Trotter Napisano Oktobar 4, 2016 #23 Napisano Oktobar 4, 2016 Meni ovo dobro zvuci i ovako sa slike a vi moz da pricate sta ocete. Silikatna cigla pod speaker je keva, a pijem samo pivo. Pardon, piva ?.
Trotter Napisano Oktobar 4, 2016 #24 Napisano Oktobar 4, 2016 Ovaj, jel to cigla ili da smanjim piva?
Woland Napisano Oktobar 4, 2016 #25 Napisano Oktobar 4, 2016 jes cigla al nije silikatna već šamotna daj vamo pivo za otkriće
Trotter Napisano Oktobar 4, 2016 #26 Napisano Oktobar 4, 2016 Nemam para platim. Stvarno lici na shamotnu sad kad izostrim pogled i namrgodim se u cilju dobijanja izostrenog pogleda. Jedan nula za tebe, igramo do trijesosam.
chakija Napisano Oktobar 4, 2016 Autor #27 Napisano Oktobar 4, 2016 Nije šamotna, no silikatna šuplja fasadna. To je mid-fi. Šamot je već visoki haj and.
Zen Mod Napisano Oktobar 4, 2016 #29 Napisano Oktobar 4, 2016 valja se red zigala ( bilokakvijek) i na zvucnjak ZM-ostali 1:0
Trotter Napisano Oktobar 4, 2016 #30 Napisano Oktobar 4, 2016 Ejbg. Kad sam ja to predlagao panelu slusalaca kod mene od kojih je onaj najpriblizniji audio vodama bio elektricar u mornarici, proglasise me ludjim od Ludog Konja... Taj Konj nije bio lud te se ne uvredih ali maknuh knjige sa zvucnika jer jedno je biti Ludi Konj a drugo kad te gledaju samo kao ono prvo u toj kvalifikaciji, konj je cak priznata psiholoska manifestacija, recimo radi ko konj, trpi ko konj, al lud je lud.
Woland Napisano Oktobar 4, 2016 #31 Napisano Oktobar 4, 2016 nije još kraj dok Ajša pjeva sevdalinku.. saću ja iz keca u dvojku.. nekako.. axa - korumpiraću Chucka
Vix Napisano Oktobar 4, 2016 #32 Napisano Oktobar 4, 2016 Chakija, Sad znam zasto ti odgovaraju ti zvucnici. Pa, skoro da su full-range, sa minimalnom skretnicom. Tako da si u neku ruku odradio FAST koncept. Samo su ti zvucnici malo veci. tj. Normalne Velicine :). Probaj to isto sa nekom mega-giga skretnicom i sterilisaces ga samo tako tj, hocu reci nista ne pipaj, osim...valjalo bi ih dovrsiti, a to sto zena kaze da joj se tako svidjaju...to je zenski fazon, ona u stvari hoce da kaze: "aj napokon nek si zavrsio so tim zvucnicima, nista vise ne pipaj, e sad ajde malo da sredjujemo kuhinju/ormane/bastu/idemo kod mojih...itd" black coffe and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano Oktobar 4, 2016 #33 Napisano Oktobar 4, 2016 44 minutes ago, Vix said: a to sto zena kaze da joj se tako svidjaju...to je zenski fazon, ona u stvari hoce da kaze: "aj napokon nek si zavrsio so tim zvucnicima, nista vise ne pipaj, e sad ajde malo da sredjujemo kuhinju/ormane/bastu/idemo kod mojih...itd" Vaistinu, Plochasti, oseca se i mudrost i iskustvo iz svake reci !
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah