shonne Napisano Mart 23, 2023 #1893 Napisano Mart 23, 2023 On 3/22/2023 at 12:29 PM, Mikorist said: Odlican danas Manadlorijan....9 od 10 Mene jedino nervira, sto epizodu od 50 min, znaju sledecu da spuste na 30. 😶 Mikorist je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Mart 23, 2023 #1894 Napisano Mart 23, 2023 Boze sta sam se nagledo ovih dana za ovo...ljudska masta je neverovatna. Ovo mi se najvise svidja. 🤗 1679595954791.mp4
Mikorist Napisano Mart 29, 2023 #1896 Napisano Mart 29, 2023 Odličan Mando..... Neho pojavio se Zeb iz Rebels - 100% je on - gledah u kreditima na kraju Spojler Sa još samo Fali Ezra, Sabine i Hera Syndulla shonne and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
shonne Napisano Mart 29, 2023 #1897 Napisano Mart 29, 2023 10 hours ago, Mikorist said: Odličan Mando..... Neho pojavio se Zeb iz Rebels - 100% je on - gledah u kreditima na kraju Reveal hidden contents Sa još samo Fali Ezra, Sabine i Hera Syndulla Da se samo Musk ne javi opet na tviter kao sto je bilo sa LOTR 😁😛
shonne Napisano Mart 30, 2023 #1899 Napisano Mart 30, 2023 @Doktor, poceo Succession, kako se cini pocetak finalne sezone? 🤗
Doktor Napisano Mart 30, 2023 #1900 Napisano Mart 30, 2023 4 minutes ago, shonne said: @Doktor, poceo Succession, kako se cini pocetak finalne sezone? 🤗 Dosta dobro "otvaranje" sezone prvom ep. Videćemo da li će ostati na nivou prethodnih sezona ? shonne je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Mart 30, 2023 #1901 Napisano Mart 30, 2023 3 minutes ago, Doktor said: Dosta dobro "otvaranje" sezone prvom ep. Videćemo da li će ostati na nivou prethodnih sezona ? Ako mene pitas, ta serija je meni uvek bila teska za gledanje. Daleko od toga da je lose, naprotiv...samo sto je...
Doktor Napisano Mart 31, 2023 #1902 Napisano Mart 31, 2023 Ta "teskoba" za gledanje pretpostavljam da je zbog nekih specifičnosti vezanih za korporativni kapitalizam ? Meni je takođe bilo teško povremeno pratiti takođe tv seriju Industry, pa ako hoćeš i Billions imaju tih detalja. Kako bilo da bilo, da se vratim na Succesion - maestralna riola Brian Cox-a je meni dovoljna da ispratim i ovu sezonu sa vrlo malo treptaja. Meni je drugi pik u ovom serijalu def. Metju Mekfedijen. shonne je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Mart 31, 2023 #1903 Napisano Mart 31, 2023 (izmenjeno) 30 minutes ago, Doktor said: Ta "teskoba" za gledanje pretpostavljam da je zbog nekih specifičnosti vezanih za korporativni kapitalizam ? Ne vezano za kapitalizam, mala doza bolesti u seriji, porodici... Izmenjeno Mart 31, 2023 od shonne
dejanco32 Napisano Mart 31, 2023 #1904 Napisano Mart 31, 2023 (izmenjeno) I meni se svidja Succession tera na razmišljanje ima finih dijaloga, nego mi jedini problem posle pauze da se prisetim kako se završila prethodna sezona i da povežem gradivo Izmenjeno Mart 31, 2023 od dejanco32
Doktor Napisano Mart 31, 2023 #1905 Napisano Mart 31, 2023 (izmenjeno) Zato postoje Recap-i. (Spoiler Alert ! ). Izmenjeno Mart 31, 2023 od Doktor dejanco32 and shonne je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano April 3, 2023 #1906 Napisano April 3, 2023 On 29. 3. 2023. at 11:18, Mikorist reče Odličan Mando..... Neho pojavio se Zeb iz Rebels - 100% je on - gledah u kreditima na kraju Otvori skriveni sadržaj Sa još samo Fali Ezra, Sabine i Hera Syndulla Ezra (moj oniljen lik posle Luka Skajvokera) kad se vrati nazad kao igrani lik biće tek zanimljivo. Upravlja sa svim živim bićima iz okoline. I ko zna šta još nakon tolikih godina. Mislim da čak odvojeno mogu da snime film Doktor je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano April 5, 2023 #1908 Napisano April 5, 2023 Manadlorijan.......nije loš vizuelno...ali priča........sporedna misija na sporednu misiju...i sad se pitam čemu cela sezona...da u zadnjoj epizodi nešto objasne šta se događa. Svo vreme na kašičicu i po 10 minuta je nešto bitno. Nema ništa bitno da se događa. Nema ni negativac. Ne znamo ko je. Jbg. Jebo Dizni. Sve su razvodnili. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano April 5, 2023 #1909 Napisano April 5, 2023 pre 5 časa, Mikorist reče Manadlorijan.......nije loš vizuelno...ali priča........sporedna misija na sporednu misiju...i sad se pitam čemu cela sezona...da u zadnjoj epizodi nešto objasne šta se događa. Svo vreme na kašičicu i po 10 minuta je nešto bitno. Nema ništa bitno da se događa. Nema ni negativac. Ne znamo ko je. Jbg. Jebo Dizni. Sve su razvodnili. Ali nije loša serija sve u svemu. Možda ja imam visoke standarde. