Beli Napisano Oktobar 6, 2010 #23 Napisano Oktobar 6, 2010 A kad treba nesto ozbiljno, znas koga zovem nečiju svastiku ?
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #24 Napisano Oktobar 6, 2010 nečiju svastiku ? Samo ako svastika, uz pitu, ume da napravi i Al kutiju bolju od Leove...
guja011 Napisano Oktobar 6, 2010 #25 Napisano Oktobar 6, 2010 . Gujo, dobri su ovi profili iako nisu bog zna koliko izgledni. Pravio sam neke kutijice za ispravljače i regulatore, jednom rečju radioničku elektroniku. Nije zgodan za veće kutije, 19" i slično, zato jer se limovi uvlače u šlic 2mm, pa kad treba otvoriti kutiju radi neke intervencije, obavezno sledi skidanje zadnje strane. Naravno kome to ne smeta a cena mu odgovara, mogućnost je odlična. Dobra kutija se može uraditi i bez ugaonih profila, velika ili mala svejedno. . Leonardo, profil nije naravno svemoguć, pati od iste boljke kao i svi drugi profili sa 2 šlica na pod 90°.finta je inače da u zavisnosti od stranice pristupa odšrafiš šrafiće samo 2 profila pa smakneš odjedom npr gornju i profile, a slajduješ bočne. tako da celina prednja-donji profili-zadnja i dalje ostaje čvrsto spojena i zgodna za rad. ovakvi profili fino skrivaju bočne ivice ploča tako da ako se radi ručno rezanje samo 2 stranice se picane (prednja i zadnja).
guja011 Napisano Oktobar 6, 2010 #26 Napisano Oktobar 6, 2010 Дај назив бар једне у Београду!Јуче.mojne da si solo-pevač. upravo ide GB za ovo pa ako te interesuje, uskači
Ја sam sam Napisano Oktobar 6, 2010 #27 Napisano Oktobar 6, 2010 mojne da si solo-pevač. upravo ide GB za ovo pa ako te interesuje, uskačiОК, где?Ко је започео?
Zen Mod Napisano Oktobar 6, 2010 #28 Napisano Oktobar 6, 2010 Samo ako svastika, uz pitu, ume da napravi i Al kutiju bolju od Leove... najzad si priznao da je kod svastika samo pita bitna:buehehe:
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #29 Napisano Oktobar 6, 2010 najzad si priznao da je kod svastika samo pita bitna:buehehe:Ne mere nista na prazan stomak, dzaba kreativnost...
guja011 Napisano Oktobar 6, 2010 #30 Napisano Oktobar 6, 2010 Sipi, povedi GB kolo, vidiš da ston cupka u mestu
Ја sam sam Napisano Oktobar 6, 2010 #31 Napisano Oktobar 6, 2010 Sipi, povedi GB kolo, vidiš da ston cupka u mestu Ма баш и не цупкам, пијем кафу .Видех да се ти и Сипи договарате помоћу ПП-а, а у теми о ГБ- овима нема ништа у вези профила!
guja011 Napisano Oktobar 6, 2010 #32 Napisano Oktobar 6, 2010 pa tek će da bude. a i nisi zaslužio detalje, nisi tražio radio. a obećo si.
Ја sam sam Napisano Oktobar 6, 2010 #33 Napisano Oktobar 6, 2010 a i nisi zaslužio detalje, nisi tražio radio. a obećo si. Мислиш да нисам?!
Zen Mod Napisano Oktobar 6, 2010 #34 Napisano Oktobar 6, 2010 .....a i nisi zaslužio detalje, nisi tražio radio. a obećo si. eto - jos jedan Pederlazov:buehehe:
Ја sam sam Napisano Oktobar 6, 2010 #35 Napisano Oktobar 6, 2010 eto - jos jedan Pederlazov:buehehe:Мислиш .
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #36 Napisano Oktobar 6, 2010 ... Видех да се ти и Сипи договарате помоћу ПП-а...Alo moderatori, kakva je sad ovo zajebancija !? Ko kome ovde cita postu i kako to da ovaj moze da vidi moju/Gujinu/bilo ciju prepisku !?Ovog trenutka je umro saobracaj na PP, Miko mozes slobodno da ukines taj deo foruma - prepiska vise nije privatna ako ovaj strucnjak zaviruje u nju ...
Zen Mod Napisano Oktobar 6, 2010 #37 Napisano Oktobar 6, 2010 Alo moderatori, kakva je sad ovo zajebancija !? Ko kome ovde cita postu i kako to da ovaj moze da vidi moju/Gujinu/bilo ciju prepisku !?Ovog trenutka je umro saobracaj na PP, Miko mozes slobodno da ukines taj deo foruma - prepiska vise nije privatna ako ovaj strucnjak zaviruje u nju ...niko nikome ne zaviruje u prepisku - otkud ti to ?a Ston - kao i bilo ko drugi - moze da vidi da ti vodis prepisku sa nekim ovako :http://www.diyaudio....sc&show_mem=regkod clana lepo pise "koristi licnu prepisku"da nisi malo paranoican ?
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #38 Napisano Oktobar 6, 2010 ... da nisi malo paranoican ?Ne, nego mi nikad nije palo na pamet da zavirujem sta ko radi...A i otkud bas tol'ka vidovitost da se bas Guja i ja dopisujemo ?Nisi me ubedio ovim da je prepiska zaista privatna - znam da je naucnik Mikin protege i kako posle ovoga da znam da mu nije dao takve mogucnosti ?Anyway, od sada privatno komuniciram samo na e-mail...
Zen Mod Napisano Oktobar 6, 2010 #39 Napisano Oktobar 6, 2010 Ne, nego mi nikad nije palo na pamet da zavirujem sta ko radi... A i otkud bas tol'ka vidovitost da se bas Guja i ja dopisujemo ? Nisi me ubedio ovim da je prepiska zaista privatna - znam da je naucnik Mikin protege i kako posle ovoga da znam da mu nije dao takve mogucnosti ? Anyway, od sada privatno komuniciram samo na e-mail... misli sta hocesi tebi i Stonu ispod avatara pise "clan" , zar ne ? a ako mislis da neko ovde moze i da pomisli da zloupotrebljava Admin ili Mod ovlascenja ......
Mikorist Napisano Oktobar 6, 2010 #40 Napisano Oktobar 6, 2010 Alo moderatori, kakva je sad ovo zajebancija !? Ko kome ovde cita postu i kako to da ovaj moze da vidi moju/Gujinu/bilo ciju prepisku !?Ovog trenutka je umro saobracaj na PP, Miko mozes slobodno da ukines taj deo foruma - prepiska vise nije privatna ako ovaj strucnjak zaviruje u nju ...1. ne moze da vidi prepisku 2. moze da gleda u onlajn korisnike i da vidi da se neko ili vise njih dopisuje - to ti isto mozes ili bilo ko ovde na forumu.(koliko vidim samo to i radi ovde )Mogu da ukinem mogucnost da se vide onlajn korisnici
Zen Mod Napisano Oktobar 6, 2010 #41 Napisano Oktobar 6, 2010 1. ne moze da vidi prepisku 2. moze da gleda u onlajn korisnike i da vidi da se neko ili vise njih dopisuje - to ti isto mozes ili bilo ko ovde na forumu. (koliko vidim samo to i radi ovde ) Mogu da ukinem mogucnost da se vide onlajn korisnici ne ukidaj nista ;ti se odra da svakom ugodis , a onda te krenu ocrnjivati na pravdi Boga . ne valja ovo ne valja ono ........
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #42 Napisano Oktobar 6, 2010 ... i tebi i Stonu ispod avatara pise "clan" , zar ne ?...Pise i na tarabi "sladoled"... Daj mi pristup sorsu aplikacije na serveru, da vidis sta sve moze... ...a ako mislis da neko ovde moze i da pomisli da zloupotrebljava Admin ili Mod ovlascenja ...... Ja mogu tebi da verujem na casnu rec - a jel' ti sigurno znas sve na tu temu ?
Mikorist Napisano Oktobar 6, 2010 #43 Napisano Oktobar 6, 2010 Pise i na tarabi "sladoled"... Daj mi pristup sorsu aplikacije na serveru, da vidis sta sve moze... Ja mogu tebi da verujem na casnu rec - a jel' ti sigurno znas sve na tu temu ?hoces full pristup da ti dam ... pa da odmorim ja malo
Sipi Napisano Oktobar 6, 2010 #44 Napisano Oktobar 6, 2010 Nemoj, molim te - da uzivam u tome, vec bih se ponudio...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah