Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Stiglo je sad !!!!!!!!!!!Sve staje u milimetar - odnosno treba da se nabode u milimetar... :huh:

Ovako je najbolje, tranzistori na sredini ispod plocica, plocice na 15-20mm od hladnjaka.post-21-1245429132_thumb.jpgCenim odoka da bi tako najmanje morao da produzuje
  • Odgovora 768
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

pomoc prijatelja :huh: .....

dodatak pomoci prijateljanavuces buzircice na srednje nogicekap termo paste izmedjuovlas stegnes trakicompostavis ih na pcbstegnes trakiculemis

post-2-1245435227_thumb.jpg

Napisano

Fenseraj, lumperaj... bash lepo ispade!Kako niko da odradi original ribicu po knjizi?

Pa eto pitajmo BABEL-Papu, kako treba da izgleda ta RIBICA po knjizi ( al da nije lubenicarka ). :huh:
Napisano

Pa eto pitajmo BABEL-Papu, kako treba da izgleda ta RIBICA po knjizi ( al da nije lubeničarka ). :huh:

ma pusti - kad ga mali sastavi i kad prosvira , nece vise ni gledati ...... bice mu ribica na mestu :huh: edit super fency uradak , svaka cast ........jes' da se meni ne svidja font , al' bitno da se Miki svidja!edit edit miko - sto obrisa tvoj post sa ribicom .......... stedis server ? :huh:
Napisano

ma pusti - kad ga mali sastavi i kad prosvira , nece vise ni gledati ...... bice mu ribica na mestu :huh: edit super fency uradak , svaka cast ........jes' da se meni ne svidja font , al' bitno da se Miki svidja!edit edit miko - sto obrisa tvoj post sa ribicom .......... stedis server ? :huh:

Ma ne volim duple postove :huh: A Font je EXTRA :huh:
Napisano

Eve ovako...al mora biti viseslojni klirit sa svim bojama! :huh:

Ribica je ki bon-bona.Evo jedan dan ( u skorije vreme ) kad poludim napravim i to.Ne znam samo ko ce da je turi na prednju plocu svog muzickog ljubimca, mozda Ti ( Vi ). :huh:
Napisano

dodatak pomoci prijateljanavuces buzircice na srednje nogicekap termo paste izmedjuovlas stegnes trakicompostavis ih na pcbstegnes trakiculemis

Dodatak, dodatka pomoci prijateljaValjda cemo nekako uspeti da ga sastavimo :huh::huh:
Napisano

Dodatak, dodatka pomoci prijateljaValjda cemo nekako uspeti da ga sastavimo :huh::huh:

ma dobra volja je cudo ;uopste nije bitno cime se mi ovde bavimo , bitno je da pomazemo jedni drugima :huh:
Napisano

ma dobra volja je cudo ;uopste nije bitno cime se mi ovde bavimo , bitno je da pomazemo jedni drugima :huh:

Kad smo ve
Napisano

@Leonardo

Ja bar na mom babelu imam mesta gde da stavim ribicu :huh: full steam punk!

ja moj ceo Babel mogu da smestim u ribicu :huh:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...