Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 4.4k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Closer to the music VOL.3 FLACpost-117-0-23655600-1324053697_thumb.jpgOvo se dobro čuje čak i sa mojim mid-fi pojačalom :)

Napisano

Closer to the music VOL.3 FLACOvo se dobro čuje čak i sa mojim mid-fi pojačalom :)

dobre kompilacije skidam 3 albuma trenutno imas li jos sta interesantno
Napisano

Odem ovde...

http://www.stockfisc...isch2010_e.html

Pogledam šta se nudi. Odem na YouTube, pa ako mi se svidi to što čujem skinem ceo album. Ako mi se ne svidi posle trećeg-četvrtog slušanja, brišem sa harda.

Inače pomenutu kompilaciju će neko mrzeti dok će je neko obožavati. Za mene tu ima 4 pesmice koje bih slušao sve i da ih mogu naći samo u MP3 formatu. Ostatak je jako lepo snimljen, a to mi godi uhu. Definitivno je za kasne sate kada si umoran ali ne i pospan.

I tako :)

Napisano

Postavljena slika

joe south - midnight rainbows, island usa 1975.

izvanredan kantri-rok album iz sedamdesetih

sa albuma:

joe south je je autor i pesme, koja je bila hit za drugi, mnogo poznatiji bend

wow, kakav post!!!

svaka cast majstore!!!

Napisano

ajde, crni, sledeća dekada...

-jedini plen sa jučerašnje audioberze (mint vinil), godfathers klasik: birth, school, work, krsna slava, death

Postavljena slika

nekad...

i sad...

-fantastična kolekcija psychedelic furs pesama na all of this and nothing, cbs/suzy 1989.

Postavljena slika

i sestro, merkel, daj nam kandidaturu

-rain parade - crashing dream, island 1985.

Postavljena slika

kalifornija drimin...

-uz sve to, sa mini sajma knjiga u domu sindikata i ovo sranje, brate:

Postavljena slika

Napisano

pa dobro, tata majls, kako onaj kaze, nije neki pisac, voli pomalo da se proserava, ali je ipak vlasnik nabolje jazz ploce svih vremena i jedan od najuticajnijih muzicara ikada

Napisano

pa dobro, tata majls, kako onaj kaze, nije neki pisac, voli pomalo da se proserava, ali je ipak vlasnik nabolje jazz ploce svih vremena i jedan od najuticajnijih muzicara ikada

ako misliš na ono sranje, brate, knjiga obiluje takvim frazama, pa sam zato stavio u post, inače vredno čitanja - već sam slistio 100 strana i nemam nameru da se zaustavljam
Napisano

Indijska verziia "singin' in the rain" :buehehe:

Samo moram priznati, gledavši gospođicu kako milo skakuće, nisam primetio da joj se ijedan delić zatresao. Biće da je sve na njoj čvrsto :D

Nichts slaninica :D

Napisano

Ne znam da li je bilo ovde, pretraga ne prijavljuje ništa, no pomenuh ovo i na matičnom forumu pre par dana - Jet: Get Born. Australijski mladci koji su krenuli stopama Stones-a, ali su celu priču dosolili u garage stilu. Nešto kao Stones-i na steroidima. Po nekim učenijim kritičarima njihov najbolji album. Topla preporuka za ljubitelje rock žanra "ludo i brzo".

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...