shonne Napisano Avgust 20 Share #2069 Napisano Avgust 20 Dobra druga sezona Foundation. 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 23 Share #2070 Napisano Avgust 23 Ahsoka je pljunuti crtac Rebels. Ali muzika kida ovde. Kevin Kajner pokidao. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Avgust 24 Share #2071 Napisano Avgust 24 Sačekasmo ( nekako ) i to ! Počela Ahsoka. Pogledah juče dupli program ( 1. i 2. ep ) zahvaljujući našem Mikanu aka @Mikorist koji je bio sigurno među prvih " 'iljadu " gledalaca. Prvi utisak - 5. sezona Rebels-a ( samo št nam nema dragog nam Zeba ). Drugi utisak - za moj ukus previše ženskih likova koji "drže banku". Ono što je korak dalje od svih dosadašnjih SW tv serijala - odlično urađeni roboti, droidi. Zvezda u ove prve 2 ep. je definitivno Huyang kojem je glas dao David Tennant. Huyang - Džedaj trenirani droid je def. moj favorit i ljubimac. Sve dalje što bih napisao postalo bi spoiler. Da li gledati - naravno ! Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 24 Share #2072 Napisano Avgust 24 ^ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Avgust 31 Share #2073 Napisano Avgust 31 Prijatno iznenađenje. Ubiva na mesto ! Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 31 Share #2074 Napisano Avgust 31 ^ Samo da ne ukenjaju na kraju. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Avgust 31 Share #2075 Napisano Avgust 31 Just now, Mikorist said: ^ Samo da ne ukenjaju na kraju. Prelistali smo sve izvore . . . sledeća , tj. 4 ep. Ahsoka je prelomna. Sve što bih dalje napisao bi bio čisti spoil. Uostalom, ti to sve znaš još bolje od mene. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 5 Share #2076 Napisano Septembar 5 On 31. 8. 2023. at 11:44, Doktor reče Prelistali smo sve izvore . . . sledeća , tj. 4 ep. Ahsoka je prelomna. Sve što bih dalje napisao bi bio čisti spoil. Uostalom, ti to sve znaš još bolje od mene. dodatak Koja and Doktor je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 13 Share #2077 Napisano Septembar 13 Ama kida....... Doktor and shonne je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 13 Share #2078 Napisano Septembar 13 ^ Ramsey nabacio u 4 ep., Filloni smecovao u 5 ep. i poentirao. Odlicne obe ep. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 13 Share #2079 Napisano Septembar 13 Nego, dok ne ponovim(o) Clonw Wars , evo jednog od recap-ova ( izuzev poslednje sezone ) : Naravno, ide u spojler : Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=czMCCuUlAZ8 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 18 Share #2080 Napisano Septembar 18 Patricia Arquette, Powerhouse kao i obicno High Desert Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 18 Share #2081 Napisano Septembar 18 Juče odgledao " u cugu " celu sezonu ( 4 ep., svaka cca 20 min. ) Arkitekten, Norvežani. Eili Harbore ( dobra epizodna rola u Succession 4 sezona ). Solidna distopija, odlična rešenja komplet ( scenario, scenografija, kostimografija, itd. ). https://www.imdb.com/title/tt26340330/?ref_=nm_flmg_t_4_act Izvor : EON video klub ( Pickbox ). Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 21 Share #2082 Napisano Septembar 21 Poceli ste da zabusavate 😁 Prvo procitam vas review pa gledam epizodu...epizoda 6? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 22 Share #2083 Napisano Septembar 22 pre 11 časa, shonne reče Poceli ste da zabusavate 😁 Prvo procitam vas review pa gledam epizodu...epizoda 6? In ten years, they could have killed Ezra Bridger 10 times. Keep him in prison, torture him, convince him, brainwash him, dark-magic him. But no... Ezra is immune to everything, it seems to me. Super-being- Jesus. Or they're all a bunch of idiots pretending to be villains. Ovo je moj komentar na tviteru. Ili je Ezra prešo igricu na God mode - ili su ovi gomila idiota. Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 22 Share #2084 Napisano Septembar 22 ^ Veštice iz Datomira rulezzzzz ! ! ! ! Koji omaž Šekspiru i Magbet ! Za sve je to kriv Matori Lukas. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Septembar 22 Share #2085 Napisano Septembar 22 Spojler Zadnji put kad smo ih videli Tron je pucao u Ezru iz pištolja. Držao ga u zatvoru. Pokušao da ga prevede sa Palpatinom na njihovu stranu....A ovde ništa - kornjača čovek u prirodi opušteno. Kažem...Ili ovaj ima force 'God level' ili su ovi idioti. Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 22 Share #2086 Napisano Septembar 22 ^ Kumim te Mikane, met'i ovo gore u spojler plz. Btw, za gornji post . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 23 Share #2087 Napisano Septembar 23 @Mikorist, sta kazu na tviteru? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
крокодил Napisano Septembar 24 Share #2088 Napisano Septembar 24 Ne znam je li bilo, meni se bas dopala. Epizode po 25 min, taman. Druga sezona pada u pocetku, ali peta i sesta epizoda razbijaju. Dakle, "The Bear", preporuka... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 25 Share #2089 Napisano Septembar 25 Zavrsio Foundation drugu sezonu. Odlicna, preporuka 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 25 Share #2090 Napisano Septembar 25 ja skinuo His Dark Materials ce vidimo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah