Mikorist Napisano April 12 #6755 Napisano April 12 JD Vance after receiving a call from Netanyahu to end negotiations with Iran and leave Pakistan pic.twitter.com/fOeEEgEqwc — Not Jerome Powell (@alifarhat79) April 12, 2026
Mikorist Napisano %s u %s #6756 Napisano %s u %s Doctor Trump Ad 🤣pic.twitter.com/IuEn9J0mNx — Kim Dotcom (@KimDotcom) April 14, 2026 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano %s u %s #6757 Napisano %s u %s The scene that invented gaslighting 🎬🍿💯 https://t.co/1SCKAZqMUu pic.twitter.com/5EgBCzxury — Avengers Endgame (@Ladyqut1) April 14, 2026 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano %s u %s #6759 Napisano %s u %s - ovi zvucnici, kad si ih doneo, su preveeeeliki!!!!!!!! - koji zvucnici? LightMatic, zerowaf and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 2
LightMatic Napisano %s u %s #6760 Napisano %s u %s pre 5 časa, Mikorist reče Oprostite mi na neznanju, a koji je ovo film?
zerowaf Napisano %s u %s #6761 Napisano %s u %s On 12. 4. 2026. at 14:24, Mikorist reče Techno viking. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 15 časa #6763 Napisano pre 15 časa Shun mook.... pardonček..... Šanmuk iz našeg sokaka!
Zen Mod Napisano pre 14 časa #6764 Napisano pre 14 časa jbmeotac, skroz sam fulao zanat nikad pametan od mene zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano pre 5 časa Autor #6765 Napisano pre 5 časa Bolje izgleda nego šaka sitnog šodera, mesinganog i bakarnog špona zalivena epoksi smolom u kalupu oblika piramide, nazvanom ORGONIT . Tvrde da harmonizira energije u ozračju pa samim tim povoljno utiče istodobno na svičerska i linearna napajanja. Povoljan uticaj ima i na žive organizme u bliskom polju. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 3 časa Autor #6767 Napisano pre 3 časa Ne bih znao kako je sveto drvo aplikovano na piramidu. Vidim da spravljači ovakvih artefakata obilato koriste mitologiju i drevne simbole. Treba im odati priznanje što nešto ovako veličine 7x7cm prodaju za 20-30e.
LightMatic Napisano pre 3 časa #6768 Napisano pre 3 časa Davno je rečeno: svaka roba ima svoju budalu....
aaa zmaju! Napisano pre 3 časa #6769 Napisano pre 3 časa Soledad Rodriguez Zubieta (@_srz) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,252 likes, 46 comments - _srz on February 24, 2026: "i’m so happy with the new pair of speakers i’ve just added to my listening setup: the differo neo by @velikinacaudiolab at a time... Gospodžo...
Leonardo Napisano pre 3 časa Autor #6770 Napisano pre 3 časa Pola viljuškice gurnula u rupicu. Bolje išta nego da te sretne Pišta
Mikorist Napisano pre 3 časa #6771 Napisano pre 3 časa pre 2 časa, Leonardo reče Bolje izgleda nego šaka sitnog šodera, mesinganog i bakarnog špona zalivena epoksi smolom u kalupu oblika piramide, nazvanom ORGONIT . Tvrde da harmonizira energije u ozračju pa samim tim povoljno utiče istodobno na svičerska i linearna napajanja. Povoljan uticaj ima i na žive organizme u bliskom polju. Ako ćemo iskreno..............teško je nadmašiti orgonit piramidu, ali audiofilsko tržište ima prilično bogatu maštu Evo par kandidata koji idu još korak dalje u “verovanju preko fizike”: “Quantum” stikeri za uređaje Male nalepnice koje se lepe na DAC, kablove ili osigurače. Tvrdi se da “reorganizuju kvantno polje elektrona” i “smanjuju jitter na subatomskom nivou”. Audiofilski osigurači od 100–500€ Navodno “kriogeno tretirani” i sa strelicom koja pokazuje smer protoka struje...... Problem: naizmenična struja menja smer 50 puta u sekundi. “High-end” podloške za kablove (cable lifters) Male dizalice koje podignu kabl sa poda da “smanje dielektrički uticaj parketa”. Efekat: estetski čist pod. Zvuk…jbga Leonardo je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 1 sat #6772 Napisano pre 1 sat Pre sat vremena, Mikorist reče Audiofilski osigurači od 100–500€ Navodno “kriogeno tretirani” i sa strelicom koja pokazuje smer protoka struje...... Ovo me skoro sram reći, ali je baš tako: Isprobao i postoji razlika. Nisam ju čuo samo ja, nego i klinka koju hifa kao takva uopće ne zanima, pa nije ni znala da sam išta mijenjao, ali ju zanima glazba i koristi se glavnim hifijem. I to sam isprobao baš tu marku: Hifi-Tuning jer je tada bio najjeftiniji. Posljedica je da ga imam u svim uređajima osim u Softone Model 4 Phono pre jer je u njega stavljen nekakav osigurač koji nije po našim "F" ili "T" standardima, nego u trećem, japanskom standardu koji ima potpuno drugačije tolerancije u vremenskoj domeni u odnosu na truju koja kroz njega prolazi. A da sam znatiželjan bih li čuo razliku i u Softoneu, jesam! EDIT: BTW, cijena je nekad bila 40 € što je baš kretenski za platiti jedan osigurač, a danas je, ako se dobro sjećam: 60 € Mogu li reći zašto se čuje razlika? Ne mogu i teško da to može i sam vlasnik firme "Hifi-Tuning". Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 1 sat Autor #6773 Napisano pre 1 sat Ima tu proizvoda koji na prvi pogled ( a u dometu naših dosadašnjih saznanja, uvida i iskustava ) izgledaju abrakadabra. Opet sa druge strane, neki od nas imaju pozitivna iskustva sa nekim od takvih proizvoda. l to je za respekt. Svakako treba tražiti i naći ličnu sreću, to je sasvim legitimno, a iznad svega neophodno za rad zadovoljstva i sreće svih nas.
Mikorist Napisano pre 1 sat #6774 Napisano pre 1 sat Brate, ako već imaš kintu za audiofilsku letvu, bolje to preusmeri u neku domaću, organsku rakiju.....to bar radi provereno. Realno, nek svako tera svoj fazon. Na kraju dana svi jurimo isto.....da nam je lepo i da se malo opustimo uz muuuziku. I samo da ne zaboravimo jednu bitnu stvar: svaki fuse ti vredi tačno onoliko koliko mu vredi i holder. Džabe ti “sveti gral” od osigurača ako sedi u kršu. A i obrnuto važi ...... dobar holder, loš fuse… ista pričaa.
zerowaf Napisano pre 1 sat #6775 Napisano pre 1 sat Upravo sada, Mikorist reče Brate, ako već imaš kintu za audiofilsku letvu, bolje to preusmeri u neku domaću, organsku rakiju.....to bar radi provereno. Realno, nek svako tera svoj fazon. Na kraju dana svi jurimo isto.....da nam je lepo i da se malo opustimo uz muuuziku. I samo da ne zaboravimo jednu bitnu stvar: svaki fuse ti vredi tačno onoliko koliko mu vredi i holder. Džabe ti “sveti gral” od osigurača ako sedi u kršu. A i obrnuto važi ...... dobar holder, loš fuse… ista pričaa. Zar insinuiraš da ZM Labs ne korsiti high end fuse holdere? Okay, možda ne Shurter kao PL, ali što Nele zapravo zna. Ionako prepisuje od ZM-a na svakom ispitu! Imam kintu za većinu stvari, i da ostane za rakiju ako ju hoću popiti. Mika, jesi li obrisao sve one postove o srebrnom kalaju, raznim žicama, izolacijama koje si na forumu pisao? Jesi li stvarno čuo/ćutio razlike ili si nas lagao?
Mikorist Napisano pre 1 sat #6776 Napisano pre 1 sat pre 2 minuta, zerowaf reče Mika, jesi li obrisao sve one postove o srebrnom kalaju, raznim žicama, izolacijama koje si na forumu pisao? Jesi li stvarno čuo/ćutio razlike ili si nas lagao? NE.....Kad se malo popije pive, odma’ se čuje razlika.... i u kalaju i u fuse holderu . Btw ja sam na napajanjima na DAC prespajao mesta za fuse holdere . Najbolje peva kad nema ni fuse ni fuse holder
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah