ZZZ Napisano Avgust 19, 2017 #1 Napisano Avgust 19, 2017 Poceo pre neki dan da pravim kabinete za RCA LC1 drivere. 4 kabineta. Prebacio isecene komade. Ovo su fotke od pre nekoliko dana. Bice i novijih. Nabavio sam neki dobar sper od topole. Isto kako na jednom paru kabineta koji sam pravio ranije. Odgovarale su mi i dimenzije ploca koje su bile na raspolaganju. Potrebno je 4 ploce 252 x 187 cm. Materijal nabavljen u Drvopromet kula, na pancevackom putu. Sve sam to uspeo da spakujem u automobil (nesto i na paktreger) i sa sve isijasom, natovarim, prevezem i isovarim... Polako secem i izradjujem elemente pre leplenje i slapanja. Link za dimenzije i nacrt kabineta imate ovde: Zflazar, Vix, Woland and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 9
Fukushima Napisano Avgust 19, 2017 #2 Napisano Avgust 19, 2017 Koliko kosta jedna tabla tog spera, i koje je debljine?
Woland Napisano Avgust 19, 2017 #5 Napisano Avgust 19, 2017 bauk komunizma jopet zahvata jevropu: da se zna -@zzz je moj kulak
ZZZ Napisano Avgust 19, 2017 Autor #6 Napisano Avgust 19, 2017 1 hour ago, Borko_KA said: Koliko kosta jedna tabla tog spera, i koje je debljine? 18mm mislim nesto manje od oko 8K din. 31 minutes ago, Woland said: ma izeš šperku videl kolko sisa sine 4 x 7 = 28 sisa Fukushima je reagovao/la na ovo 1
ZZZ Napisano Avgust 19, 2017 Autor #7 Napisano Avgust 19, 2017 16 minutes ago, prophet said: Diskretni sarm buzoazije
Woland Napisano Avgust 19, 2017 #8 Napisano Avgust 19, 2017 previše je to sisa za jednog, će ti se ostavi uvr glave četvrtina a ostatak dasuzme za narod
ZZZ Napisano Avgust 21, 2017 Autor #10 Napisano Avgust 21, 2017 evo nekoliko svezijih fotografija. Za veci broj komada koji se ponavljaju, neophodna je upotreba sablona. Drasticno skracuje vreme operacije, i povecava preciznost. Fukushima, Beli_Ninja, Dual and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 7
Pchelac Napisano Avgust 22, 2017 #12 Napisano Avgust 22, 2017 Lepa li špera... To neki veeliki tqwt? Pa 4 komada...?
ZZZ Napisano Avgust 22, 2017 Autor #13 Napisano Avgust 22, 2017 1 hour ago, Pchelac said: Lepa li špera... To neki veeliki tqwt? Pa 4 komada...? Sper je od topole. Dobro mi se pokazao na istim kabinetinetima koje sam pravio ranije. A i nije previse masivan pa sam mogu da manipulisem kabinetima u toku izrade i da ih prenosim. A to mi je jako vazno. Drugo, jednostavno ne moze da bude manje. Ivice drivera idu skoro u "margo". Vidi se gore na gotografiji. Osnova spojasnjih dimenzija je svega front 50.6cm x dubina 54.4cm. A postavljace se jedan na drugi. Jednostavno ne moze da bude manje za ove TS parametre i promer drivera. Evo i planiranog odziva koji bukvalno jeste ovakav posto sam to vec slusao. Nego ima 4 kabineta, duplo veci posao, pa i tih nekoliko elemenata koji postoje po kabinetu treba ponoviti 4 ili 8 puta pa se oteze. Fukushima je reagovao/la na ovo 1
ZZZ Napisano Avgust 22, 2017 Autor #14 Napisano Avgust 22, 2017 2 hours ago, Zflazar said: uuuu ZZZ, ...ti znaš za šta živiš... Resio sam da kompletiram onaj eksperimentalni sistem. Koji BTW zvuci stvarno odlicno - prirodno, bez direktivnosti i ogromnog sweetspota, za dugo slusanje. A i da probam ovu postavku sa 4 komada. Jednostavno nisam mogao da odolim posto vec imam drivere. A posto se noseca ploca menja, probaci kasnije i 4 alniko Tesla 15in drivera. isto 16omski driveri u paraleli po kanalu. Imaju slicne parametre. treba samo prilagoditi port ili eventualno isprobati i ARU umesto porta. Zflazar and Vix je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Avgust 22, 2017 #15 Napisano Avgust 22, 2017 23 minutes ago, ZZZ said: ..... Nego ima 4 kabineta, duplo veci posao, pa i tih nekoliko elemenata koji postoje po kabinetu treba ponoviti 4 ili 8 puta pa se oteze. neka , slatke su to muke
ZZZ Napisano Avgust 22, 2017 Autor #16 Napisano Avgust 22, 2017 A ima i ono iz filam Pas koji je voleo vozove kad policajac koji prati zatvorenice. Ljubisa Samardzic kaze "Vrcaj sise na mesta ili cu da upotrebim silu"...
vladd Napisano Avgust 22, 2017 #17 Napisano Avgust 22, 2017 53 minutes ago, ZZZ said: A i da probam ovu postavku sa 4 komada. Postavka sa 4 komada je strahota. Sta planiras za guranje drajvera? Aktiva je optimalna stvar, inace je kilovat u najavi.
Zen Mod Napisano Avgust 22, 2017 #18 Napisano Avgust 22, 2017 jes , sa driverima nazivne snage oko 30W/16R (poenta je u sisama , a ne vatima ) prophet and vladd je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano Avgust 22, 2017 #20 Napisano Avgust 22, 2017 2 hours ago, ZZZ said: A postavljace se jedan na drugi. Naglavačke, pa jedan port u plafon a dugi u pod ?! Aj, aj ajjj... A kvadratura sobe, veliko nešto?
vladd Napisano Avgust 22, 2017 #21 Napisano Avgust 22, 2017 2 hours ago, Zen Mod said: jes , sa driverima nazivne snage oko 30W/16R (poenta je u sisama , a ne vatima ) Jes vala blesavo pitanje, sise su zamena za sve
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah