Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da, projekat je radjen pre dve/tri godineBiće vremenom prezentovan u Project Gallery

• Odgovora 109
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Zašto prave tolike rupe pa ih zatrpavaju :confused1:

mozse im se ;) @ffl će verovatno da objasni u galeriji projekata i druge nonsense (sem zatrpanih rupa) tipa da li baš mora jedan ovakav šimfonjer da teži kao dva prosečna samograditelja zajedno, sa sve čakširama
Napisano

FFL, lijepi ormarići! :bravo: Nemoj puno odugovlačiti sa predstavljanjem - mislim da smo svi znatiželjni! :good2: P.S. Ona fotka gdje ona dva čovjeka vire iz zvučnika me podsjeti na neku davno gledanu emisiju jutarnjeg obrazovnog programa RTB, tamo 80-ih godina:-"A je l' veruješ ti da u radiu žive mali ljudi?"-"Ne!"-"Onda more m'rš iz naše mahale kad ne umeš da sanjaš!"

Napisano

.....-"Onda more m'rš iz naše mahale kad ne umeš da sanjaš!"

Mika Antic
Napisano

Mika Antic

Hvala! Nisam znao to. Samo mi se rečenica iz nekog razloga urezala u pamćenje dok sam još bio školarac.
Napisano

Biće uskoro, trenutno sredjujem dokumentaciju i pregovaram sa @ZenMod - om o mogućnostima uploada, gde i kako

Napisano

Sad jos samo da se potvrdi da je na gradnulici i da svaki drugi vikend prolazim godinama pored toga.. :bye:

Napisano

Da, kutije su bile na Gradnulici ( deo Zrenjanina ), pre više od dve godine su odnete u Madjarsku

Napisano

Da, kutije su bile na Gradnulici ( deo Zrenjanina ), pre više od dve godine su odnete u Madjarsku

Tada Mađarska (još) nije bila deo Gradnulice :Viannen_loungelizard:
  • 2 years later...
Napisano

hmmmmm sto li otvori opet ovu temu...engleski zvuk...tek sam sad shvatio da imam status upozorenja na avataru (iako ne znam zasto)...a i platio sam porez pre 30g na engleski zvuk... (je li ima 'smajli' sa 'slepackim' naocarama? ili smajli sa 3 mala majmuna?) remained silent

Napisano

hmmmmm sto li otvori opet ovu temu...engleski zvuk...tek sam sad shvatio da imam status upozorenja na avataru (iako ne znam zasto)...a i platio sam porez pre 30g na engleski zvuk... (je li ima 'smajli' sa 'slepackim' naocarama? ili smajli sa 3 mala majmuna?) remained silent

Svi imamo. Click na „to“ i videćete da li imate neko upozorenje...

Napisano

cega se plasis ?

@all

ko se plasi sutke nek se pomeri. (sto dalje od ovog foruma) :oke:

citajte pravila:

Život je težak, mi svi to znamo, kada uđete na ovaj forum, pokušajte da ostavite iza sve svoje lične probleme.

Traženje odgovora na pitanja i/ili razmena informacija, zasniva se na "pozetivnom" stavu.

Možete da ne volite ideju pravila, pa čak ida imate odbojnost prema nijma, ali ako se ne ponašate u skladu sa njima, možete ostaviti ovaj forum, ima i drugih mesta na internetu.

Napisano

@zika ne bunim se...nego nisam zeleo nikog da uvredim a ako jesam nesvesno a ne secam se...izvinjavam se

ali brate engleski zvuk boli kao i kasalj od engleske magle iz tih godina :laugh1tooht:  oi'

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...