Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

mrcelavi last won the day on February 22

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

4996 profile views
 1. Nedelja popodne ...

  Bravo majstore, svaka čast a i boljoj polovini čestitke na pametnom izboru Kod mene juče bila Light varianta, po povratku iz švedskijeh šumetina i poljana sa PhotoShooting-a supružnica čeka da spremim Ćevape i pomfri uz obavezno 3,5% iz limenke.
 2. Get everything down on pen and paper

  Tek zagrebano po porvršini!
 3. Get everything down on pen and paper

  Bravo Softis, za Žiku šta reći, čova je suvi genije, telefonom mi je diktirao insturkcije da podatke sa Win PC spustim na Unix za obradu i štampanje. Verovatno je već u ponziji. Pozdrav za Nišlije.
 4. Get everything down on pen and paper

  Ne, baš Unix a sistem je održavao tvoj komšija Žika iz Niša, možda se setim kako se firma zvala. A za vojsku nezna, možda oni rade na tom Gcosa.
 5. Zanimljive i smešne slike

  Pa vidi, razmatraju sve više čak i LapTopove da zabrane u kabinskom prtljagu. Ne bih ti savetovao, bolje je utrošiti 400 kruna za prtljag i moliti boga da ne postupaju baš sadistički u pretovaru. P.S. Nosio sam u kabinskom prtljagu dva daka ( mali S.M.S.L. i Atol) i niko nije pitao šta je to.
 6. Get everything down on pen and paper

  Honeywell koji spominjete je još uvek u besprekornom stanju i u upotrebi u JP Resavica, kupljen negde čini mi se 1982 sa tridesetak terminala, štampačem i td. Jednostavno ne postoji ništa tako stabilno i sigurno kao ova makina sa Unix-om. Nešto se ne sećam pouzdano da bih tvrdio, no mi se čini da je tada plaćen basnoslovno oko 1-2 mil.maraka.
 7. Falila samo BurnAbič al sve jedno eno ga Vladika braničevski kadi bazen!
 8. Ma jok, nego kod nas u Švecke se dečaci i devojčice kupaju zajedno, nema odvajanja sem ako se turi burka na glavu i ono na telo, gaće su novi hit
 9. Eto, šta reći, okupilo se društvo u mom rodnom kraju a domaćin jbg. odsutan. No sve jedno, biće to jedno fino druženje u to sam siguran. Želim vam svima prijatan boravak i puno dobrog zvuka uz obilje fotografija koje mi odsutni iščekujemo.
 10. Šta trenutno slušam . . .

  Matori lisac.
 11. Get everything down on pen and paper

  A vi, spadate li vi u ovu grupu? http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2017&mm=09&nav_id=1300084
 12. DIY - generalna oftopična zabava

  Ma da bre, oni Japanci baš ludi kad uteruju kroz prozor mrcine od JBL-a u 20 i kusur kvadrata. Aj pošteno, bi li ga ti uzeo da ti ga daju za 300 jura bez obzira što nemaš adekvatnu kvadraturu. Ja bih bez razmišljanja
 13. Get everything down on pen and paper

  To je verovatno samo vrh ledeneg brega. I nije samo crvena burž. učestvovala u tome. U firmi u kojoj sam radio, u kabintetu direktora je visila slika starog ruskog majstora procenjena tada na 10-tak hiljada maraka. I šta, pa ništa dok je pre nekoliko dana ne videh na FaceBook-u kako ukrašava zid jednog školskog drugara. Naravno zid u njegovom stanu. Otvoriše se mnoge moralne dileme i trileme.
×