zek Napisano Januar 22, 2018 #3829 Napisano Januar 22, 2018 1 hour ago, Kuja said: ... Kapiram da se uz pomoć šrafcigera, premeštanjem panela sa drajverima levo-desno, i to može srediti! .... i onako izgleda k'o da je sa šrafcigerom rađeno na času OTO....
sir Oliver Napisano Januar 22, 2018 #3831 Napisano Januar 22, 2018 jeftinoća 2200€ https://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-SX-1250-55797993-oglas.htm Pošto je bio nov?
vladd Napisano Januar 22, 2018 #3832 Napisano Januar 22, 2018 Oko 1000$, ondanjih. Naravno ne kod nasih lopovskih udbaskih firmi, mikrometala ili avtotehne, posto bi na tu cenu trebalo dodati jos 70-80%, za gospodje u bundama...
Gosha Napisano Januar 22, 2018 #3833 Napisano Januar 22, 2018 1 hour ago, sir Oliver said: jeftinoća 2200€ https://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-SX-1250-55797993-oglas.htm Pošto je bio nov? Samo osmeh.......
John Coltrane Napisano Januar 22, 2018 #3834 Napisano Januar 22, 2018 1 hour ago, Gosha said: Samo osmeh....... Ali Bojsijev
Kuršum Napisano Januar 22, 2018 #3835 Napisano Januar 22, 2018 3 hours ago, sir Oliver said: jeftinoća 2200€ https://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-SX-1250-55797993-oglas.htm Pošto je bio nov? Prekopirao najvišu cenu koju je video na Hifishark. http://hifigoteborg.se/store/description.php?id=626 Nije više mu se svideo taj oglas, nego oni od 1200 ili 1400€.
Kuršum Napisano Januar 22, 2018 #3836 Napisano Januar 22, 2018 1 hour ago, Kuršum said: Nije više mu se svideo taj oglas, nego oni od 1200 ili 1400€. Kako li se ova boldovana našla tu gde ne treba.
milovan1963 Napisano Januar 22, 2018 #3837 Napisano Januar 22, 2018 2 hours ago, Kuršum said: Prekopirao najvišu cenu koju je video na Hifishark. http://hifigoteborg.se/store/description.php?id=626 Nije više mu se svideo taj oglas, nego oni od 1200 ili 1400€. ovde ga mozda proda ako skine jednu nulu...
Gosha Napisano Januar 22, 2018 #3838 Napisano Januar 22, 2018 1 hour ago, milovan1963 said: ovde ga mozda proda ako skine jednu nulu... Pa podeli sa dva.
vladd Napisano Januar 22, 2018 #3839 Napisano Januar 22, 2018 Vredi taj risiver stanovitu svotu, a narocito ko voli..ali ne ovaj ne ovoliko i ne od ovoga.. Nego mi idu na zivac ovi buvljak preduzimacici, kao sacnuo je cenu, pustio mamak, mada takvih babuna verovatno ima dva u srbiji, ide tetki da odnese lek, pa nema sad vremena da uslika, a trazi ozbiljnu cifru, i pride nema pojma sta prodaje niti kako to da opise, vec ima idiotsko bahat odnos prema celoj transakciji. Kao da moze na brzaka da klepi znacajnu lovu, a da mu neko ne isprzi dzigericu na sred pijace.. To sto "nije otvaran", moze da doda i cetiri zimske, to je cesto veca mana nego da je ociscen, zamenjene sijalice, podesen tjuner..
чика-Брка Napisano Januar 22, 2018 #3840 Napisano Januar 22, 2018 stvar ukusa. meni, na primer, ne vredi ni lulu duvana. imam cevni risiver, 10x jeftiniji a 10x bolji. plus magija lampi.
Gosha Napisano Januar 22, 2018 #3841 Napisano Januar 22, 2018 7 minutes ago, vladd said: Vredi taj risiver stanovitu svotu, a narocito ko voli..ali ne ovaj ne ovoliko i ne od ovoga.. Nego mi idu na zivac ovi buvljak preduzimacici, kao sacnuo je cenu, pustio mamak, mada takvih babuna verovatno ima dva u srbiji, ide tetki da odnese lek, pa nema sad vremena da uslika, a trazi ozbiljnu cifru, i pride nema pojma sta prodaje niti kako to da opise, vec ima idiotsko bahat odnos prema celoj transakciji. Kao da moze na brzaka da klepi znacajnu lovu, a da mu neko ne isprzi dzigericu na sred pijace.. To sto "nije otvaran", moze da doda i cetiri zimske, to je cesto veca mana nego da je ociscen, zamenjene sijalice, podesen tjuner.. Druze Vladd, bez sekiracije......Kazu: "svaka roba ima kupca", ja kazem: "dok je ovaca bice i shishsanja.... "
vladd Napisano Januar 22, 2018 #3842 Napisano Januar 22, 2018 5 minutes ago, sax.hifi said: a 10x bolji. nece bas biti, premalo je tu lampionske magije. Ipak je ovo jedan od najboljih sveckih risivera, neki tvrde i najbolji, kako god, uglavnom izuzetno dobro i posteno koncipiran. Druze Goso, sto se tice robe i kupca, ja sa ovakvim bizamesmenom, ne bih pravio transakcije vece od 5 evra, u rangu po kile cvaraka.
