Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

...po mogućnosti DIY gramofon, ili barem sa dorađenim plinth-om?

mislm, bezveze mi je da dovlačim full-demonstraciju nemačkog inženjeringa Dieter Rahms-a bez imalo improvizacije/dorade ako baš ne moram.

znači, doneo bih line preamp koji smo forumski konstruisali proletos, evtl mm phono preamp 7F7/C3g + amp c3g/6s33s ako ima zainteresovanih da ih vide/čuju uz adekvatne zvučnikem koje ne bih teglio

Napisano
1 hour ago, Zflazar said:

...po mogućnosti DIY gramofon, ili barem sa dorađenim plinth-om?

On 4/27/2017 at 9:16 AM, InSides said:

3. InSides        Nosim: FirstWatt F1 clone, DIY gramofon + par ruchica (eventualno i PhonoClone 3 ako neko lokalno ne obezbedi phono stage)

Napisano

Ko nosi neke zvučhnjake? Kontam imaćemo amplifikaciju i line level, mislim da je shonne spomenuo Jensene (ako mu pomognem da utovari)? :P

Mislim da ću poneti ceo set-ap, štoćereć neki moj integrated preamp, F7 (koji je trenutno rasturen radi faceliftinga) i AlexBoenike.

Trebaće i neki produžni gajtani i to, ne bi bilo loše paneli, ne znam jel ima neko kakav tepiK..?

Napisano

ako planiram da nosim Jensen, gde cu onda Sir-a da utovarim i njegove kutije... :D razmislicu, sta cu. Previse komplikovano, prevelike su. 

Napisano
7 hours ago, sir Oliver said:

Glen Gould nije bio "pod libelu"

A i još po neki nisu.

Kao i vecina genijalaca.

Napisano

daj Sire, nije valjda da ces to da nosis, vredi citavo bogastvo. Transparent cable. Da se nesto desi,...

Napisano

Ajmo ljudi molim vas barem na ovoj temi nemojmo iznositi lične stavove o kablovima (moj se naveliko zna, pa ipak neću ga potencirati).

Sire ponesi slobodno šta misliš da treba, ali ne znam koliko će zaista biti vremena za preslusavanje/upoređivanje kablova, niti će to nekom powebno biti interesantno. Svi smo željni da čujemo zvuchnjake/ampove/dakove i preampe, a biće i diy gramofona, tako da će biti vrlo malo prostora za slušanje kablova, ako ga uopšte i bude.

Kao što je nekolicina ljudi rekla, a i ja sam pri tom stavu, od tebe bi smo najviše voleli da čujemo one male zvučnike - iako nisu diy, ali bili bi jako jako interesantni, za videti i čuti.

Na kraju krajeva, ponesi ceo svoj sistem sa sve kablovima (kao što ću ja npr), prikači ga, pa da se merimo :-P

Sent from my SM-G350 using Tapatalk

Napisano

Ćelavi, da kucnem u drvo, u nekoliko ovogodišnjih celodnevnih boravaka nisam primetio da nije bilo struje.. nek nas posluži i sa time.

Sent from my SM-G350 using Tapatalk

Napisano

+1

Donesite sve što možete. Nije bitno da li je DIY ili ne. Duga je noć. Par nas je na prvom druženju ostala kasno i mogu da vam kažem da sam više uživao u muzici i spravama nego za oba dana. Povezivali sve i svašta i bilo super. Pozdrav i poziv da dođu ponovo.

Napisano

Kako da ne, dobrodošao! Dodaj se na spisak + broj članova porodice - da imamo zbog brojnog stanja situacioni :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...