Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

mrcelavi

Član
 • Content count

  577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

4694 profile views
 1. Ma da bre, oni Japanci baš ludi kad uteruju kroz prozor mrcine od JBL-a u 20 i kusur kvadrata. Aj pošteno, bi li ga ti uzeo da ti ga daju za 300 jura bez obzira što nemaš adekvatnu kvadraturu. Ja bih bez razmišljanja
 2. To je verovatno samo vrh ledeneg brega. I nije samo crvena burž. učestvovala u tome. U firmi u kojoj sam radio, u kabintetu direktora je visila slika starog ruskog majstora procenjena tada na 10-tak hiljada maraka. I šta, pa ništa dok je pre nekoliko dana ne videh na FaceBook-u kako ukrašava zid jednog školskog drugara. Naravno zid u njegovom stanu. Otvoriše se mnoge moralne dileme i trileme.
 3. Dug put je prošla Škoda i zahvaljujući nemcima brend je živ. Imao sam ovu škodu sa snimka ( 12o RS čini mi se) ali jedinstvenu jer je moj komšija (inovator ) u nju ugradio Fijatov motor. Mnogi su se čudili na autoputu kako ih ostavljam štkodom iza sebe. O vožnji po snegu, da ne pričam zadnji poogon motor pozadi, nema džakova sa peskom. Negde sam pričitao ako je tačan podatak da je upravo Škoda patentirala manuelni 4 stepena menjač.
 4. Ma baš smo mi oni koji imaju pravo drugima da se čude. Koliko nam je muzeja otvoreno? Koliko novih muzeja imamo? Koliko se nacionalnog blaga svake godine prošvercuje napolje i završi na aukcijama i u privatnim zbirkama ( imate članak o tome od pre nekoliko dana)? Koliko je neverovatnih artefakata pretopljeno u zlato i prodato na kg? Ko sredi svoje dvorište ..... Ok, samo se diskutuje o članku, i ne bih se brinuo mnogo za greške šveđana jer su one na nivou statističke greške.
 5. Ma bitno je da se delimo a ne množimo.
 6. Eh, da sam malko bliže, da konačno čujete kako sviraju prave kutije
 7. Ponesite vi sveće i baterijske lampe, taj kraj je poznat po čestim nestancima struje. Sreća da će pastrmka da bude na ćumur.
 8. Imas li mozda nameru da komercijalizujes?
 9. Baš si ga zakomplikovao, desktop će isporučiti fajl preko mreže na drugi računar bez ikakve kompresije jer taj zahtev ne postoji. Probaćeš da sve to da umrežeiš i povežeš i na kraju ćeš odbaciti jer je njesra, u većini slučajeva koči štuca i čekaš učitavanje vazdan. Blago onom ko je to uspeo da sredi, ja priznajem nisam i odustao na vreme. Držim se ortodoxnog žičanog pristupa. Za slušanje na terasti nabavi neke bežične sluške, em ne čuješ dečiju graju ispod terase em ti ne smetaš susedima. Ili nauči Win telefon da vuče fajlove sa mreže i nakači sluške na njega ( ako nisi okoreli protivnik sluški) Jedino bezbolno rešenje ako ćeš malo da se izuješ za koju kintu je mrežni player i nas. Sve drigo je hod po mukama.
 10. Bravo čoveče!
 11. Vredi zaista, za prohodnost ne brini imaš i makadam puteve i karte, kontaktiraj KAUP RESAVICA grupu preko Face B. oni ti mogu pomoći oko svega a sa KAUP-om Beograd redovno organizuju pešačko penjačke ture. Dolaze busom i onda obiđu zadatu rutu pešice. Imaš na you tube snimke. Bicikl, motor ili terenac sve opcije su moguće. Zimi ti nebih savetovao ni blizu da priđeš. Najbolje slike sa trase su kačili biciklisti i mororisti na svojim forumima. Samo se čuvajte zmija oko Lazarevog kanjona- najveće stanište takođe u Evropi. Duboke čizme pod must have. P.S. Ko se namerači na obilazak, nije zgoreg da se preko lokalaca ili Vojske Srbije raspita kada su neki tereni i putevi zatvoreni zbog vežbi gađanja na Pasuljanskim Livadam.
 12. Ako gurne neku šušku čuvaru ribnjaka, ima da se napeca samo tako sem ako čuvar nije Radikal, oni su nepotkupljivi Šalu na stranu, kratak je to boravak i namenski ali taj kraj je prebogat zanimljivostima. Recimo šuma od Sisevca do Bora je najveće nenastanjeno područje u Jevropi i ovog leta se nosim mišlju da ne trošim godišnji na morima već da obiđem celu oblast detaljno. Spavanje u terencu, logor kraj izvora i roštiljanje večernje. Uz to foto oprema i sve skupa bolji provod od ležanja na nekoj glupoj plaži i slušanja dreke turista.
 13. E pa j. baš. Skupljate se na 15km od mog letnjikovca a u to vreme najverovatnije se već vratim na posao. U svakom slučaju želim vam prijatno druženje i ne preterujte sa mesištem, za vaše godine što više presnog i barenog povrća A za rostilj tu je sveža pastrmka sa lokalnog ribnjaka.
 14. Pa zato se vama greju pojachala