Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Cijenjeno društvo,

Ima li iko od kolega ikakvog iskustva sa zvučnicima marke iz naslova?

• Odgovora 5
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Da dodam i oglednu sliku, znači to je nešto slično ovome. Uz ovo ima i drugih izvedbi ali ovo mi je zapalo za oko.

unnamed.jpg

Napisano

i ja bih, kao vecinu stvari

da dobijem na poklon, pa prodam i onda uzmem ono sto mi bas odgovara

:w00t:

Napisano
1 hour ago, LightMatic said:

Uz ovo ima i drugih izvedbi

ne razmisljaj o hornama dok ne budes imao sobu za to od bar 6m duzine

bez obzira na sve...... elem, ajd prosto-narodski receno, pojednostavljeno - horn sistem zahteva da se nalazis na nekoj minimalnoj udaljenosti gde ti se sastavi zvucni front

pridjes blize i zavisno od visine na kojoj ti se nalaze usi, cujes ili bass ili srednje ili visoke

odmaknes se, cujes sastavljenu zvucnu sliku

go figure

simpaticno je gledati big horn sisteme u maleckim japanskim kucicama/prostorijama, ali covek  mora biti svestan logicnih fizickih zakona

po tom kriterijumu, manje su kriticni 2way i multiway koax sistemi........ recimo dual concetric (Tannoy i ostali ) kao i Unity horne, ali za klasicne stacked postavke, vazi sto ti rekoh

Napisano

Zahvaljujem se cijenjenim kolegama na hitrim odgovorima, savjetima i trudu :default_drugarstvo::drinks:. Nisam ni namjeravao kupovati ništa jer nema ćuko za šta da me ujede, nego se vrti oglas kod nas na OLX oglasniku, rasprodaju kino inventar i ostalo, pa da priupitam valja li išta. Za komplet (? jel' komplet ili ne) traže 3000 eura, a ima sijaset nekakvih čudesa. Ako nekog zanima, mogu postaviti link ovdje. Usput, ZM da te priupitam, jesil' uspio išta za one Videoton basove?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...