Woland Napisano Jun 25, 2015 #1 Napisano Jun 25, 2015 nači još jedan Tannoy.. pošto imam dva Pass-a, bilo je vreme za druge Tannoy-e nači - Tannoy 3134 TL DEMONstratori kad Grozni izide iz Moravu, pre nego ne izede, povika videlga DEMONstratora bre! i tako mu ostade Neškor je bio hrčak i skoro pa donator - fala mu driveri izgledaju.. neverovatno dobro: Zen je računjao i došao do ovog: i, ista ekipa na novom projektu.. uskoro.. veoma brzo.. samo što nije 2a3 je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Jun 25, 2015 #3 Napisano Jun 25, 2015 Dobro ime!Uskoro će biti čitava serija Tannoy xxxxxx-atora. Jedva čekam rasplet.
Zen Mod Napisano Jun 25, 2015 #5 Napisano Jun 25, 2015 vako treba da bumba i vako otprilike treba da radi skretanje spulna na bas ce bude oko 0R2 , a na visoki nije bitno - zbraja se Rdc sa rednim oporom po pitanju kape na prednju plocu (kao kod veeelikih my Tanns) ce se odluci jos in vivo
Zen Mod Napisano Jun 25, 2015 #6 Napisano Jun 25, 2015 mslm ce pravimo i Duelund mu grafite za Tann skretnjace ne bio ja Haralampije
zerowaf Napisano Jun 25, 2015 #7 Napisano Jun 25, 2015 I što je na kraju bolje?Demonstratori, Kompenzatori ili O-baflatori?
ninja Napisano Jun 25, 2015 #9 Napisano Jun 25, 2015 Ahhhhaaaaa,to je znaci ta novost! Cestitam, cu i da poslusam btw: Dobro ti grozni napisao da ti treba incevi a mislio i cevi
chakija Napisano Jun 25, 2015 #11 Napisano Jun 25, 2015 Čiča Wollande, donesi ih kod mene da ih metemo u moje kutije - malte ne isto izgledaju na prvi pogled, a i simulirana kriva mi jako liči na beyma-u. EDIT: Čestitke na prinovi -btw sad vidim da su 12" drajveri tako da ništa ? -BSC ?
Woland Napisano Jun 25, 2015 Autor #12 Napisano Jun 25, 2015 mslm ce pravimo i Duelund mu grafite za Tann skretnjace ne bio ja Haralampije pojma ne znam šta je al dobro zvuči I što je na kraju bolje? Demonstratori, Kompenzatori ili O-baflatori? svi su oni meni isti - najbolji Ahhhhaaaaa,to je znaci ta novost! Cestitam, cu i da poslusam btw: Dobro ti grozni napisao da ti treba incevi a mislio i cevi ma raskurčava se Grozni sa nekim šesnaeskama, što ih je bezecovao.. a lanpe.. će vidimo
Woland Napisano Jun 25, 2015 Autor #13 Napisano Jun 25, 2015 Čiča Wollande, donesi ih kod mene da ih metemo u moje kutije - malte ne isto izgledaju na prvi pogled, a i simulirana kriva mi jako liči na beyma-u. Koji je to auto bolji od Moskviča
Stradi Napisano Jun 26, 2015 #14 Napisano Jun 26, 2015 Pa Moskvic samo noviji Kod tebe je to tako i nema druge ..., koji je zvucnik bolji od Tannoya, pa Tannoy dva, pa Tannoy 3 pa Tannoy ....... (sta ti je Romeovska ljubav)............... Cestitam druze na nabavci i radosti koje donose novonabavljeni bebironi (tako ce im tepas kad se skutijaju)
zerowaf Napisano Jun 26, 2015 #15 Napisano Jun 26, 2015 Ja znam koji je najbolji zvučnik na svijetu!Onaj slijedeći!
...sam se banovo Napisano Jun 26, 2015 #16 Napisano Jun 26, 2015 Ja znam koji je najbolji zvučnik na svijetu! Onaj slijedeći! Slažem se
Zen Mod Napisano Jun 26, 2015 #17 Napisano Jun 26, 2015 Ja znam koji je najbolji zvučnik na svijetu! Onaj slijedeći! zato ja svodim broj svojih zvucnika na minimum ....
stein Napisano Jun 26, 2015 #18 Napisano Jun 26, 2015 ja svodim ja sveo (*svodim od svoditi - sumnjiva radnja, od zanimanja poznatog kao svodnik, podvodač iliti narodski "kuplermajstor" ) (**sveo - nije u cvetu mladosti, uveo, sasušen)
zerowaf Napisano Jun 26, 2015 #19 Napisano Jun 26, 2015 zato ja svodim broj svojih zvucnika na minimum .... Zapravo svodiš utrošak šperploče na minimum. Samo prednja strana. (*svodim od svoditi - sumnjiva radnja, od zanimanja poznatog kao svodnik, podvodač iliti narodski "kuplermajstor" ) Zar nije "podvoditi"?
grau. Napisano Jun 26, 2015 #20 Napisano Jun 26, 2015 ko oce ovim stopama kod mene ima slican tannoy drajver, malo visa rez. frekvencija ali to je to, mislim da je oznaka 3142 ima i skretnica da se ne smarate da svajsujete a ima i drvo od nkog hitachi zvucnika za probu dok ne napravite tisleraj
Zen Mod Napisano Jun 26, 2015 #21 Napisano Jun 26, 2015 dobar za stage monitor .......... a za po kuci se ubio za OB montazu + bass helper
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah