Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 #1 Napisano Januar 10, 2020 Pozdrav, Potrazio sam na forumu da li je neko pisao o ovome i nije. Posto bih ja ovo svrstao u pirateriju ili ilegalnu stvar. Necu navoditi nikakve linkove za skidanje i tacna imena programa. Svako ko bude bio zainteresovan, neka napise u PM poruku i ja cu poslati ili link, ili ZIP-ovan fajl, u suprotnom ako Administracija dozvoli bacicu linkove naknadno. Radi se o programu, koji skida sa servera poznatog online Stream sajta. Mogucnost skidanja sto se tice kvaliteta je u rasponu od 128kbps to 1411kbps (FLAC Lossless). Shodno kolicini podataka u sekundi koji se predstavljaju racunaru u kolicini bitova tj nasem uhu kolicini detalja da se primetiti da su i velicine fajlova vece i do 15x. U pitanju je pravi losseless format, kome je granicna frekvencija daleko iznad 22Khz po Spectrum Analyzer-u, pa je i razlika u zvuku daleko primetna. Verujem da svi koji ovo upravo citaju, znaju o cemu pricam i da nema potrebe da duzim. Malo o programu: -Mozete skinuti celu diskografiju izvodjaca u zeljenom formatu, koja je sredjena po Alhumima sa ArtWork-om (Velicine se krecu od 1GB do 20GB po diskografiji) -Mozete skidati samo album ili samo traku -Verzija ima za Linux, Android, Windows Pouzdanost je maksimalna, koristim vec 2 godine, a prvu verziju sam dobio jos od programera koji je ideju pretvorio u realizaciju. Sada je sve vec rasireno po netu.
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #3 Napisano Januar 10, 2020 Just now, Zen Mod said: konkretni linkovi na PM Tako sam i predpostavio --Izvinjavam se za OFF-- @Zen Mod Kakvo misljenje imate da se napravi Viber grupa za Fast Response. Sigurno se neko od clanova naso nekada u situaciji da mu treba nesto hitno i nema vremena za otvaranje teme. --Izvinjavam se za OFF--
Zen Mod Napisano Januar 10, 2020 #4 Napisano Januar 10, 2020 sto se mene tice nemam nista protiv ....... samo mene izostavite iz iste revox and Aleks_00 je reagovao/la na ovo 2
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #5 Napisano Januar 10, 2020 (izmenjeno) 8 hours ago, Zen Mod said: sto se mene tice nemam nista protiv ....... samo mene izostavite iz iste Onda nam ne treba hahahah, veeujem da i ostatak ima isto misljenje. Izmenjeno Januar 10, 2020 od Aleks_00 EDIT: Svi koji su se javili za link, pustam link cim se vratim sa fakulteta :)
Miloš 1210 Napisano Januar 10, 2020 #6 Napisano Januar 10, 2020 Imaš na YouTubu svu muziku ikada snimljenu, zašto bi gomilao neke drn-zvrc fajlove koji su 100x risemplovani i zvuče kao kanta. Svaki drugi Flac je bivši MP3 vladd je reagovao/la na ovo 1
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #7 Napisano Januar 10, 2020 4 hours ago, Miloš 1210 said: Imaš na YouTubu svu muziku ikada snimljenu, zašto bi gomilao neke drn-zvrc fajlove koji su 100x risemplovani i zvuče kao kanta. Svaki drugi Flac je bivši MP3 Ne zelim, ali moracu da vas demantujem. Sam program svlaci flac sa servera jedne velike i ozbiljne stream kuce. U ostalom sam kvalitet zvuka na Youtube je 128kbps sto je meni degradacija sluha svakog slusaoca. I ozbiljno osudjujem sve ljude koji su nazovi slusaoci muzike a slusaju na radiju i Youtube. Na usi ne stavljam niti priznajem bilo sta slabije od 320kbps. U ostalom razlika izmedju Flac i 320kbps Mp3 je malo cujna ali izmedju youtube i mp3 je ogromna. U ostalom probajte i uvericete se. Pozz
Beli_Ninja Napisano Januar 10, 2020 #8 Napisano Januar 10, 2020 @Aleks_00 Imenjace, posalji link na pp. Pozz
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #10 Napisano Januar 10, 2020 4 minutes ago, Nesic said: Radi Kako se cini zvuk ns Disco-m? Bolje nego Youtube?
Nesic Napisano Januar 10, 2020 #11 Napisano Januar 10, 2020 Nisu još gotove Kolega mislim da završava tokom vikenda... Ovo nisam čuo vekovima... Skinuto makoto - Human Elements Sian - Rhino Flower
crni. Napisano Januar 10, 2020 #12 Napisano Januar 10, 2020 meni ovo prekomplikovano...a ono uputstvo prebrzo...nema šanse da povatam šta čovek radi još na nekom levom jeziku...nemački, šta li
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #13 Napisano Januar 10, 2020 @crni. Kolega, da ja vama dam token, a vi samo da odradite Copy/Paste? Napravicu nalog za vas sa fake mailom.
crni. Napisano Januar 10, 2020 #14 Napisano Januar 10, 2020 u uputstvu kaže da treba da dobijem mail za potvrdu logina ali ja ne dobijam taj mail
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #15 Napisano Januar 10, 2020 8 minutes ago, crni. said: u uputstvu kaže da treba da dobijem mail za potvrdu logina ali ja ne dobijam taj mail Da nije mail zavrsio u Spam folderu ili Nepozeljno?
Nesic Napisano Januar 10, 2020 #16 Napisano Januar 10, 2020 Nije potrebna potvrda (gmail nalog upotrebljen).
crni. Napisano Januar 10, 2020 #18 Napisano Januar 10, 2020 proradilo... poslušao nešića I logovao se preko google...dobije se mail sa novim passwordom koji se iskopira pri logovanju na program...to je u podešavanjima…takođe se izabere flac I prilikom pretrage program nalazi samo flacove hvala aleks
Aleks_00 Napisano Januar 10, 2020 Autor #19 Napisano Januar 10, 2020 26 minutes ago, crni. said: proradilo... poslušao nešića I logovao se preko google...dobije se mail sa novim passwordom koji se iskopira pri logovanju na program...to je u podešavanjima…takođe se izabere flac I prilikom pretrage program nalazi samo flacove hvala aleks Uvek, sta god nadjem korisno za sve clanove podelicu. Sada upravo istrazujem RuneAudio. black coffe and vladd je reagovao/la na ovo 2
sp300b Napisano Januar 11, 2020 #20 Napisano Januar 11, 2020 Fenomenalno. Veliko hvala! Aleks_00 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah