Trotter Napisano Septembar 30, 2016 #199 Napisano Septembar 30, 2016 Mislis, danas? Sutra popodne ce vec da ima jos nesto + na toj policetini... Verovatno kad popali sve odmrzne mu se zamrzivac i djerdap udje u red zone. Woland, D i g i t a L and grozni je reagovao/la na ovo 3
Woland Napisano Septembar 30, 2016 Autor #200 Napisano Septembar 30, 2016 evegi markosch82, D i g i t a L, aaa zmaju! and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 8
mrcelavi Napisano Septembar 30, 2016 #202 Napisano Septembar 30, 2016 Silan sistem Woland, inspirativan dakako!
D i g i t a L Napisano Septembar 30, 2016 #203 Napisano Septembar 30, 2016 1 hour ago, Woland said: evegi Leeeleeeee Mamo !!!!!!!! Kads ovo sve raspali posle se chudimo sho Zoki tonu tunjeli. Molto ubavo - pogotovu ovi Zenov "Tikvić" za noch na veshtaci.
Woland Napisano Septembar 30, 2016 Autor #204 Napisano Septembar 30, 2016 1 hour ago, Zen Mod said: alii alfa mužjak 22 minutes ago, mrcelavi said: Silan sistem Woland, inspirativan dakako! Zen, Savo, Impuls, Eci, Kuzma.. njihov je to sistem, ja ga samo slušam 3 minutes ago, D i g i t a L said: Leeeleeeee Mamo !!!!!!!! Kads ovo sve raspali posle se chudimo sho Zoki tonu tunjeli. Molto ubavo - pogotovu ovi Zenov "Tikvić" za noch na veshtaci. kako bih ti rekao.. golemo ali suptilno.. vid:
grozni Napisano Septembar 30, 2016 #205 Napisano Septembar 30, 2016 Cuj alfa muzjak.... Ostalo stoji. I opako sviri. Znam, sluso puta nekoliko. Tajni projekat Precansko-Sumadijski tek sledi Zflazar je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Oktobar 1, 2016 #206 Napisano Oktobar 1, 2016 Eeeee, fino, vrlo fino. Ja bih jedino promenio raspored, pa Irona podigao 1 ili 2 koraka gore. Kao centralnu figuru, em zbog izgleda, em zbog kablova em zbog leđa
Woland Napisano Oktobar 1, 2016 Autor #207 Napisano Oktobar 1, 2016 ^ ček malo, zakuvavaju se phono preampi.. nešto malo drugačije.. black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Oktobar 1, 2016 #208 Napisano Oktobar 1, 2016 37 minutes ago, Woland said: ^ ček malo, zakuvavaju se phono preampi.. nešto malo drugačije.. Ne bi htio napamet govorit , al mi se čini "ovako" da si škrt za sweet spot ? , Jako Lijepo !.
black coffe Napisano Oktobar 1, 2016 #209 Napisano Oktobar 1, 2016 Znaš onaj vic ? : Pa koga češ s tim zadovoljit? . --- SEBE ? Woland je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Oktobar 1, 2016 Autor #210 Napisano Oktobar 1, 2016 nisam ga merio, ali Ninja i Grozni komotno stanu u njega mada je namešten za jednog
ninja Napisano Oktobar 1, 2016 #211 Napisano Oktobar 1, 2016 1 hour ago, Woland said: ^ ček malo, zakuvavaju se phono preampi.. nešto malo drugačije.. Nema veze, preamp u sredinu, zbog kablova a i zbog pojačavanja, biranja i sl.
ninja Napisano Oktobar 1, 2016 #212 Napisano Oktobar 1, 2016 40 minutes ago, Woland said: nisam ga merio, ali Ninja i Grozni komotno stanu u njega mada je namešten za jednog Stane i Doc sa nama samo jedan na pravom mjestu. A Grozni obično voli da vidi plafon kad sluša tako da bude mjesta. Zflazar and Woland je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Oktobar 1, 2016 #213 Napisano Oktobar 1, 2016 Iron Pumpkin ide na kanal ovih dana opet , da nadjem otkud smetnje u SE-Bal rezimu , i onda se vraca nazad - nadamo se negde visocije javlja mi se da je zasluzijo glede sweet spota , mene dobro i u votelju ta trane ninja je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Oktobar 1, 2016 Autor #214 Napisano Oktobar 1, 2016 Iron je sada dole zbog neizdrža: bilo prazno mesto i priključenje bilo najbrže.. kad dopliva sa Batchkog kanala, staviću ga gore na vr, izbaciti jednu policu i jednu kutiju pa razmaknuti malo da imaju vazduha ninja and Zflazar je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Oktobar 4, 2016 Autor #215 Napisano Oktobar 4, 2016 svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo Beta, rev 3.256R je do sada najbolja.. pojavilo se svetlo i na SE ulazima.. još dve - tri iteracije i kako reče Chuck - zanemećete.. i izgubiti očinji vid [emoji1] Zflazar and ninja je reagovao/la na ovo 2
Zflazar Napisano Oktobar 4, 2016 #216 Napisano Oktobar 4, 2016 samo sluh da ne otpadne, ostala čula nek idu kvragu
Zen Mod Napisano Oktobar 4, 2016 #217 Napisano Oktobar 4, 2016 jebo te , s obzirom na multitasking , vise smo nego dobri otima se SUSY sa trafoima , mislim u kombinaciji sa unbal-bal konverzijom , ali nisam ja jos za bacanje
Woland Napisano Oktobar 4, 2016 Autor #218 Napisano Oktobar 4, 2016 kára SUSY, al kára i Zen [emoji23] kakvo bre bacanje - ovo će da bude jedan (prvi od narednih) zaista dobar preamp.. pliz tu mit ju [emoji1] Zflazar je reagovao/la na ovo 1
Trotter Napisano Oktobar 4, 2016 #219 Napisano Oktobar 4, 2016 Jesi probo nekad pasivni preamp u tom sistemu/sistemima? Ja kad skupim pare za digitalni pojacavac audio frekvencija ima Zen da mi napravi pasivni preamp sa shunt stepovanim atenuatorom signala pa ima da se pusis od zavist. Stavicu mu i trecu rucku za nosenje na sredinu (zbog Groznog) a i to niko nema na preampu sirine 15cm pa ce me linkuju po forumima odavde do Angole. Yamaha je ubacila petu nogicu zbog stabilizacije a ja cu da stavim tri (3) rucke za nosenje na preamp, priznaj da je ekstraordinarno genijalna ideja! grozni je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Oktobar 4, 2016 #220 Napisano Oktobar 4, 2016 Iron Pumpkin i jeste sort of passive buffer - trafo 6db gain
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah