Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ima li ko info ko bi mogao kod nas da odradi korektne štampane počice, jednoslojne, sa kalaisanim vodovima (bez rasporeda, mask-a,...)? Nešto slično kao što je radio Milan iz Niša. Treba mi par komada...

• Odgovora 14
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

meni je skoro radio neke Gerber fajlove Darko iz Nisa, to je ovaj srednji link sto je postovao Aleks

skroz korektno i brzo

on moze da ti odradi i plocice

• 4 months later...
Napisano

@Nesic Meni sve pločice radi Milan Zlatanović, prilično sam zadovoljan. Nisu na nivou onih koje se dobiju iz Kine (JLCPCB i slični servisi), ali budu gotove za par dana. Adresa je: pcbmilan at gmail.com

Napisano
pre 19 časa, rankot reče

@Nesic Meni sve pločice radi Milan Zlatanović, prilično sam zadovoljan. Nisu na nivou onih koje se dobiju iz Kine (JLCPCB i slični servisi), ali budu gotove za par dana. Adresa je: pcbmilan at gmail.com

Meni je takođe radio Milan. Radio je Napajanje za Bato MM https://forum.yu3ma.net/attachment.php?aid=33973,  Apex A class PSU https://forum.yu3ma.net/attachment.php?aid=34864 i pločicu NIXIE predpojačala IMG-ba7fa961f0c58d3f97086ba56fcb37ce-V.jpg

Napisano

Da li znate nekog ko bi nacrtao / napravio od pocetka ( sheme i raspona / diam. elemenata )  gerber-e i koliko takva usluga kosta tj. po kom sisremu se naplacuje ( kvadratni santim / inch ? ) ?

Napisano

ja ne mogu jeftino

Guja reko da sam ja Umetnik, pa moram tako i da naplacujem

al sam cuo da Guja sve zna, pa i to

:Viannen_loungelizard:

Napisano
pre 2 minuta, Zen Mod reče

ja ne mogu jeftino

Ja nisam pitao za jeftino ili skupo - nego koja je okvirno cena - da bih znao makar otprilike - nije mi svejedno kad kazem nekome da nesto uradi a nemam pojma koliko ce kostati...  i nemam odgovor koliko bi moglo da kosta - mada razumem da se nekad ne moze znati unapred koliko ce npr. sati otici za neki posao.

Kad budem imao sve dimenzije poslacu ti upitnik.

Napisano

poenta je bila u drugom delu gde pominjem Guju

sto rece Mikum - ja il dzaba il ..... nikako

dzaba ako imam vremena, a sad ga nemam

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...