Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Aleksandar Car

Član
 • Content count

  1850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Aleksandar Car

 • Rank
  Car
 • Birthday 03/12/66

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd, Mirijevo
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Dobih kao komentar i mislim da je sasvim prigodan! SVAKO AV IMA SVOJE ČIBE!!!
 2. Ja bih najpre potrošio još jedan operacioni (ne mora da bude hi class, obican 741 ili slican) da generiše virtualnu masu (jedinicni pojacavac), a razdelnik napona bih stabilisao sa tri vrste kondenzatora (Elektrolit moze i tantal, stirofleks i keramika). Ako se ja dobro secam single supply op-ampovi pate od velikh problema ukoliko nije stabilna virtualna masa! Nikako ne bih povecavao otpornike u razdelniku jer se time slabi struja kroz razdelnik napona, a time je ceo sklop podlozniji smetnjama. Mojih 2 dinara druže na zadatu temu!
 3. Momci, hvala vam svima na cestitkama, lepo ste me iznenadili! Nisam vise toliko prisutan na forumu, ali vas pratim... Pozdrav svima i popijte koju, a kad se vidimo dodjem turu!
 4. Na mene je jak utisak ostavila horna od Singidunuma... Jednostavno puna prostorija zvuka! O Harbetima neću ni da pričam! Takođe jak utisak mi ostade od sluški koje sam imao prilike da čujem... Sent from my A1-810 using Tapatalk
 5. Nastala u Vrdniku, po jednom članu foruma cija je uzrečica bila baš FAK, ali se zgodno potrefilo da je to akronim od "Forum Audio Konstruktora". Moja dva dinara druže!
 6. Juče čuh, prosto ne mogu da verujem, da je preminuo dr. Bora Jagodić, veliki konstruktor! Nek mu je vecna slava i hvala!
 7. Dakle moram da reagujem na jednu neistinu! 160m opseg i te kako pripada radioamaterima i to od 1810 do 2000 kHz i tu je dozvoljen rad operatorima 1 klase! 73 DE YT1TX Sent from my A1-810 using Tapatalk
 8. U crnogorskom ima jos jedan stepen! Vidju mene!
 9. Svima lep provod, na moju zalost nisam u mogucnosti da vam se pridruzim! Inace sam tu i samo posmatram aktivnost na forumu! Pozdrav svima.
 10. Hvala svima na čestitkama! Malo sam se povukao u ilegalu, ali pomno pratim dešavanja na forumu! Zdravo mi ostajte i vidimo se na FAK III
 11. Srecan rodjos Stajnika!
 12. Srecan rodjos! :drinks:
 13. Srećni rođendani!
 14. Mislim FAK!!! :drinks: