Zen Mod Napisano %s u %s #6667 Napisano %s u %s 23 hours ago, Mikorist said: "mozda" Doktor, Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano %s u %s #6668 Napisano %s u %s Jets dropping bombs - $10,000,000 Inflatable decoys from China - -$9.99 Anyone else see the problem here? pic.twitter.com/P1DY8BQZZP — Concerned Citizen (@BGatesIsaPyscho) March 8, 2026
Zen Mod Napisano %s u %s #6669 Napisano %s u %s da mi je tako jedan Klangfilm sistem na naduvavanje, al da radi Klangfilm Home! WWW.KLANGFILM.ORG LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Juče u 14:26 #6671 Napisano Juče u 14:26 Ево трљам очи у неверици.... шта сам све чуо данас у једном дану.
Zen Mod Napisano Juče u 14:41 #6672 Napisano Juče u 14:41 jbte, nju ko da je AI postavio i obucio LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano pre 9 časa #6674 Napisano pre 9 časa If a nuclear weapon is used, it will be by Netanyahu and his government.pic.twitter.com/pg2yLngVAn — Douglas Macgregor (@DougAMacgregor) March 10, 2026 Pa da... tik tak
Leonardo Napisano pre 8 časa Autor #6677 Napisano pre 8 časa 41.102 Aufrufe · 692 Reaktionen | Prof. John Mearsheimer: Između... WWW.FACEBOOK.COM Prof. John Mearsheimer: Između 1971. i 2021. godine, SAD je ubio 38 milijuna ljudi !!! Od 1971. do 2021. pitalo se koje su bile posljedice tih sankcija. Ubili smo 38 milijuna ljudi — 38 milijuna...
Doktor Napisano pre 3 časa #6679 Napisano pre 3 časa 36 minutes ago, Mikorist said: Ovo je jedno tesko govedo. Licno sam mislio da od dementnog i izopacenog govn.ta Bajdena nema gore, ali me je ovaj narandzasti oranguntan demantovao. U sustini, nista tu nije nejasno. US su sami zasluzni za kraj svoje "neke" vladavine u svetu. Sami pali, sami se ubili. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 3 časa #6680 Napisano pre 3 časa Rekoh ti ja . Ovo podseća na stari RIM i Kaligulu. Počev od Epstein rituala ljudožderstva i seksualnih izopačenosti. Još samo fali da se neko od ovih - Tramp verovatno - proglasi (sam sebe) za Mesiju i da konja proglasi za sveštenika. Sve ostalo je isto potpuno. Uključujući i ove ritualne radnje.
Zen Mod Napisano pre 3 časa #6681 Napisano pre 3 časa eno onaj proglasio onoga sa svinjformera za novinara......... isto mu to kako je ono Neron prodje na kraju ........ Mikorist and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano pre 3 časa #6682 Napisano pre 3 časa Sta je to svinjorfmer ? Ko to prati/gleda ? Bobogu. Krstio bi se patrijarh da ovo vidi.
Zen Mod Napisano pre 2 časa #6683 Napisano pre 2 časa svinjformer, okreni se i gde god zagledas, vidis neki ono, i ta bradata spodoba, sto pomenu ........ Doktor je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 1 sat #6684 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) pre 1 sat, Zen Mod reče kako je ono Neron prodje na kraju ........ Zaboli me ćošak kako prođe navedeno đubre, još manje me zaboli za ovu novu đubrad kako će proći, na**ba narod nedužni, to mene boli. Ustvari, pogrešno se izrazih, nisu oni svi skupa đubrad, đubre je korisno za razliku od njih, što reče Kojo u Crnom Gruji : Za ove još nije izmišljeno ime, ovoga mi krsta. Izmenjeno pre 1 sat od LightMatic
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah