Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

:beta:

alii alfa mužjak :buehehe:

22 minutes ago, mrcelavi said:

Silan sistem Woland, inspirativan dakako!

Zen, Savo, Impuls, Eci, Kuzma.. njihov je to sistem, ja ga samo slušam :)

3 minutes ago, D i g i t a L said:

Leeeleeeee Mamo !!!!!!!!

Kads ovo sve raspali posle se chudimo sho Zoki tonu tunjeli.

Molto ubavo - pogotovu ovi Zenov "Tikvić" za noch na veshtaci.

kako bih ti rekao.. golemo ali suptilno.. vid:

Napisano

Eeeee,  fino,  vrlo fino.   Ja bih jedino promenio raspored,  pa Irona podigao 1 ili 2 koraka gore.  Kao centralnu figuru,  em zbog izgleda,  em zbog kablova em zbog leđa :)

Napisano
37 minutes ago, Woland said:

^ ček malo, zakuvavaju se phono preampi.. nešto malo drugačije..

Ne bi htio napamet govorit , al mi se čini "ovako" da si škrt za sweet spot ? :)  , Jako Lijepo !.

Napisano
1 hour ago, Woland said:

^ ček malo, zakuvavaju se phono preampi.. nešto malo drugačije..

Nema veze,  preamp u sredinu,  zbog kablova a i zbog pojačavanja,  biranja i sl. 

Napisano
40 minutes ago, Woland said:

nisam ga merio, ali Ninja i Grozni komotno stanu u njega :) mada je namešten za jednog

Stane i Doc sa nama samo jedan na pravom mjestu.  A Grozni obično voli da vidi plafon kad sluša tako da bude mjesta. :)

Napisano

Iron Pumpkin ide na kanal ovih dana opet , da nadjem otkud smetnje u SE-Bal rezimu , i onda se vraca nazad - nadamo se negde visocije

javlja mi se da je zasluzijo :P

glede sweet spota , mene dobro i u votelju ta trane

Napisano

Iron je sada dole zbog neizdrža: bilo prazno mesto i priključenje bilo najbrže..

kad dopliva sa Batchkog kanala, staviću ga gore na vr, izbaciti jednu policu i jednu kutiju pa razmaknuti malo da imaju vazduha

Napisano

svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo :)

Beta, rev 3.256R je do sada najbolja.. pojavilo se svetlo i na SE ulazima.. još dve - tri iteracije i kako reče Chuck - zanemećete.. i izgubiti očinji vid [emoji1]

Napisano

:beta::svakatidala:

jebo te , s obzirom na multitasking , vise smo nego dobri

otima se SUSY sa trafoima , mislim u kombinaciji sa unbal-bal konverzijom , ali nisam ja jos za bacanje

:D

Napisano

kára SUSY, al kára i Zen [emoji23]

kakvo bre bacanje - ovo će da bude jedan (prvi od narednih) zaista dobar preamp.. pliz tu mit ju [emoji1]

Napisano

Jesi probo nekad pasivni preamp u tom sistemu/sistemima? Ja kad skupim pare za digitalni pojacavac audio frekvencija ima Zen da mi napravi pasivni preamp sa shunt stepovanim atenuatorom signala pa ima da se pusis od zavist. Stavicu mu i trecu rucku za nosenje na sredinu (zbog Groznog) a i to niko nema na preampu sirine 15cm pa ce me linkuju po forumima odavde do Angole. Yamaha je ubacila petu nogicu zbog stabilizacije a ja cu da stavim tri (3) rucke za nosenje na preamp, priznaj da je ekstraordinarno genijalna ideja!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...