Gosha Napisano Januar 22, 2018 #3843 Napisano Januar 22, 2018 6 minutes ago, vladd said: nece bas biti, premalo je tu lampionske magije. Ipak je ovo jedan od najboljih sveckih risivera, neki tvrde i najbolji, kako god, uglavnom izuzetno dobro i posteno koncipiran. Druze Goso, sto se tice robe i kupca, ja sa ovakvim bizamesmenom, ne bih pravio transakcije vece od 5 evra, u rangu po kile cvaraka. Izgleda da si ti slabo slusao HSR140/HSR160......... Aleks je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Januar 23, 2018 #3844 Napisano Januar 23, 2018 1 hour ago, sax.hifi said: imam cevni risiver, 10x jeftiniji a 10x bolji. Koji, ak' nije tajna?
Gosha Napisano Januar 23, 2018 #3845 Napisano Januar 23, 2018 20 minutes ago, Kuršum said: Koji, ak' nije tajna? Pa HSR.........
vladd Napisano Januar 23, 2018 #3846 Napisano Januar 23, 2018 5 hours ago, Gosha said: Izgleda da si ti slabo slusao HSR140/HSR160......... Izgleda. Nekako u vreme HSR160 sam napravio sam mini liniju, tjuner, preamp, amp. Znacajno bolju od Niskih gromada.. Nisam imao nikakvu zelju za slusanjem hsr-a Kada se pogleda taj mocni odlivak plastike, ingeniozno vodjenje i pridrzavanje zica, ti superfini kalemovi u tjuneru, pa te mocne zicice od tranzistora sa inventivno postavljenih hladnjaka.......prosto nisam imao zelju.
Beli_Ninja Napisano Januar 23, 2018 #3847 Napisano Januar 23, 2018 @vladd Izvini, ali moram da se ubacim. Posto sam imao prilike da se upoznam, a Boga mi i podruzim, sa nekim ljudima koji su radili u razvoju u Zastavi automobilima, Prvoj petoletki i Ei, a sad eto radim u jednoj povelikoj firmi gde se iz porudzbinu proizvoda dobija i cena po kojoj ce kupac da placa. Ne znam da li u opste imas osecaj kako je raditi i razvijati proizvodnju u uslovima "uzmi ili ostavi". Evo ja cu da ti docaram kako to izgleda. Kada ujutru krenes da se uhvatis za kvakau na ulaznim vratima stana pred polazak na posao u stomaku osecas da se zeludac okrece za 180 stepeni jer sve sto si ucio iz knjiga i od raznih doktora i strucnjaka moras da posaljes u wc solju, apsolutno svako jutro, zajedno sa sadrzajem debelog creva i diplomom za koju su te za'ebavali svi oni koji nisu morali da rade u proizvodnji vec su se vecito razvlacili po nekim institutima i brojali dane do penzije dok su pisali koje kakve radove i prepisivali knjige a preakticno nisu znali mnogo. Nemoj pogrsno da me shvatis, ali stvarno bih voleo da ste svi vi mladi kao ja, a mozda i mljadi, pa da sada, kada se od tebe trazi da po zavrsenom fakultetu imas i zavrsen ubrzani kurs za astronauta i astronautskim iskustvom od bar tri godine i da ti se podsmevaju kada svoju neiskusnu biografiju predas na srpskom jeziku, moras da trazis posao (bez podrske clanske karete) u firmami u kojoj se radi po principu "uzmi ili ostavi".
Zen Mod Napisano Januar 23, 2018 #3848 Napisano Januar 23, 2018 Davno sam pricao sa Ivanom Bukumirom , tada inzenjerom u EI RC (Cale mu bio teh. direktor tamo ako me secanje ne vara , i njegov je onaj VTL sto ga Siroma nezasluzeno aka ) nma temu zasto on ne polrene da se napravi bar cevni preamp za pocetak , kao cedo EI RC ono sto mi je on prvo odgovorio je ...... za tako nesto treba prvo imati kakvu takvu slusaonu u okviru fabrike , sa bar korektnim spravama bio covek u pravu , kad se pogleda kako se zavrsilo i kako su olako pusteni niz vodu resursi ... kao uostalom i tisucu naroda i narodnosti
Woland Napisano Januar 23, 2018 #3849 Napisano Januar 23, 2018 18 minutes ago, Zen Mod said: njegov je onaj VTL sto ga Siroma nezasluzeno aka jesvala ničim zasluženo mu zauzima mesto na polici, valjalo bi ga osloboditi tog tereta
sir Oliver Napisano Januar 23, 2018 #3850 Napisano Januar 23, 2018 Zašto nezasluženo? Zavidljivci neopevani. Btw Ei RC je ( bio) proizvodjač cevki a me uredjaja sa cevke. Preamp je mogla da pravi Ei Akustika recimo koja je imala i sprave i laboratorije i gluvu sobu čak.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah