LightMatic Napisano pre 18 časa #1 Napisano pre 18 časa Cijenjeno društvo, Ima li iko od kolega ikakvog iskustva sa zvučnicima marke iz naslova?
LightMatic Napisano pre 3 časa Autor #2 Napisano pre 3 časa Da dodam i oglednu sliku, znači to je nešto slično ovome. Uz ovo ima i drugih izvedbi ali ovo mi je zapalo za oko.
chakija Napisano pre 3 časa #3 Napisano pre 3 časa Renomiran američki brend u rangu sa najvecim poput JBL itd... Samo po izgledu - ja bi ovo imao! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 2 časa #4 Napisano pre 2 časa i ja bih, kao vecinu stvari da dobijem na poklon, pa prodam i onda uzmem ono sto mi bas odgovara LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 2 časa #5 Napisano pre 2 časa 1 hour ago, LightMatic said: Uz ovo ima i drugih izvedbi ne razmisljaj o hornama dok ne budes imao sobu za to od bar 6m duzine bez obzira na sve...... elem, ajd prosto-narodski receno, pojednostavljeno - horn sistem zahteva da se nalazis na nekoj minimalnoj udaljenosti gde ti se sastavi zvucni front pridjes blize i zavisno od visine na kojoj ti se nalaze usi, cujes ili bass ili srednje ili visoke odmaknes se, cujes sastavljenu zvucnu sliku go figure simpaticno je gledati big horn sisteme u maleckim japanskim kucicama/prostorijama, ali covek mora biti svestan logicnih fizickih zakona po tom kriterijumu, manje su kriticni 2way i multiway koax sistemi........ recimo dual concetric (Tannoy i ostali ) kao i Unity horne, ali za klasicne stacked postavke, vazi sto ti rekoh LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 1 sat Autor #6 Napisano pre 1 sat Zahvaljujem se cijenjenim kolegama na hitrim odgovorima, savjetima i trudu . Nisam ni namjeravao kupovati ništa jer nema ćuko za šta da me ujede, nego se vrti oglas kod nas na OLX oglasniku, rasprodaju kino inventar i ostalo, pa da priupitam valja li išta. Za komplet (? jel' komplet ili ne) traže 3000 eura, a ima sijaset nekakvih čudesa. Ako nekog zanima, mogu postaviti link ovdje. Usput, ZM da te priupitam, jesil' uspio išta za one Videoton basove?
Zen Mod Napisano pre 24 minuta #7 Napisano pre 24 minuta Videoton bassovi zu rezervisani za tebe, samo treba da doputuju do mene, rekao sam coveku bez zurbe
Zen Mod Napisano pre 22 minuta #8 Napisano pre 22 minuta ako se to zavrsi kako izgleda da hoce ...... ce napravis Poor Man Gyurgyevke i rasprodas te tvoje viskove iz mladosti ako ih ne raselis po drugim sobama da sluze necemu Vix je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah