Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

mrcelavi

Član
 • Content count

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

4247 profile views
 1. Vredi zaista, za prohodnost ne brini imaš i makadam puteve i karte, kontaktiraj KAUP RESAVICA grupu preko Face B. oni ti mogu pomoći oko svega a sa KAUP-om Beograd redovno organizuju pešačko penjačke ture. Dolaze busom i onda obiđu zadatu rutu pešice. Imaš na you tube snimke. Bicikl, motor ili terenac sve opcije su moguće. Zimi ti nebih savetovao ni blizu da priđeš. Najbolje slike sa trase su kačili biciklisti i mororisti na svojim forumima. Samo se čuvajte zmija oko Lazarevog kanjona- najveće stanište takođe u Evropi. Duboke čizme pod must have. P.S. Ko se namerači na obilazak, nije zgoreg da se preko lokalaca ili Vojske Srbije raspita kada su neki tereni i putevi zatvoreni zbog vežbi gađanja na Pasuljanskim Livadam.
 2. Ako gurne neku šušku čuvaru ribnjaka, ima da se napeca samo tako sem ako čuvar nije Radikal, oni su nepotkupljivi Šalu na stranu, kratak je to boravak i namenski ali taj kraj je prebogat zanimljivostima. Recimo šuma od Sisevca do Bora je najveće nenastanjeno područje u Jevropi i ovog leta se nosim mišlju da ne trošim godišnji na morima već da obiđem celu oblast detaljno. Spavanje u terencu, logor kraj izvora i roštiljanje večernje. Uz to foto oprema i sve skupa bolji provod od ležanja na nekoj glupoj plaži i slušanja dreke turista.
 3. E pa j. baš. Skupljate se na 15km od mog letnjikovca a u to vreme najverovatnije se već vratim na posao. U svakom slučaju želim vam prijatno druženje i ne preterujte sa mesištem, za vaše godine što više presnog i barenog povrća A za rostilj tu je sveža pastrmka sa lokalnog ribnjaka.
 4. Pa zato se vama greju pojachala
 5. Nenadjebivo danas: Kako će engleski spikeri da izgovaraju prezime nove nam premijerke. Kako god al liči će na Burn a bitch!
 6. Respect za posvećenost. Ono što se meni čini, prateći temu, je da si se upustio u avanturu u želji unapređenja zvuka, ali istovremeno nisi raskinuo sa prvobitnom zaljubljenošću u FR koji poseduješ. Možda grešim, možda ne ali nije za očekivati da ubacivanjem ST zvučna slika, karakter zvuka, tonski balans ili nazovi kako god, ostane nepromenjena. Nije ovo kritika nemoj pogrešno da shvatiš i sam sam prošao kroz to uz savete drugara sa foruma. Obzirom da se pojavio i crv zvani bass helper, moj ti je savet da ostaneš na FR i uživaš u svim njegovim čarima i manama AS IT IS a svoje vreme i neverovatnu posvećenost usmeriš u planove za ultimativni bezkompromisni trosistemac. Kladim se u 10$ da ti se to već vrzma u glavi
 7. ZM

  Lek za diskus
 8. Ja bih ovo preporučio, par 60E. Moraćeš mnogo više da isprsiš $, da ih nadmašiš. Uz to radi se o horni tako da... http://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-berilijum-riboni-PT-R14A--45396256-oglas.htm?filter_id=316703
 9. Konačno doleteo famozni broj 2,8 Tokina 80-200 F2,8 manuel fokus, baš volim Vintage stakla. Kvalitet izrade bezkompromisan, 1,2 kg metal body.
 10. U rukama Mandušića Vuka.. I pored sve opreme najdraže slike sam pravio davno jako davno kada je ćera bila mala sa Zenitom i nekim pentax zoomom od 200 mm. Tako da, sve je to samo zabava. Uživaj Šule
 11. Ma poodavno sam ja u tom klubu, nego sam vrlo uspešan u povlačenju ručne a prvo sam sebi postavio zadatak da iz digitalije izvučem maximum pa tek posle toga se posvećujem analogistici.
 12. I tako, nekima dođe proleće a neki ga pričekamo još par dana. Zimsko bavljenje omiljenim uređajima je prošlo. Sistem samo za uživanje u muzici uz čašu konjaka, za sada ništa ne diram, sem da kupujem ploče. Ali pošto ludaci moraju nečim da se bave a stiže lepo vreme, kompletiranje foto opreme i pravac šume jezera i ostala fina mesta. Za te prilike nabavljena dva radna konja i dva fina objektiva. Naravno ja uzimam dva teškaša a supruga majušnog 3100 koga sačuvah zbog video snimaka i nje ili ti supruge. Prinove po redu nabavke u poslednje 3 nedelje: Tamron zoom 70-300mm F4 makro Nikon D200 + batterigrepp Nikon Nikkor Ai 135 mm F3,5 prime lense ( starac s kraja sedamdesetih, auuuu kakva stakla ima) Nikon D300 Nadalje lovim jedan Ai 80mm 2,8 kao i Ai 24mm 1,4 Ranac naravno DIY zbog vožnje biciklom po šumama i gorama.
 13. Ma može slobodno i za 100 al da prvo mene nazove
 14. Ako će baš blizu tv-a da stoje moraće da budu i magnetno zaštićeni, 30 m2 i nije šala, Prohpet dobro preporučio Bose skoro pa nevidljivi a ubijaju od zvuka.