Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

M'kaki... Dosta mi je svega.

Za 500 evra bih pre napravio sebi nešto lepo :)

Napisano

Lepo. Kada bi se ovaj defekt otklonio ( btw, pokusao sam sa google prevodieocem, ali mi i dalje nije jasno sta je po sredi. Nesto kao motor pri radu ima brum ? ).

Evo funkcionalan, ali bez rucice. Cena je znacajno veca u odnosu na ovaj defektni.

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Micro-Seiki-BL-91-turntable-no-tonearm-LOOK-/111223946495

Napisano

Lepo. Kada bi se ovaj defekt otklonio ( btw, pokusao sam sa google prevodieocem, ali mi i dalje nije jasno sta je po sredi. Nesto kao motor pri radu ima brum ? ).

Evo funkcionalan, ali bez rucice. Cena je znacajno veca u odnosu na ovaj defektni.

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Micro-Seiki-BL-91-turntable-no-tonearm-LOOK-/111223946495

Onaj prvi se „čuje“ kol'ko ja razumem samo kada se uključuje.

Ovaj drugi je (iz meni nepoznatih razloga i pobuda) tol'ko puta otvaran u prednjem levom uglu...

Napisano

Pa zato sam i linkovao, ovakve sprave hoće da budu papreno skupe... Valjda ima i neko racionalno opravdanje za to...

Ja nemrem (no frit-frit) ali možda neko...

Napisano

Pa zato sam i linkovao, ....

Dragi Stein,

shvatio sam tvoju poruku.

Zato sam i poentirao sa onom solo bazom da podvucem jos malo.

Ne zameri mi.

Btw, aukcija traje jos 5+ dana. Praticemo, pa cemo videti konacnu cifru.

Napisano

Onaj prvi se „čuje“ kol'ko ja razumem samo kada se uključuje.

Ovaj drugi je (iz meni nepoznatih razloga i pobuda) tol'ko puta otvaran u prednjem levom uglu...

nije nego stoka nema redovan odvijač

Napisano

Dragi Stein,

shvatio sam tvoju poruku.

Zato sam i poentirao sa onom solo bazom da podvucem jos malo.

Ne zameri mi.

Btw, aukcija traje jos 5+ dana. Praticemo, pa cemo videti konacnu cifru.

meni žao što ja nikada u životu nisam niti ću ikada moći da budem toliko nafircan ali zato mi onaj kad sam se rodio reko da što mi se sviđa a ne mogu da kupim, mogu da sam napravim... :)

(mislim, malkice mi nekad bude žao, ali ne jako,lepo je i to kad sam nešto sklepaš pa još i radi a nije opasno po okolinu :) )

Napisano

prvo probaš da mu razmakneš reči a onda primetiš "ohne Riemen" pa ti onda valjda nešta jasnije :D

Napisano

prvo probaš da mu razmakneš reči a onda primetiš "ohne Riemen" pa ti onda valjda nešta jasnije :D

Za to mi i i nije trebalo da koristim translator. Nema remen. Sta je tu sada jasnije ?

Sto se tice samog defekta u pitanju je ovo ( cini mi se ), evo i copy/paste : "der Motor macht beim Einschalten Geräusche,aber die Plattentellerachse dreht sich....".

Na tu sam buku mislio, te spomenuo u postu #1807, potom zika u postu #1808 odgovorio.

Ako je tebi od ovog napisanog jos nesto jasnije, ne oklevaj, napisi i podeli sa nama.

Napisano

Ajd da skratimo, reče herr Stein :)

motor pri uključenju pravi buku, stoji u opisu. Moguće je da su malo ležaji motora rešili da ih se pregleda, očisti i podmaže ili eventualno zameni. mada, ono što je nekome galama, nekome možebiti da i ne smeta, ima nas svakojakih. U svakom slučaju, još uvek je cena nisko a finalna može da ode u svemir. Kako rekoh, sumnjam da će ostati u prvih dve do tri stotine reonu... I pored toga, ja ne verujem da će mi u dvorište pasti džakče sa parama pa da mogu da udarim bid...

Napisano

56,55 skoro celih pet dana pre isteka licitacije :)

156€ tri dana i devet sati pre isteka...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...