Jump to content

FAK 3 (švajserbal 2015) ....18-19.07.2015.

Preporučeni Komentari

Napisano

...lepo, šta da vam kažem, žao mi što nisam mogao da se pripojavim da vas ogrejem svojim prisustvom :(

Nadam se da će dogodine da se drugačije nameste zvezde i da će biti prilike da se šatra vašara razapne i u drugim mestima :)

Napisano

Tako sam se ugrejo na Savi da sam se jedva na Tisi oladio :wink2: .E sad jos da znam kako da slike okacim sa FAK a .Pliz pomoc .Pozdrav svim ucesnicima i neucesnicima FAKa .Lepo druzenje sa  ljudima koje sam upoznao pre a i sada.

post-1362-0-84909300-1437341172_thumb.jp

Napisano

:respect:

sto se tice slika - da se ne akas a meni je kratak pos'o , poslah ti PP

Napisano

Sukladno avatu, stigoh i ja. Danas će biti težak dan i samo kratko da se javim. Presretan sam što sam bio, ponovo sreo "stare" i upoznao nove prijatelje. Iscimao sam se na putu ali vrijedilo je.

:cheers:

Napisano

E vala, neka si nam zdravo stigao kući, sledeći put hard disk da kupiš/pozajmiš/poneseš/doneseš sa sobom :)

Hvala ti što si nam svojim prisustvom ulepšao druženje ;)

Napisano

e neka Vam  :guitarplayer:

Obecavam dolazak sledece godine...naravno nosim kotlic..... :wink2:

A nadam se i novo pojacalo.... :phil_04:

Napisano

Nadam se da će biti treća sreća, pa da više upoznam sve vas drage ljude ovdje. :cheers:

Napisano

trebalo bi i cesce .........

:oke:

Onda bi bilo šanse da se bar jednom u godinici pojavim :shinymj5:

Napisano

Vratio sam se sahrane prijatelja. Tuga, šta reči? Čuvajte se ljudi i sebe i drugih.

Dok se malo sve vrati u normalu, pokušat ću da iskopam neku upotrebljivu slikicu. Želim da se zahvalim svima koji su zaslužni za organizaciju, Vix-u koji mi je sve učinio lakšim i zabavnijim te njegovom prijatelju Nikoli koji me je doveo skroz do stanice, Peđi koji nas je dobacio u Boljevce te svima koji su ovo druženje učinili toliko ugodnim i vrijednim. Očekivao sam, iako se nisu pisali, da se pojave još neki dragi ljudi koje sam upoznao u Vrdniku ali nisu. Nadam se da će idući FAK biti još bolji i masovniji.

:cheers:

Napisano

Evo i ja na kratko da se javim. Veceras stigao kuci. Kan042, zao mi je tvog prijatelja :( Znam da je to tuzno, ali bolni dogadjaji nas moraju uciniti boljim ljudima, zato sto tada uvidjamo koliko nasi zivoti vise o tankim i nevidjivim nitima. Na nama je znati da to cenimo, i da se trudimo da svaki trenutak ucinimo sto lepsim, sebi i onima koji su nam dragi. Upravo je taj ljudski elemenat koji je FAk ucinio lepim, sprave su samo mali materijalni delic koji nas je u jednom momentu priblizio u jednu tacku u prostoru i vremenu. Mislim da je suvisno napominjati da mi bilo je izuzetno drago sto smo se sreli i druzili, a zao sto nisam upoznao one koji nisu mogli doci...

Jos jednom, hvala svima na gostoprimstvu i nadam se da ce biti prilike da se cesce vidimo!

Vix

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...