neskor Napisano Februar 5, 2017 Share #23 Napisano Februar 5, 2017 probaj da otvoris kesiranu stranu iz google rezultata Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Februar 5, 2017 Share #24 Napisano Februar 5, 2017 možda brisanje keša, drugi browser - veći čekić Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Februar 5, 2017 Share #25 Napisano Februar 5, 2017 13 minutes ago, neskor said: probaj da otvoris kesiranu stranu iz google rezultata Probao ,neće. Opet prebaci u RS domen. Probao i drugi browser, isto. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
skrstic Napisano Februar 5, 2017 Share #26 Napisano Februar 5, 2017 Blogspot ne radi. Kada te prebaci sa domena npr. com na drugi domen recimo rs to znači da je com namešten da prebaci na glavni sajt. Recimo imaš sajt koji je siroliver.rs. Imaš tamo sve završeno imaš para i želiš da osiguraš brend svog sajta pa pokupiješ siroliver.com, siroliver.net, siroliver.org, siroliver.org.rs i sve njih uputiš da otvaraju siroliver.rs. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Februar 5, 2017 Share #27 Napisano Februar 5, 2017 Pa sinoć je radio. Kako da iščitam šta mi treba? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano Februar 5, 2017 Share #28 Napisano Februar 5, 2017 14 minutes ago, sir Oliver said: Probao ,neće. Opet prebaci u RS domen. Probao i drugi browser, isto. ides na google rezultat i stisnes mali trougao i izaberes kesirani i izadje ti ovo http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NOna5C5ftCgJ:nwavguy.blogspot.com/+&cd=1&hl=sr&ct=clnk&gl=rs Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Februar 5, 2017 Share #29 Napisano Februar 5, 2017 Hvala Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
pp3nalozi Napisano Februar 5, 2017 Share #30 Napisano Februar 5, 2017 Otvara rs. Probaj da isprazniš DNS keš. Uđi u command prompt kao administrator i otkucaj: ipconfig /flushdns sir Oliver je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Februar 5, 2017 Share #31 Napisano Februar 5, 2017 To je bila kvaka.Sad radi. Hvala Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
skrstic Napisano Mart 31, 2017 Share #32 Napisano Mart 31, 2017 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 6, 2017 Share #33 Napisano Novembar 6, 2017 Kul stvarčica. Fleška koja prikazuje svoj sadržaj Ne treba ti komp da vidiš sadržaj. Čak štaviše, ne treba ti komp ni za razmenu sadržaja. Ubodeš jedan u drugi i prevučeš gde šta treba Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 9, 2017 Share #34 Napisano Novembar 9, 2017 Opet mi treba pomoć ITevaca. Firefox neke strane ili neće da prikaže ili ih prikaže kao vrlooooo malu ikonicu uvrh stranice. Ako izaberem Rght Click--Inspect element onda se stranica prikaže (sa onim ispisom HTMLa u donjem delu ekrana. To ugasim i lepo gledam stranicu) Resetovao Firefox i ništa. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Gosha Napisano Novembar 9, 2017 Share #35 Napisano Novembar 9, 2017 On 11/6/2017 at 11:25 PM, sir Oliver said: Kul stvarčica. Fleška koja prikazuje svoj sadržaj Ne treba ti komp da vidiš sadržaj. Čak štaviše, ne treba ti komp ni za razmenu sadržaja. Ubodeš jedan u drugi i prevučeš gde šta treba Ovo ko' pantljicara....... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 9, 2017 Share #36 Napisano Novembar 9, 2017 9 hours ago, sir Oliver said: Opet mi treba pomoć ITevaca. Firefox neke strane ili neće da prikaže ili ih prikaže kao vrlooooo malu ikonicu uvrh stranice. Ako izaberem Rght Click--Inspect element onda se stranica prikaže (sa onim ispisom HTMLa u donjem delu ekrana. To ugasim i lepo gledam stranicu) Resetovao Firefox i ništa. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
D i g i t a L Napisano Novembar 9, 2017 Share #37 Napisano Novembar 9, 2017 Pod resetovao podrazumevas Refresh firefox ili ponovo instalirao ? 56.0.2 verzija ili ... ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 9, 2017 Share #38 Napisano Novembar 9, 2017 refresh 56.02 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Novembar 9, 2017 Share #39 Napisano Novembar 9, 2017 pokusaj Sire u safe mode da odes, vidis kako ce tad da se ponasa. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
D i g i t a L Napisano Novembar 9, 2017 Share #40 Napisano Novembar 9, 2017 Ako koristis Ccleaner - tools - browser plugins - firefox, pa disejbluj ekstenzije i pluginove koji su ugradjeni u firefox.Mozda neka od tih ekstenzija ili pluginova zezaju stvar. Win 10 ili 7 ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Novembar 9, 2017 Share #41 Napisano Novembar 9, 2017 to sam i mislio safe mode firefox disable plugins... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 9, 2017 Share #42 Napisano Novembar 9, 2017 isto Čak i na laptopu koji retko koristim Da nije neki issue firefoxa? Probajte https://www.pinterest.com/pin/374784000214560189/ Pa onda na toj slici preampa click na VISIT Treba da ode na stranu http://www.voxativ.com/ I meni i ode ali ništa ne prikaže sem par pixela malu mrlju u gornjem levom uglu. Tek kad uradim RghtClick--InspectElement prikaže mi se stranica To mi radi samo sa Pinterest strane kad biram VISIT ili OPEN Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Novembar 10, 2017 Share #43 Napisano Novembar 10, 2017 kod mene se normalno otvara stranica klikom na visit... (FF56.02) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Novembar 10, 2017 Share #44 Napisano Novembar 10, 2017 I kod mene u exploreru a u firefoxu ne. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah