Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pogledah i ostale proizvode

jebo te , gde mi mladost ode

umrecu u neznanju .........

Napisano

Eh da sam znao.. Prošli vikend pravio veliko spremanje i pobacao punu kutiju jeftinih kopija nepotrebnih stvari...

Napisano

Još samo da se setim na kom sam matorom biciklu video taj poklopčić pa ću napravim da probam :)

Napisano

proguglajte malo po netu oko F.Tchang-a,pronacicete negde uputstvo kako treba odraditi jednostavan akusticki tretman sobe i zvucnih kutija,posto treba lepiti samo obicne papirice na zvucnike,i na zidove,to bar para ne kosta,jedino trosite svoje vreme,za razliku od rezonatora,ciji originalni set nimalo nije jeftin (jedan originalni set je bio kod Milana Karana,mozete i njega priupitati)..naravno moze se nastaviti dalje gatanje iz soljice za kafu...

Napisano

..produzuje prenos tranzijenata,

Šta ti to znači :D

Misliš nešto kao, refluktuiše tahijonski ubrizgivač mase?

Ili, hromatizije sekvenciranje jonskog protoka?

Napisano

ja lepo rekoh.

akusticki rezonator, usmereni kablovi ...

pa zlatni osiguraci punjeni pcelinjim voskom ...

kraja nema.

dok je hajfajista bice i takvih proizvoda.

:drinking-2:

Napisano

"produzuje prenos tranzijenata" ... Čekaj , pa to je loše, tranzijenti su kratki, prodorni zvuci, kratkotrajni pikovi... Ako ih ovo produžuje...brljotina.

Napisano

aman idite poslusajte,pa naklapajte onda,pa zovite kako god zelite i kako Vam se svidi..nigde ne pise da se to mora imati...shvatam da je dosadno u ovim ranojesenskim danima,pa pada brzo mrak (na oci)

Napisano

Ma znam, samo  ovde nije upotrebljena duža fraza koja nema smisla, ima svoje značenje, ali to značenje ne ide u prilog dobrom zvuku... :crazy:

Napisano

jebes te prcvoljke

ako sta vredi probati , onda je ovo za probu

http://twogoodears.blogspot.rs/2015/05/pmr-mk-ii-referenz-by-highendnovum.html

http://twogoodears.blogspot.rs/2015/05/passive-multivocal-resonator-further.html

naravoucenije - svako slusa svojim usima ............ napraviti pa probati pa znati

a kupiti .......... jesmo li diyeri ili nismo   :smesna:

Napisano

Ma znam, samo  ovde nije upotrebljena duža fraza koja nema smisla, ima svoje značenje, ali to značenje ne ide u prilog dobrom zvuku... :crazy:

vidi,ima ih koji vole tako..tri zrna maka ne bih dao za to,al hebiga ima ih koji daju podosta za takve dzidzabidze

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...