Doktor Napisano April 13, 2019 Autor #111 Napisano April 13, 2019 Moze, ali za neki sledeci FAK. Ovaj br.5 je vec rezervisan za Kikindu, br. 6 ce biti NS ili Prestonica, pa cemo se opet polako spustati na jug.
sir Oliver Napisano April 13, 2019 #112 Napisano April 13, 2019 Sad mi treba blizu a za dve godine ću lako u Kekindu
Aleks Napisano April 13, 2019 #113 Napisano April 13, 2019 Ma bre će se vozimo, osim ako ti nije problem da izdržiš toliki put u Meganu?
Aleks Napisano April 13, 2019 #115 Napisano April 13, 2019 Ok onda eto. Još samo da vidimo kada je datum, zbog ostaloh stvari...
predragm Napisano April 13, 2019 #116 Napisano April 13, 2019 4 hours ago, sir Oliver said: najprijatnije bazen i mlada fizioterapeutkinja koja masira otok. Zar ga niste provaliali, ovo će tamo da mu fali! Ali se pravi nevešt te daleko mu, te.....
sir Oliver Napisano April 13, 2019 #117 Napisano April 13, 2019 Ne znaš ti kakvo terapeutsko dejstvo ima plavuša.
Vix Napisano April 13, 2019 #118 Napisano April 13, 2019 1 minute ago, sir Oliver said: Ne znaš ti kakvo terapeutsko dejstvo ima plavuša. Setih se ovoga vladd je reagovao/la na ovo 1
2a3 Napisano April 13, 2019 #120 Napisano April 13, 2019 Sta onda da se akcenat stavi na Kikindu i cika Djuricu a da Tera Panonicu i Mokrin odjavim ,posta sam rekao da cu javiti sta se desava.
Aleks Napisano April 13, 2019 #121 Napisano April 13, 2019 Tako je. I dajte pored paparazza šta još ima od smeštaja a da je blizu Terre, kafana neka sa dobrom klopom blizu, itd...
2a3 Napisano April 14, 2019 #122 Napisano April 14, 2019 Odjavio Tera Panonicu i zahvalio im se na ponudi .Gospodjica Tamara je izrazila zelju ako Fak bude u Kikindi da je pozovemo da nam bude gost.Preneto ovlastenje na Cika Djuru i on krece sutra u akciju.Prostor imamo e sad da li dolazi u obzir kotlici rostilji ili da se naruci klopa to moramo resiti da bi znali kako da se organizujemo.Djura sutra ide u obilazak spavackih mesta pa se javimo.
Zen Mod Napisano April 14, 2019 #123 Napisano April 14, 2019 treba racunati na bar par obroka , zavisno od duzine zabave , tako da u obzir dolazi i narucena i DIY klopa
dunavko Napisano April 14, 2019 #124 Napisano April 14, 2019 sta je odluka,kikinda?jeli reseno ili se jos kuva?mozda ima jos neka varijanta?
2a3 Napisano April 14, 2019 #125 Napisano April 14, 2019 @dunavko nije odluka Kikinda ,odlucicemo svi zajedno gde samo vidim da se bas niko ne trza oko organizacije pa da ne bude da se Fak ne odrzi pa eto pokusavamo na neki nacin da organizujemo ako niko nece a i da bude u okviru normalnog budzeta.Dajte jos predloga konkretnih pa da se resava dani prolaze.Moze i u BG sto se mene tice na pola puta ako je za tim.Ako ce nas biti malo primam sve kod mene na vikendici klopa kotlic i pice ko sta donese.Ce bacimo neku mrezu i nafatamo ribe i udri.Izvolte sa predlozima. Vix je reagovao/la na ovo 1
dunavko Napisano April 15, 2019 #126 Napisano April 15, 2019 2a3 vazi.da ponesem i ja neku mrezu ako odlucimo kikindu.ne sme niko da zna gde ce te mreze da zavrse,al u dunavu i moravi,savi nece.i ja sam za to da budu cene pristojne,negde na sredokraci.sta ce onaj sa juga srbije,ima iljadu km tamo-vamo,gorivo skupo,rakija pojeftinila,dug put,idi...ona varijanta sa bolecom stoji,ima i mala sala,100kv.mtr.nista zvanicno nisam pitao jer sta da pitam.dva dana-subota i nedelja,sala,stolovi,struja.za spavanje kako ko.ima blizu jeftine sobe,i kod mene na dunav,itd.nije mi jasno samo ako smo svi u jednu salu,deset pojacala rade,pa ma kako tiho,na sta ce to da lici?gde da nadjemo 5-6 soba ili nesto slicno?
Zen Mod Napisano April 15, 2019 #127 Napisano April 15, 2019 Mala Galerija ima 600 kvadrata ajd da nas se skupi da moze da se kaze da nas je bilo , lako cemo za broj sistema ionako broj sistema definise broj zvucnika , a njih se uvek donese najmanje
ninja Napisano April 15, 2019 #128 Napisano April 15, 2019 On 4/13/2019 at 8:53 AM, sir Oliver said: Upravo izdržavam banju. najprijatnije bazen i mlada fizioterapeutkinja koja masira otok. Kreci se ti sto vise, naravno, ako ne boli. Pusti mirovanje i banjanje osim ako nije za dusu. Medicina ide prema prosjeku a mi svi razliciti.
Vix Napisano April 15, 2019 #129 Napisano April 15, 2019 1 hour ago, ninja said: Pusti mirovanje i banjanje osim ako nije za dusu... Pa vis' da je za dusu...kad vidi mladu fizioterapeutkinju, srce mu smeksa...
sir Oliver Napisano April 15, 2019 #130 Napisano April 15, 2019 Treba izvesno vreme da se (re)generiše koštano tkivo. Nekoliko nedelja Potrebno je i vreme da to tkivo očvrsne. Nekoliko meseci Ne sme se opterećivati noga dok se to ne završi a i tada postepeno 20%, pa 50% pa tek onda puno opterećenje. Kad preteram, preko dva sata hodanja, otekne , savata me mučnina i moram da legnem.
ninja Napisano April 15, 2019 #131 Napisano April 15, 2019 Ja ne bih bas puno slusao doktore, oni su ko serviser i gledaju da te odrzavaju a ne lijece ... normano, sve polako i bez pretjerivanja i da ne boli. Koljeno mi je u dva dijela i drzi se sa titanskim vijcima. Znam sta Balkanski ortopedi kazu a znam i ove ovdje, nije im ista prica a mene to koljeno vise ne boli...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah