Pchelac Napisano pre 3 časa #2927 Napisano pre 3 časa 5 hours ago, Zen Mod said: vise toga ima no sto mozemo potrositi i ti brate, kad si dosao do peći koja ti radi posao, sve druge peći možeš da gledaš samo iz sporta tako i DAC ........ Jes klinac, na prolece zidam gasnu pec... Hebo vise oksidaciju, furacu samo redukciono pečenje...😍 A ako naletim usput na presece bajaderice...videcu sta cu😁🤣 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 3 časa #2928 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) pre 2 časa, Leonardo reče Pošto živimo u eri behatona, preskočite grnčariju i odmah udrite ravno u vibrirani beton. Ako nabavite pucolan iz Rima ili Pompeje imaćete i poreklo, teroar za vrhunski audio pedigree. Odavno već rade zvučnjake od vibriranog betona, zašto ne bi i kućišta apendiks - Zaboravih napomenuti da se beton vremenom samo oplemeni i postaje bolji, samim tim i muzikalniji Ova betonjara me podsjeća na moje Ei HSR zvučnike...... Sad kad ZM raspali po meni....kad mu spomenem Ei zvučnike, k'o da mu zdrav zub vadim. Izmenjeno pre 3 časa od LightMatic
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah