Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Umesto c2 si r8 kratkospojio sa masom? :wizard:

ovako je ispalo ..... D3 i R8 dele isto mesto

post-2-125576727585_thumb.jpg

• Odgovora 398
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

ovako je ispalo ..... D3 i R8 dele isto mesto

Ovaj tweak ne zvuci sjajno. U stvari nije lose, ali samo kad se vrlo vrlo tiho slusa. :wizard:Kad se pojaca - puca ko gajgerov brojac. :wizard:
Napisano

Evo! Da ne kazete da se samo Roka! :wizard:

Lepo to tamo kod tebe :wizard:
Napisano

Dzabe kad se Dedi ne svidja! :wizard:P.S.     Hvala :wizard:

Што би Дерек Тротер ака Дел Бој  рекао: О Контрер!Свиђа ми се, и амбијент је ОК, али онај ТВ?!Бар да је у питању неки пројектор, да се не види.стоН_Колд
Napisano

Што би Дерек Тротер ака Дел Бој рекао: О Контрер!Свиђа ми се, и амбијент је ОК, али онај ТВ?!Бар да је у питању неки пројектор, да се не види.стоН_Колд

Nema ko da ga iznese! Ima 45 kila zive vage... :wizard:A neki TV (jednog dana neki LCD na zidu) mora da bude inace sta ce mi toliki DVD-koncerti!?! A brez njih ne merem! :wizard::cheers:
Napisano

Ja nisam ni konstatovao televizor... kutijice, pozadiska rasveta na kolekšn od diskova i ploča i tako, to mi bilo lepo za videti :wizard:

Napisano

Ja nisam ni konstatovao televizor... kutijice, pozadiska rasveta na kolekšn od diskova i ploča i tako, to mi bilo lepo za videti :wizard:

Pa kad ne trazis prvo mane... :wizard:
Napisano

45кила тежак ТВ ниси приметио :wizard:.стоН_Колд
Napisano

A ti nisi primetiJo 'nolikog Marcusa! :wizard:Koliko ne volis TV-e garant u kuci ni jedan vise nemas! Mora da si ih sve pobacao! :wizard:Il' su ti zabranili da gledas TV pa ih zato mrzis!:cheers:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...