Jump to content

U poseti kod Brke ( Sax -a ) ....... generalna MOTOBIKE tema

Preporučeni Komentari

Napisano

heated grips :)

elem , planiram prepravku mojih prigusnih lonaca na topove , prinicpijelno isto to sto si ti kupio

sama prepravka je jednostavna

sto se tice ostalih radova , nabavio ostatak stvari da zavrsim motobench , ali mi se nesto ne da zadnjih par nedelja ........ sacekacu da se malo podgrejem

Napisano

savet - ako vidis da ima infra grejace , ne kupuj

forsirano grejanje i infra grejac ne ide .........

Napisano

probaj naci Pelko Electric Micro Furnace , to mu je zlo i naopako kako radi

Napisano

Ma ovo gore je obican grejac od 2kw sa ventilatorom gdje termostat zaustavlja i ventilator kad prekine i grijanje tako da ne duva "hladno". Jednostano a jeftino.

Da je samo moja garaza mozda bih i trazio nesto bolje, ovako dijelim sa dvojisom i po tome sta placamo ne smijemo ovo ni prikljuciti ;)

Napisano

ma znam , nego imam iskustva sa industrijskim kaloriferima** gde su fabricki ugradjeni takvi (bem ga , bar lici da je ) infra grejaci

samo bacanje para na struju , ne mozes nista ugrejati

prepravkom - zamenom klasicnih grejaca (grejna spirala na cilindricnom samotnom telu ) dobija se hrkljus od efikasnosti , u odnosu na fabricki zajeb

**kod nas se svojevremeno VOS Žabalj proslavio sa tim .......... ono - ostatak kalorifera je bio korektan :)

Napisano

Bogami, ovdje je +6 danas i cim je oko 12 sunce izaslo slucajno primjetih neke Svedjanke u toplesu ... valjda hvataju boju pred skijanje  :wub:

Motorin je u garazi, isao sam da ga pokrijem  i ususkam a bogami i malo upalim, a i da provjerim da li se baterije pune kako treba :)

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Uh, hebote, sta je sad to? Zar nije opekao debeli minus?

Kakve su on slike sa Dunava sa ledom a sada tako toplo? 

Napisano

pa bilo , pa nije sad , pa ce opet bude malecko 'ladnije

i nije Dunaj , nego DTD

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...