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 6, 2023 #1910 Napisano April 6, 2023 (izmenjeno) 21 hours ago, Mikorist said: Manadlorijan.......nije loš vizuelno...ali priča........sporedna misija na sporednu misiju...i sad se pitam čemu cela sezona...da u zadnjoj epizodi nešto objasne šta se događa. Svo vreme na kašičicu i po 10 minuta je nešto bitno. Nema ništa bitno da se događa. Nema ni negativac. Ne znamo ko je. Jbg. Jebo Dizni. Sve su razvodnili. .. . IMO, " pad i propast " The Mandalorian serijala kreće otpuštanjem Đine Karano iz serije. Socijalne mreže, tačnije Instagram su doveli do toga. Spoiler " Is Gina Carano in Mandalorian anymore? If you don't recall, Carano was fired from The Mandalorian in February 2021, two months after the Season 2 finale aired. Her exit from the show came after she shared an Instagram post that equated being a republican in 2021 with being a Jewish person in Nazi Germany. " https://screenrant.com/star-wars-mandalorian-writes-out-gina-carano-cara-dune/#:~:text=Carano was fired from The,content “abhorrent and unacceptable.” Đina sa svojom konstitucijom ( prekaljeni MMA borac u penziji ) je prosto bila idealna za ovaj serijal. Da ne govorim da se o njenom liku slobodno mogla napraviti jedna fina SW serija ( ako je dobio npr. Boba Fett, a zašto ne bi to dobila i Cara Dune npr. ? ). A tek Obi Wan serijal i ona nesretna Reva ? Što bi rekli u slengu : " dabogda sve izgubili " zbog njihove cancel kulture. A i ovaj Pedro P. , digoše tipa u nebesa kao nekakvog "gutača mačeva" , xtra glumca i takoto - Pa koja je bre ovo uloga kada se pojavljuješ u 90% slučajeva pod kacigom ? Ko nama gledaocima garantuje da to ne glumi neki " mali od palube" tj. neki 3. pomoćnik nosača rasvete na set-u ? Rekoh juče lepo Mikanu u nekoj našoj prepisci nakon ove nesretne 6. ep 3. sezone - jedan je bio Marlon Brando koji je za velike pare prodao svoj glas u Supermenu. Ima toga još, ali drugom prilikom. Izmenjeno April 6, 2023 od Doktor Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano April 6, 2023 #1911 Napisano April 6, 2023 pre 2 časa, Doktor reče Rekoh juče lepo Mikanu u nekoj našoj prepisci nakon ove nesretne 6. ep 3. sezone - jedan je bio Marlon Brando koji je za velike pare prodao svoj glas u Supermenu. Ne znam....Gledao sam pre intervju Džon Favro i Dejv Filoni. Dejv kaže da je Mando izmislio Favro zajedno sa bejbi jodom. Da samo koristi neke njegove ideje i crtane likove. Da on uči da režira itd...Kad pogledaš stvarno piše da je ko-autor ove papazjanije - i to ne svih epizoda. A što j enajbolje unapredio ga je Bob Ajger u izvršnog producenta. Tako da je on sad direktor Favru A samo je Ketlin Kenedi iznad njega a njoj ugovor ističe u januaru 2024 (ja sam za pre da je šutnu ranije). Ona je tvrdi demokrtata - i napisala šut kartu Đini....ALi to nije sve treba da leti jer je bukvalno usrala SW sa onim idiotiskim scenarijima i Force is Woman fazonom - SJW i ostalim pederlucima..... Nadam se da neće da useru Ahsoka Tano show - ona je ipak Lukasova ideja.....Zajedno sa Rebels serijom. Videćemo uskoro trejler i koliko je sati. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 6, 2023 #1912 Napisano April 6, 2023 (izmenjeno) 24 minutes ago, Mikorist said: . . . Nadam se da neće da useru Ahsoka Tano show - ona je ipak Lukasova ideja.....Zajedno sa Rebels serijom. Videćemo uskoro trejler i koliko je sati. Nisam optimista nakon što sam video kasting, čast izuzecima ( Meri Elizabet W. , pa hajde i Rej Stivenson). Ipak, sačekajmo 1. ep. Izmenjeno April 6, 2023 od Doktor Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano April 6, 2023 #1913 Napisano April 6, 2023 pre 24 minuta, Doktor reče Meri Elizabet I to kao Hera Syndulla Kao komadant ekipe Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 6, 2023 #1914 Napisano April 6, 2023 Ramona iz Skot Pilgirm-a, sada već kultnog filma . . . https://www.filmstowatchbeforeyoudie.com/blog/scott-pilgrim-vs-the-world-2010-film-review-the-manic-pixie-dream-girl-trope Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah