Eci Napisano Oktobar 18, 2010 #67 Napisano Oktobar 18, 2010 Da, projekat je radjen pre dve/tri godineBiće vremenom prezentovan u Project Gallery
Leonardo Napisano Oktobar 18, 2010 #71 Napisano Oktobar 18, 2010 Ta kutija svira do ooNema dovoljno prostora za garderobu, to im je možda mana Zašto prave tolike rupe pa ih zatrpavaju
Zflazar Napisano Oktobar 18, 2010 #73 Napisano Oktobar 18, 2010 Zašto prave tolike rupe pa ih zatrpavaju mozse im se @ffl će verovatno da objasni u galeriji projekata i druge nonsense (sem zatrpanih rupa) tipa da li baš mora jedan ovakav šimfonjer da teži kao dva prosečna samograditelja zajedno, sa sve čakširama
zerowaf Napisano Oktobar 18, 2010 #74 Napisano Oktobar 18, 2010 FFL, lijepi ormarići! Nemoj puno odugovlačiti sa predstavljanjem - mislim da smo svi znatiželjni! P.S. Ona fotka gdje ona dva čovjeka vire iz zvučnika me podsjeti na neku davno gledanu emisiju jutarnjeg obrazovnog programa RTB, tamo 80-ih godina:-"A je l' veruješ ti da u radiu žive mali ljudi?"-"Ne!"-"Onda more m'rš iz naše mahale kad ne umeš da sanjaš!"
Zen Mod Napisano Oktobar 18, 2010 #75 Napisano Oktobar 18, 2010 .....-"Onda more m'rš iz naše mahale kad ne umeš da sanjaš!"Mika Antic
zerowaf Napisano Oktobar 18, 2010 #76 Napisano Oktobar 18, 2010 Mika AnticHvala! Nisam znao to. Samo mi se rečenica iz nekog razloga urezala u pamćenje dok sam još bio školarac.
Eci Napisano Oktobar 18, 2010 #77 Napisano Oktobar 18, 2010 Biće uskoro, trenutno sredjujem dokumentaciju i pregovaram sa @ZenMod - om o mogućnostima uploada, gde i kako
Sync Napisano Oktobar 18, 2010 #78 Napisano Oktobar 18, 2010 Sad jos samo da se potvrdi da je na gradnulici i da svaki drugi vikend prolazim godinama pored toga..
Eci Napisano Oktobar 18, 2010 #79 Napisano Oktobar 18, 2010 Da, kutije su bile na Gradnulici ( deo Zrenjanina ), pre više od dve godine su odnete u Madjarsku
Zflazar Napisano Oktobar 18, 2010 #80 Napisano Oktobar 18, 2010 Da, kutije su bile na Gradnulici ( deo Zrenjanina ), pre više od dve godine su odnete u MadjarskuTada Mađarska (još) nije bila deo Gradnulice
чика-Брка Napisano Oktobar 20, 2010 #81 Napisano Oktobar 20, 2010 шта рећи ?не да си рекао, него сам остао без текста.СВАКА ЧАСТ !
Mikorist Napisano April 18, 2013 #82 Napisano April 18, 2013 royalities.JPG nema mesta za krpice , al' zato ima mesta za pamet ja tek sad videh ovu fenomeenaalnu sliku. eto.
Okibokis Napisano April 18, 2013 #83 Napisano April 18, 2013 Zaboravili ste Celestion, Royd ,Leak ,Goodmans, Mini Moris....
pre>30g platio porez... Napisano April 18, 2013 #84 Napisano April 18, 2013 hmmmmm sto li otvori opet ovu temu...engleski zvuk...tek sam sad shvatio da imam status upozorenja na avataru (iako ne znam zasto)...a i platio sam porez pre 30g na engleski zvuk... (je li ima 'smajli' sa 'slepackim' naocarama? ili smajli sa 3 mala majmuna?) remained silent
zika Napisano April 18, 2013 #85 Napisano April 18, 2013 hmmmmm sto li otvori opet ovu temu...engleski zvuk...tek sam sad shvatio da imam status upozorenja na avataru (iako ne znam zasto)...a i platio sam porez pre 30g na engleski zvuk... (je li ima 'smajli' sa 'slepackim' naocarama? ili smajli sa 3 mala majmuna?) remained silent Svi imamo. Click na „to“ i videćete da li imate neko upozorenje...
Mikorist Napisano April 18, 2013 #86 Napisano April 18, 2013 hmmmmm sto li otvori opet ovu temu...engleski zvuk...tek sam sad shvatio da imam status upozorenja na avataru (iako ne znam zasto)...a i platio sam porez pre 30g na engleski zvuk... (je li ima 'smajli' sa 'slepackim' naocarama? ili smajli sa 3 mala majmuna?) remained silent cega se plasis ? @all ko se plasi sutke nek se pomeri. (sto dalje od ovog foruma) citajte pravila: Život je težak, mi svi to znamo, kada uđete na ovaj forum, pokušajte da ostavite iza sve svoje lične probleme. Traženje odgovora na pitanja i/ili razmena informacija, zasniva se na "pozetivnom" stavu. Možete da ne volite ideju pravila, pa čak ida imate odbojnost prema nijma, ali ako se ne ponašate u skladu sa njima, možete ostaviti ovaj forum, ima i drugih mesta na internetu.
pre>30g platio porez... Napisano April 18, 2013 #87 Napisano April 18, 2013 @zika ne bunim se...nego nisam zeleo nikog da uvredim a ako jesam nesvesno a ne secam se...izvinjavam se ali brate engleski zvuk boli kao i kasalj od engleske magle iz tih godina oi'
Zoki Napisano April 18, 2013 #88 Napisano April 18, 2013 Sad pogledah i kod mene stoji status upozorenja.Gde sam to pazario?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah