Jump to content

nichicon ues bipolarni kondezatori

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

ima li ko za prodati nichicon bipolarne kondenzatore od

1mf/50v

2,2mf/50v

470mf/6v

2.2u50vUES-2T.jpg

Izmenjeno od revox
Napisano

To je UDB serija za skretnice, a traži se ES MUSE, za signalčiće. Ne može to da se greši, svaki na svoje mesto :) 

Napisano

Vidi se ko porucuje i pravi nesto.Cikabrka je stavio link dobro nam poznatog Tome uz Krusevca. Nacin na koji on godinama postavlja oglase je upravo takav da treba procitati ceo oglas i pogledati slike. Sve je tamo. Naravno znaju to oni koji nekada nesto i naprave.

Linkovani oglas upravo ima trazene Nichicon ues seriju.

Od redjih mesta gde moze da se kupi kod nas.

Napisano
1 hour ago, vinko said:

Vidi se ko porucuje i pravi nesto.

:P

Ne radim sa "audio" namenskim igračkama, znaci i kada nista ne radim ne smeju da su u blizini:buehehe:

Napisano (izmenjeno)

znam za tomu no trenutno nema neke koji mi trebaju tako da se ceka nova isporuka no pomislih da nema ko viska u šteku da ne cekam

Izmenjeno od revox
Napisano

nikad, ali nikad nisam koristio Nichicon bilokakve.

licno ja.

musterijama po volji iliti zelji.

koristio sam i koristim i dalje : Panasonic, koji je pojam kvaliteta,

F & T i Samwha, u zavisnosti od mesta gde se koristi.

Nichicon nije nista spektakularno, iako ga tako predstavljaju.

ali, o ukusima ne vredi raspravljati.

Napisano

Nichicon je best buy ever kond. Vrhunski. Slobodno mogu reći odnos cena : perf - 1 : 5.

Dok su bili u TME za nikakve novce, nakupovao lepu količinu.

Napisano
9 hours ago, vladd said:

:P

Ne radim sa "audio" namenskim igračkama, znaci i kada nista ne radim ne smeju da su u blizini:buehehe:

Glupost. Nichicon for Audio nije Snake Oil. Da ih koristiš znao bi, čuo bi.

Pre sam uverenja da mnogo više pišeš no što radiš :) .

Napisano (izmenjeno)

Kao odlicna alternativa uvek moze ako ima mesta da umesto elektrolitskih bipolarnih 1uF/50V i 2u2/50 ubace se kvalitetni blokci sa 50V ili malo vise radnog napona , dok umesto bipolarnog 470uF/6V da idu dva + na + redno vezana kvalitetnija 1000uF/10V elektrolita .

Izmenjeno od BANAT
Napisano (izmenjeno)

Ja taj isti Samwha 220uF 450V 105C turih u preamp, kupljen u Kelco, na merenju pre ugradnje je bilo sve sasvim ok. :icon9:

Pošto je tu mala struja, oko 30mA trajaće večito.

Izmenjeno od NIXIE
Napisano (izmenjeno)
4 hours ago, Beli_Ninja said:

Samwha mi curela i imala ispod 180uF, 220uF 450V, kupljena kod tv servisera koji je nabavlja u Svilajencu....

Imaju elkici self lajf, istina dug je, na nazivnoj temperaturi je deklarisan na par godina, ali ako je niza, moze i duze, medjutim, dolazi do izmene u hemiji, grupisanja i polimerizacija, pa krecu problemi raznih fela.

Ovi najcesci u komercijali, su retko ostareni, formirani i zasticeni od elektrostrikcije, mehanickih pomeranja pri strujnom opterecenju, pa ih i to pravi osetljivim na stajanje i incidente, 

Cure kada im se osteti al oksid(kao pri zavaru :) )pa tu krenu da se koncetrisu joni koje papirna resetka ne moze da zadrzava...dok ne dodje do ozbiljnijeg proboja i pucanja. Ali moze da se odradi i ozdravljenje drzajnem na odredjenom naponu i limiitranoj struji.

Zato kod kupovine treba videti svezinu, malo predostroznosti pri ukljucenju... preporuka je kupovati gde je veliki promet kondova, radje nego gde zalihe came cekanjuci.

Izmenjeno od vladd
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...