BANAT Napisano pre 53 minuta #2553 Napisano pre 53 minuta (izmenjeno) Odavno vozim Golfa 4 TDI (110KS) iz 1997 i zadovoljan sam , ali u zadnje vreme kibicujem nekog terenca ,pre neki dan sretnem u polju mog komsiju koji vozi po poljskom putu starijeg Range Rover 2.0 sa ugradjenim nekim Japanskim dizel motorom isto od oko 110KS i taj mi se njegov auto nekako u momentu dopao ... Izmenjeno pre 51 minuta od BANAT
Bogdan08 Napisano pre 47 minuta #2554 Napisano pre 47 minuta (izmenjeno) Okej je cetvorka, ovaj koji je kod nas je 115KS i 2001 god. Znam da su komsije imale land rover freelander msm 2001 ili tako neko godiste i trosio je kao tenk dok nije raskacen 4x4 a srkao je i nakon toga al je isao fino Izmenjeno pre 46 minuta od Bogdan08
BANAT Napisano pre 31 minuta #2555 Napisano pre 31 minuta (izmenjeno) Moj je G4 je model sa Bosch pumpom i dosta toga sam mogao i sam da popravim , u stvari nikada mi i nije trebao nikakav specijalista majstor osim recimo vulkanizera da mi zameni istrosene gume , i tek retko ponekad majstor za centriranje prednjeg trapa , a i to je bilo zadnji put pre nekih mozda 10 godina , da naglasim da sa G4 godisnje ja ne prelazim vise od 6 do 8 hiljada Km , dok realno moj G4 ima predjenih preko 600,000Km . Izmenjeno pre 28 minuta od BANAT
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah