Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 58
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

neun und neunzig :cheers: E jesi lud čovek, majke mi :cheers:

Napisano

......dok je imao band... :cheers:

yup - last real progressive jazz rock band - "Cveće naše sreće" :cheers:
Napisano

Seli ovo Zene negde drugde - lepo si počeo sa švapskim prepotopskim krčalicama al' ode priča na progresivne jazz rock sike (Magura je kriv, on se prvi u'vatio za dude) :cheers:

Napisano

ma kuj vas 'be - samo radim i radim ..... zovite me Majka Savest ...... :cheers:gori ste od Krive Drine :cheers:

Napisano

E nek' si ih spario! :)Aj' nemoj sad da prodje 100 godina dok ne udju u neku kutiju (nemoj slucajno da bi ih srafio na neke daske, vrata i sl.) :)

Napisano

E nek' si ih spario! :)Aj' nemoj sad da prodje 100 godina dok ne udju u neku kutiju (nemoj slucajno da bi ih srafio na neke daske, vrata i sl.) :)

Što ga izazivaš! Pusti ga neka uživa, pa kako god!
Napisano

manje nego za Altec-e :)hvala za pomoc - iako nisi skontao sta sam ti odgovorio - kontaktirao sam coveka dan ranije pre nego si ti (mudro) postovao sliku oglasa:)

Napisano

navlakuso prestonicka ..... covek sa vama nikad ne sme da se opusti ......:)sa bi bilo da sam napisao 175? :)edit:sta sad covek da radi - nemam vise nikakvih zelja glede zvucnika ...... mozda samo par Altec-a 16" za VOT , i nista vise ..... :)

Napisano

navlakuso prestonicka ..... covek sa vama nikad ne sme da se opusti ......:)sa bi bilo da sam napisao 175?

Написао бих ти да си га преплатио, да не кажем да ..... истину.Иначе човек све што продаје држи у стану :).доскО_Сту
Napisano

Написао бих ти да си га преплатио, да не кажем да ..... истину.Иначе човек све што продаје држи у стану :cheers:.доскО_Сту

Zamisli tek da prodaje onu Ribu za sisa-zvucnicima. :rofl: Steta sto su Zen-ovi zvucnici malo veci, pa ne bi pasovali. Ustvari, mogli bi "dihtovati"-malo silikona okolo i to je to. By the way, kladim se da je lutka bas-reflex. p.s. Malo sam zakasnio sa kometarima na ovu temu, posto sam je tek sad video...(al'nisam mogao odoleti)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...