Jump to content

Preporučeni Komentari

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Prizemlje

20250705_174826.jpg

Prvi sprat

20250705_174820.jpg

Neke konekcije i to

20250705_190353.jpg

Najveći posao oko popunjavanja PCB-ova je završen, sada polako hardver i sklapanjac. Dal najlakši, ili najteži posao, ostaje da se vidi :D

Napisano

Mnogo brate. Sada sam za probu sklopio ram sa stranicama i zadnjom stranom i stavio trafo unutra, i nije mi bilo dobro pri pomisli da to treba da se pomera, premešta, dok ga sklapam :Dizzy: A to je bez prednje ploče, koja je sama nekih 5kg :Dizzy:

Ništa, malo moram u teretani da pojačam vežbe mrtvog dizanja i čučnja sa opterećenjem :D 

Napisano

mlad si i jak, snaci ces se
ima kod kineza onih tockova, napravi platforme

Napisano

ja sam imao dve bezizlazne situacije

jednom kad sam popravljao Unison Research Absolute 845 (90kg) i jedan razglasni Dynacord (ne znam model ) koji je imao 5 kanala i 2 toroida od 2KW unutra i ne znam koliko kila

morao sam da zovem nekoga da mi pomogne samo da okrenem spravu, sto je neophodno, da ne pricam da nisam sam mogao ni da stavim na sto ni da skinem sa stola

a lepo mi govorili da ostanem da radim u Parizu kao kurva ......... jok, ja hocu da budem elektronicar u Srbiji

Napisano

Koje ručice da se uzmu, ako bih neke ručice stavljao?

Samo razmišljam, nije u opticaju za sad.

Napisano (izmenjeno)

Moze i na monoblokolacice. Dva kanala plus dva odvojena napajanja 4x 10 kg, eto :D

Izmenjeno od Vix
Napisano
16 minutes ago, Aleks said:

tesko ce nadjes taj format

uzmi alu cetvrtku od 20mm, dugacki imbusi, cirilicno P

jedino moras odneti kod strugara ,koji ima glavu sa 4 pakne

Napisano
pre 2 časa, Aleks reče

Mnogo brate. Sada sam za probu sklopio ram sa stranicama i zadnjom stranom i stavio trafo unutra, i nije mi bilo dobro pri pomisli da to treba da se pomera, premešta, dok ga sklapam :Dizzy: A to je bez prednje ploče, koja je sama nekih 5kg :Dizzy:

Ništa, malo moram u teretani da pojačam vežbe mrtvog dizanja i čučnja sa opterećenjem :D 

Rodijače, sad će i tebe pod**bavati sa težinom makine k'o i mene kad sam pravio Hiragu. Nedaj se živ u ruke....:friends:

Napisano
pre 26 minuta, Aleks reče

Ja sam oparao neke od inoxa sa starih operacionih stolova, šilji dimenzije da provjerim sutra ima li išta približno. Trebalo bi ih polirati....

Napisano
23 hours ago, Aleks said:

Lepo sam reko onomad, kad sam napravio F5, nikad više ovako nešto bez točkića.

Napisano

Vidi, ja sam sebi napravio XA30 - ali nisam koristio čelične ramove, prednja ploča je 12mm, hladnjaci su nosioci konstrukcije, trafo je 1kW, limovi su 3mm... I to relativno lagano prenosim sa tačke A u tačku B.

Ovde su hladnjaci duplo veći, ima taj čelični ram, prednja ploča je 20mm, trafoi su ja mislim 1.5kW teški kao tuč, limovi su svi 5mm :wizard:

MIslim da će finalna težina biti tu lagano oko 50kg - po monobloku :D 

Napisano

Ma ovo je Miloševo sve.

Da je moje, već bih tražio di ću pod kiriju da se selim :rofl:

Ehem, ide polako, ali sporo:

20250707_221632.jpg

20250707_220751.jpg

Napisano

Samo mi pridržavaju žicu, dok zalemim :spiteful:

Znači tu je "zaliveno" 20 grama tinola, minimum :rofl:

Napisano

priznaj da si se snasao na brzinu :rofl:

skidaj to smece i lemi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...