prophet Napisano Mart 7, 2018 #397 Napisano Mart 7, 2018 Da, mene evocirao@beatgoeson u njegovoj temi na hi-fi. Lepo nema sta.
ninja Napisano Avgust 18, 2018 Autor #398 Napisano Avgust 18, 2018 Pričajte sta hoćete, ovo je ... nema dalje @Zen Mod hifish and vladd je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Avgust 18, 2018 #399 Napisano Avgust 18, 2018 reko ja , od blata ce me pravite , kad vam pouzimam SITsove i Cinemage i sve ostale delove , pa pitam - "a ko ste vi ?" sad jos turi posteno pojacalo umesto te kante dole , upni gain na Ironu na +8 , i slusaj malo muziku a gledaj da posljes lepu Rotel malu kutijicu da i nju poboljsamo , da se ima za kufinju i tako
ninja Napisano Avgust 18, 2018 Autor #400 Napisano Avgust 18, 2018 Biće bogami i Rotel iako nemam sad stvarno razloga
Zen Mod Napisano Avgust 18, 2018 #401 Napisano Avgust 18, 2018 pa sad ti ne treba.... ako bude neke zgodne prilike za dotur , a ti salji , pa da se napravi do leta
ninja Napisano Septembar 3, 2018 Autor #402 Napisano Septembar 3, 2018 Eto, ne bih vjerovao da ne čuh svojim ušima, sreća pa me nagovori se da probam....
Zen Mod Napisano Septembar 3, 2018 #403 Napisano Septembar 3, 2018 tvrda glava , cak i po bosanskim merilima ! (znam ja , pola sam od te fele ) nego , gukni kako se slabasni M2 for Ninja snalazi sa Responsima ........
Zen Mod Napisano Septembar 3, 2018 #405 Napisano Septembar 3, 2018 aha ovo bese kao da gledas film na Pinku ..... od reklama i pauza zaboravis sta si gled'o
Zen Mod Napisano Septembar 3, 2018 #407 Napisano Septembar 3, 2018 to ti je Matija Bećković za bar 51% srBije odnosno - onaj deo srBije koji glasa
ninja Napisano Septembar 3, 2018 Autor #408 Napisano Septembar 3, 2018 Nego, posle par dana Viber mobinga, otvorih Iron i nalozih gain na njegov max, odoka 30 dB a realno 8 dB, iskopah i M2 iz neke prašnjava ladice pa odlucih da probam, skeptičan. Respons je 86 dB "osjetljiv". Znam da se moze slušati na njemu i sa slabijim pojačalima ali M2 ne bi trebao da ima sanse za bilo kakvo glasno slušanje, mislim ja u sebi, a Viber samo zuji a noću i svjetluca, dok se gospođa žena umene ne naljuti pa ga ugasi.... M2 je donesen prošle godine ali nije bio uključen par sati, tadasnji preamp nije bio dovoljno dobar i sa svojih 30dB gaina nije išlo i nije mi se svidjelo. U medjuvremenu, čekajući Irona i u nastupu ludila, utopim Tannoye a uzmem ponovo Respons. M2 u ladicu, bez nekog dužeg probanja. E onda, nagovorise me oni sa lijeve strane Dunava. Prvi sati a i prvi dani, nisu bili nešto, tanak bas i "tiho". Ali, nisam se ovaj put tako brzo predavao pa uz pomoć hladnog vremena, ostavi M2 da grije kuću i onda sjedoh da slušam i ne mogu da vjerujem... evo jos uvijek odmahujem glavom. Svira ovo sad do jaja, Ima svega, bolje ne treba, nebo se otvorilo a kiša nema Sad, nije za feste ali za glasno slušanje u stambenim zgradnim uslovima i više nego dovoljno. Zen je ovo majstorski uradio, na Irona sam pao u sekundi, ovo sam samo onako, bez slušanja poželio i ne žalim, zalicu posle, kad budem sit
ninja Napisano Septembar 3, 2018 Autor #410 Napisano Septembar 3, 2018 A još kad prebacih na stereo...
ninja Napisano Septembar 3, 2018 Autor #411 Napisano Septembar 3, 2018 A upravo skontah sta M2ci daje OO.... pa to je onaj dodatak na prednjoj ploči, na japanskom
Zen Mod Napisano Septembar 3, 2018 #412 Napisano Septembar 3, 2018 a jes ........ umesto 2 x L ili 2 x R , stereo stvarno predstavlja napredak
ninja Napisano Septembar 28, 2018 Autor #415 Napisano Septembar 28, 2018 Ma ne mogu da se nacudim kako ovaj Iron i M2 svira sa Responsom.... ma otkida ... ma kraj, nema dalje, ende Ma @Zen Modje svjetski (ali ne svecki) megacar I treba bistu da mu se napravi u Bacu hifish je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Septembar 28, 2018 #416 Napisano Septembar 28, 2018 koji ti je sad odjednom? bilo bunike u tu koktu za ruckom?
Mikorist Napisano Septembar 28, 2018 #418 Napisano Septembar 28, 2018 Ništa ne kapiram sem da je prodo Tannoy
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah