Zflazar Napisano Avgust 4, 2017 #155 Napisano Avgust 4, 2017 ...po mogućnosti DIY gramofon, ili barem sa dorađenim plinth-om? mislm, bezveze mi je da dovlačim full-demonstraciju nemačkog inženjeringa Dieter Rahms-a bez imalo improvizacije/dorade ako baš ne moram. znači, doneo bih line preamp koji smo forumski konstruisali proletos, evtl mm phono preamp 7F7/C3g + amp c3g/6s33s ako ima zainteresovanih da ih vide/čuju uz adekvatne zvučnikem koje ne bih teglio skrstic je reagovao/la na ovo 1
InSides Napisano Avgust 4, 2017 #157 Napisano Avgust 4, 2017 1 hour ago, Zflazar said: ...po mogućnosti DIY gramofon, ili barem sa dorađenim plinth-om? On 4/27/2017 at 9:16 AM, InSides said: 3. InSides Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage) Woland je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano Avgust 4, 2017 #158 Napisano Avgust 4, 2017 InSides, znači dolaziš...! Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica ----- Leleboške!!!
Aleks Napisano Avgust 4, 2017 Autor #159 Napisano Avgust 4, 2017 Ko nosi neke zvučhnjake? Kontam imaćemo amplifikaciju i line level, mislim da je shonne spomenuo Jensene (ako mu pomognem da utovari)? Mislim da ću poneti ceo set-ap, štoćereć neki moj integrated preamp, F7 (koji je trenutno rasturen radi faceliftinga) i AlexBoenike. Trebaće i neki produžni gajtani i to, ne bi bilo loše paneli, ne znam jel ima neko kakav tepiK..?
shonne Napisano Avgust 4, 2017 #160 Napisano Avgust 4, 2017 ako planiram da nosim Jensen, gde cu onda Sir-a da utovarim i njegove kutije... razmislicu, sta cu. Previse komplikovano, prevelike su.
Zverogušter Napisano Avgust 4, 2017 #161 Napisano Avgust 4, 2017 7 hours ago, sir Oliver said: Glen Gould nije bio "pod libelu" A i još po neki nisu. Kao i vecina genijalaca.
shonne Napisano Avgust 4, 2017 #162 Napisano Avgust 4, 2017 ovaj je namenski za kablove kako ce ovo da bude dobro za duzenje i odmor
Aleks Napisano Avgust 4, 2017 Autor #164 Napisano Avgust 4, 2017 Ja ih uvek nosim u kolima: Woland je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Avgust 4, 2017 #166 Napisano Avgust 4, 2017 daj Sire, nije valjda da ces to da nosis, vredi citavo bogastvo. Transparent cable. Da se nesto desi,...
Zen Mod Napisano Avgust 4, 2017 #167 Napisano Avgust 4, 2017 svi smeju da nose kabline , osim Sira on ce bude banovan
mrcelavi Napisano Avgust 5, 2017 #168 Napisano Avgust 5, 2017 Ponesite vi sveće i baterijske lampe, taj kraj je poznat po čestim nestancima struje. Sreća da će pastrmka da bude na ćumur.
Aleks Napisano Avgust 5, 2017 Autor #169 Napisano Avgust 5, 2017 Ajmo ljudi molim vas barem na ovoj temi nemojmo iznositi lične stavove o kablovima (moj se naveliko zna, pa ipak neću ga potencirati). Sire ponesi slobodno šta misliš da treba, ali ne znam koliko će zaista biti vremena za preslusavanje/upoređivanje kablova, niti će to nekom powebno biti interesantno. Svi smo željni da čujemo zvuchnjake/ampove/dakove i preampe, a biće i diy gramofona, tako da će biti vrlo malo prostora za slušanje kablova, ako ga uopšte i bude. Kao što je nekolicina ljudi rekla, a i ja sam pri tom stavu, od tebe bi smo najviše voleli da čujemo one male zvučnike - iako nisu diy, ali bili bi jako jako interesantni, za videti i čuti. Na kraju krajeva, ponesi ceo svoj sistem sa sve kablovima (kao što ću ja npr), prikači ga, pa da se merimo :-P Sent from my SM-G350 using Tapatalk Woland je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Avgust 5, 2017 Autor #170 Napisano Avgust 5, 2017 Ćelavi, da kucnem u drvo, u nekoliko ovogodišnjih celodnevnih boravaka nisam primetio da nije bilo struje.. nek nas posluži i sa time. Sent from my SM-G350 using Tapatalk
skrstic Napisano Avgust 5, 2017 #171 Napisano Avgust 5, 2017 +1 Donesite sve što možete. Nije bitno da li je DIY ili ne. Duga je noć. Par nas je na prvom druženju ostala kasno i mogu da vam kažem da sam više uživao u muzici i spravama nego za oba dana. Povezivali sve i svašta i bilo super. Pozdrav i poziv da dođu ponovo. Zflazar and Aleks je reagovao/la na ovo 2
Zflazar Napisano Avgust 5, 2017 #172 Napisano Avgust 5, 2017 da ne zaboravimo produživače i razvodne letve, kad smo već kod kablova.
Dacho Napisano Avgust 5, 2017 #173 Napisano Avgust 5, 2017 Ako ima jos mjesta i ako prihvacate ovakve padobrance ja bi mozda sa obitelji dosao na 2 dana... Woland je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Avgust 5, 2017 Autor #174 Napisano Avgust 5, 2017 Kako da ne, dobrodošao! Dodaj se na spisak + broj članova porodice - da imamo zbog brojnog stanja situacioni
skrstic Napisano Avgust 5, 2017 #176 Napisano Avgust 5, 2017 3 hours ago, Zflazar said: Dacho, dobrodošao!!! Ovo od tebe nisam očekivao. Dobrodošli. Zflazar je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah