Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

to znaci da velikoj vecini odgovara da kondishi budu 35V a i dimenzije nisu mnogo vece fi 35mm naspram 30mm

• Odgovora 266
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 komDavor 8 kompile 8 komdj.nik 8 komsve ukupno za sada 96 komAko se moze 35V. Jes' da Stein-a najvise boli, al' pao dollar od onomad... :thumbsup:

Napisano

.. Jes' da Stein-a najvise boli, al' pao dollar od onomad... :buehehe:Ne kaze se boli nego zabole... :thumbsup: Bilo bi lepo da mozemo da kupimo u nekoj boji osim crne ili serpa-plave...

Napisano

Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 komDavor 8 kompile 8 komdj.nik 8 komVjauk 8 komsve ukupno za sada 104 kom( ZM nadobacio za najnovejseg clana Vjauk-a ; iz neznanih razloga imao problema pri registraciji , pa sam ja to obavio .... :thumbsup: )

Napisano

Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 komDavor 8 kompile 8 komdj.nik 8 komVjauk 8 komsve ukupno za sada 104 kom( ZM nadobacio za najnovejseg clana Vjauk-a ; iz neznanih razloga imao problema pri registraciji , pa sam ja to obavio .... :thumbsup: )

Zen-juce sam se cuo sa Vladimirom i u dogovoru s njim sam porucio onih mojih 8 kom za njega...Ali ako se registrovao onda ok.Mali edit...Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 kompile 8 komdj.nik 8 komVjauk 8 komsve ukupno za sada 96 kom
Napisano

Nedelja...Ko sto reko, slusao danas kod Zocky-ja F5... Ja ne bih te kondove... Fin je to amp, ali eto zadesilo se da imam doma bolji :huh: poz

Napisano

Zen-juce sam se cuo sa Vladimirom i u dogovoru s njim sam porucio onih mojih 8 kom za njega...Ali ako se registrovao onda ok.Mali edit...Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 kompile 8 komdj.nik 8 komVjauk 8 komsve ukupno za sada 96 kom

Ajd jos neko da odustane sa 8 komada pa da bude lepa okrugla cifra za druga Tita!!! U preferansu znana kao orlova muda!
Napisano

Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 kompile 8 komdj.nik 8 komVjauk 8 komMLAVA 8 komsve ukupno za sada 104 kom

• 1 month later...
Napisano

Imal jos ko il da narucujem...

sto se mene tice narucuj dok se jos secam sta sam hteo da radim sa njima
Napisano

sto se mene tice narucuj dok se jos secam sta sam hteo da radim sa njima

Ali bez mene, ja sam zaboravio šta sam hteo s njima :P Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 komdj.nik 8 komVjauk 8 komMLAVA 8 komsve ukupno za sada 96 kom
Napisano

Ja znam šta sam hteo, samo ne znam kada ću. Nije reč o lovi, reč je o voltaži protiv određenog pojačala... Sa F5 sam dobar na 25, sa Alephom 5 ili Krellcom moram ići na 35. F5 već imam, štaviše, imam ih više, a ovo ostalo... hmm... trenutačno sam sav u sabvuferu...

Napisano

e tacno cu jednom da napujdam Steina moderatora na Steina trouble-maker-a:Pda vidim onda taj sukob interesa .......

Napisano

Ajd ljudi samo vec jednom recite koliko vas je i koji kondenzator da narucim! 35 ili 25V Inace cu zovem sumara da sredi stanje! :P

Valjda je ovo zadnje stanje. Koliko se sjećam prevagnuo je radni napon 35V.Kan042 8 komStein 32 komslatkia 16 komChakey 16 komdj.nik 8 komVjauk 8 komMLAVA 8 komsve ukupno za sada 96 kom

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...