Pchelac Napisano %s u %s #2927 Napisano %s u %s 5 hours ago, Zen Mod said: vise toga ima no sto mozemo potrositi i ti brate, kad si dosao do peći koja ti radi posao, sve druge peći možeš da gledaš samo iz sporta tako i DAC ........ Jes klinac, na prolece zidam gasnu pec... Hebo vise oksidaciju, furacu samo redukciono pečenje...😍 A ako naletim usput na presece bajaderice...videcu sta cu😁🤣 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano %s u %s #2928 Napisano %s u %s (izmenjeno) pre 2 časa, Leonardo reče Pošto živimo u eri behatona, preskočite grnčariju i odmah udrite ravno u vibrirani beton. Ako nabavite pucolan iz Rima ili Pompeje imaćete i poreklo, teroar za vrhunski audio pedigree. Odavno već rade zvučnjake od vibriranog betona, zašto ne bi i kućišta apendiks - Zaboravih napomenuti da se beton vremenom samo oplemeni i postaje bolji, samim tim i muzikalniji Ova betonjara me podsjeća na moje Ei HSR zvučnike...... Sad kad ZM raspali po meni....kad mu spomenem Ei zvučnike, k'o da mu zdrav zub vadim. Izmenjeno %s u %s od LightMatic
Lemić Napisano pre 11 časa #2929 Napisano pre 11 časa I,i,i,i, pustim danas komandni NUC da svira, nema smetnji, a oba su ista u osnovi, kupljena kod jednog čoveka. I čini mi se da je glasniji izlaz.
драган Napisano pre 1 sat #2930 Napisano pre 1 sat On 22.12.2025. at 13:36, Zen Mod reče rade to ljudi otkad je zvucnjaka u linku jedan od primera inzenjerskog pristupa Duelund je isto pravio kutije sa betonskim insertom kod Japanaca ima betonskih horni itd ene, kadsmbijomali, moj drugar napravio mermerne dynaudio dvosistemce ..... imam negde semu danskih betonskih kutija samo ne znam dal da stavim cement beocin ili kosjeric.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah