Mikorist Napisano Novembar 3, 2011 #1123 Napisano Novembar 3, 2011 da vidis kakva bi guzva nastala... ista kao i ova ovde
zerowaf Napisano Novembar 3, 2011 #1124 Napisano Novembar 3, 2011 ista kao i ova ovde E ovo je bilo po koljenima!
sir Oliver Napisano Novembar 4, 2011 #1125 Napisano Novembar 4, 2011 Hteo sam da stavim u temu o Gadafiju al ne može pa evo ovde http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf
stein Napisano Novembar 4, 2011 #1129 Napisano Novembar 4, 2011 Свака част за храброст Pošto se cela stvar bazira na provodnosti tela, reže drvo, stane u dodiru sa "mesom"... pretpostavljam da rezanje aluminijuma onda ne ide sa ovakvom "SawStop" zaštitom...
Ја sam sam Napisano Novembar 4, 2011 #1130 Napisano Novembar 4, 2011 Овде још нисам видео циркулар са таквом заштитом.
Ја sam sam Napisano Novembar 4, 2011 #1131 Napisano Novembar 4, 2011 Ево за Мику знам да воли овакве ствари.
Ја sam sam Napisano Novembar 4, 2011 #1132 Napisano Novembar 4, 2011 А ово и на 50. инчном у Фул ХД-у је брука:http://www.youtube.com/watch?v=rgatL2LQKLI
Leonardo Napisano Novembar 5, 2011 Autor #1133 Napisano Novembar 5, 2011 Ljutina paprika potiče od Kapsaicina koji se nalazi u njenom plodu. Ljutina hemijski čistog Kapsaicina kreće se do 16 miliona SHU(Scoville heat units); Trenutni rekorder ljutine je indijska sorta Naga Jolakia - 855.000 – 1.000.000 SHU; sledi je Ginisov rekorder Mexican Red Savina Habanero - 577.000 SHU; Scotch Bonnet - habanero ljutina, - do 350.000 SHU; Chiltpin ili Chiltecpin ili Pequin ili Thai bird paprike – vrlo ljuta - 50-100.000 SHU Cayenne – vrlo ljuta - 30-50.000 SHU; Cascabel – ljuta - 1-2.500 SHU; Anaheim ili New Mexican chile - srednje ljuta do ljuta - 500-1000 SHU; Cherry – slatka do ljuta - 1SHU - 2.500 SHU;
vajs1986 Napisano Novembar 7, 2011 #1136 Napisano Novembar 7, 2011 Ljutina paprika potiče od Kapsaicina koji se nalazi u njenom plodu. Ljutina hemijski čistog Kapsaicina kreće se do 16 miliona SHU(Scoville heat units); Trenutni rekorder ljutine je indijska sorta Naga Jolakia - 855.000 – 1.000.000 SHU; sledi je Ginisov rekorder Mexican Red Savina Habanero - 577.000 SHU; Scotch Bonnet - habanero ljutina, - do 350.000 SHU; Chiltpin ili Chiltecpin ili Pequin ili Thai bird paprike – vrlo ljuta - 50-100.000 SHU Cayenne – vrlo ljuta - 30-50.000 SHU; Cascabel – ljuta - 1-2.500 SHU; Anaheim ili New Mexican chile - srednje ljuta do ljuta - 500-1000 SHU; Cherry – slatka do ljuta - 1SHU - 2.500 SHU; ovaj lik sa ljutom paprikom je stvarno lud. Svojevremeno sam probao sos od 600000 scovila i nije mi bilo dobro 2 sata a on pojede pola paprike od skoro duplo vise. Mora da mu je bilo veselo na WC-u
sir Oliver Napisano Novembar 7, 2011 #1137 Napisano Novembar 7, 2011 Ovde u Južni kraj ( Srpski bermudski trougao Niš Vranje Pirot sa epicentar u Leskovac) ima mnogo junaci na papriku što se kaže. Jedu ih ko jabuke. Ljutenicu i ajvar kusaju ko marmeladu. E za takve ja imam specijalni Meksički sos od koncentrovane habanere. Oni koji vole ljuto jedva mogu da izdrže kapljicu toga koja se uhvati na čačkalicu ubodenu u sos, da stave na jezik. I to je grčenje grla, izbijanje hladnog znoja, kolačenje očiju, svrab vlasišta...Možete li da zamislite šok koji dožive junaci kad kusnu punu kašiku toga ( oni najjunačniji bez hleba)?
sir Oliver Napisano Novembar 8, 2011 #1138 Napisano Novembar 8, 2011 Evolucija mačakahttp://www.youtube.com/watch?v=rvqJy_KMg7Y&feature=youtu.be
sir Oliver Napisano Novembar 9, 2011 #1140 Napisano Novembar 9, 2011 Ja neznam Holandski ali ovo se može da razume. Jel ga zove na ručak i ...?http://www.youtube.com/watch?v=GRTHe8V_CZs
Ја sam sam Napisano Novembar 9, 2011 #1141 Napisano Novembar 9, 2011 Ма у питању је нова врста масти за подмазивање шарки.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah