dan ?zapati kerove ...... em dete uziva , em ampovi bez ulaganja
sp300b Napisano Novembar 24, 2010 #77 Napisano Novembar 24, 2010 :dance2:Nije kao ceve, ovo nema THD izobličenja..p.s. Šalim se, volim ja i ceve - ko ne veruje neka vidi moj Nick na forumu.
bata bane Napisano Novembar 24, 2010 Autor #78 Napisano Novembar 24, 2010 Da budem iskren, ovo najslicnije radi kao moj Ge amp A uz to ima vise snage, manje hladnjaka, i manje zahebancije Mislim da je odluka pala (ko iz partizanskog filma)Da se razumemo, nisam odustao od GK71, ali posto nisam dorastao visokim naponima....za sad se , samo, odlaze projekat cevni amp by bb da ne kazete da sam izdao cevnu stvar Jedino je sad problem sto u ovoj konstalaciji sa J2 moram da prepravim postojeci LDR u cevni baffer....tezak je moj zivot
sp300b Napisano Novembar 24, 2010 #79 Napisano Novembar 24, 2010 Rekoh ti ja da ti ne valja taj LDR :buehehe:p.s. ko razume, shvatiće
bata bane Napisano Novembar 24, 2010 Autor #80 Napisano Novembar 24, 2010 Rekoh ti ja da ti ne valja taj LDR Radi on savrseno , nego cu samo da mu izvadim gain stage
Sipi Napisano Novembar 24, 2010 #81 Napisano Novembar 24, 2010 ... da ne kazete da sam izdao cevnu stvar ...Ma kakvi Bane, sve je OK sve dok cevna stvar tebe ne izda... :buehehe:Covece, sad mi pade na pamet otkud tolika fetishizacija elektronskih cevi - pa Frojdovska fora je u pitanju - cevke su izrazito falusnog oblika - to izgleda privlaci latentne i druge cevase...
zika Napisano Novembar 24, 2010 #82 Napisano Novembar 24, 2010 Radi on savrseno , nego cu samo da mu izvadim gain stage On sklanja gain, ja tražio gain. Nikada nam ugoditi...
ZZZ Napisano Novembar 24, 2010 #83 Napisano Novembar 24, 2010 Lepo je primetio BBane, visokotranskonduktivne cevi rade kao tranzistori...
Zen Mod Napisano Novembar 24, 2010 #86 Napisano Novembar 24, 2010 ne bojim se ja za BB - premazan je taj svim mastima a u zadnje vreme trosi Johambin ,tako da mu niko nista ne moze
sstrsat Napisano Novembar 24, 2010 #87 Napisano Novembar 24, 2010 Lepo je primetio BBane, visokotranskonduktivne cevi rade kao tranzistori... NetocnoOva pogresna fama o visokostrmim cijevima je nastala uglavnom zbog toga ca vecina "audio konstruktora" generalno nima blage veze o RF tehniki i njezinnim zamkama. Istina je da su te cijevi jako sklone VHF oscilacijama (najcesce sporadicnima). Nima tu misterije, velike vridnosti strmine i faktora pojacanja u kombinaciji sa njihovim relativno velikim parazitnim kapacitetima i induktivitetima vodova stvaraju itekako pogodne uvjete da se nec tako desi. A oscilacije ih tjeraju u svakakve rezime rada i usput stvaraju uvjete za generiranje sve sile intermodulacionih produkata koji itekako mogu padati i va audio opseg. Ali je istina i to da kad im se suzbiju mogucnosti za samoosciliranje te visokostrme cijevi pokazuju svu raskos svojih mogucnosti i uveliko gaze niskostrmu bracu. Ki se bavil sa RF tehnikom, znat ce o cemu prican
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah