Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
Pre sat vremena, aaa zmaju! reče

Kako kad nisi imao divoljno sredstava na kartici?:hihihihi:

Pa nije ni meni jasno - proces je bankomat, 15 min kasnije pazarim u Mouser-u i platim preko pay-pala.

To sam uradio ne znam ni sam koliko puta.

Zadnji put nisam mogao i izabrao sam alternativnu metodu placanja direkt Visa karticom i zavrsio proces najnormalnije.

Svaka radnja nudi vise metoda placanja - paypal, kartica i ne znam sta jos ima kod nekih.

Negde placam preko pyapala a negde iskljucivo karticom, recimo kod Juno je nalog takav da ne mogu platiti preko starog pyapal naloga pa kupujem karticom.... kod Mousera sam uvek placao paypalom, samo taj zadnji put karticom jer je pyapal pravio problem....

Elem nisam od tada imao neke kupovine preko ali malo me brine ta paypal situacija jer negde samo tako mogu da pazarim bez maltretiranja odlaska u banku radi placanja na tudji racun npr.

Napisano
pre 4 časa, Zen Mod reče

Kažu da ničija nije do zore gorjela i daj Bože poštenih izbora.
Samo, bojim se da će se ova svijeća prvo morati ugasiti da bi jutro smjelo svanuti.

zapata5.jpg   

Napisano
pre 14 časa, zerowaf reče

Kažu da ničija nije do zore gorjela i daj Bože poštenih izbora.
Samo, bojim se da će se ova svijeća prvo morati ugasiti da bi jutro smjelo svanuti.

zapata5.jpg   

:thumbsup:

Napisano
On 11/25/2025 at 3:12 PM, krca44 said:

Negde placam preko pyapala a negde iskljucivo karticom, recimo kod Juno je nalog takav da ne mogu platiti preko starog pyapal naloga pa kupujem karticom.... kod Mousera sam uvek placao paypalom, samo taj zadnji put karticom jer je pyapal pravio problem....

Napisal su da vise nije moguce placanje PayPal-om

Pozdrav Misa

Napisano
pre 32 minuta, misa reče

Napisal su da vise nije moguce placanje PayPal-om

Pozdrav Misa

@Mikorist
Hoće li PP donacije za forum imati smisla u skoroj budućnosti?

Napisano
pre 13 minuta, zerowaf reče

@Mikorist
Hoće li PP donacije za forum imati smisla u skoroj budućnosti?

Da. Jer  PayPal-om može da se plati server. Problem bi bio da primim ili pošaljem novac sa kartice ako ne rade odavde.

Napisano (izmenjeno)

Oprostite na izrazu, ali baš usraše motku kod vas sa tim zajebancijama......mislim, nisu ni u nas vladajuće strukture ništa bolje.

Izmenjeno od LightMatic

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...