shonne Napisano Jun 10, 2019 #881 Napisano Jun 10, 2019 Iskoristi uz Billions i da odgledas Gentleman Jack ( još uvek traje ), Years and Years ( takođe, još traje, ima 3 ep. ) i pod obavezno ako već nisi ogledao Snowfall ( ima dve sezone ).https://www.hbo.rs/series/belo To onako kao starter. Ima na HBOGO još dosta toga. Doc, poceo Big little lies... Kazu da je odlican [emoji3]
shonne Napisano Jun 11, 2019 #883 Napisano Jun 11, 2019 Cekamo 5 sezonu Billions [emoji16] uzivao sam...
Zen Mod Napisano Jun 11, 2019 #884 Napisano Jun 11, 2019 proper rock song ....... is: shonne je reagovao/la na ovo 1
крокодил Napisano Jun 13, 2019 #886 Napisano Jun 13, 2019 Evo, spremio da gledam; mini serija, toliko mogu da izguram. Film je bio vrhunski, ko ga je preskocio - obavezno pogledati...
Woland Napisano Jun 13, 2019 #887 Napisano Jun 13, 2019 gledao prvu epizodu, nisam nešto ushićen, ali daću im šansu
Mikorist Napisano Jun 13, 2019 #888 Napisano Jun 13, 2019 Russia Is So Upset About HBO’s “Caricature” Series ‘Chernobyl’ That The Country Is Making Its Own Version Featuring An Evil CIA Agent https://theplaylist.net/chernobyl-russian-government-hbo-20190606/
Zen Mod Napisano Jun 14, 2019 #889 Napisano Jun 14, 2019 On 6/13/2019 at 11:48 AM, Woland said: gledao prvu epizodu, nisam nešto ushićen, ali daću im šansu doooobra!! evo isto vece odgledah vec 4-5 ( koja li je , nemam pojma , sd cu nastavim do kraja) i mogu reci da polako sve leze na mesto i stepen odusevljenja raste prva jeste ..... onakoooooooo ........ ali kasnije skontas da je apsolutno u kontextu bas kako treba jedino me brine kako cu se osecam posle 6. - znam da nema vise (nisu nastavili seriju idioti) , samo se nadam da ce bar nesto od nekog raspleta da bude msm ,posle ovoga mogu samo onaj movie da gledam ( sa Donaldom) , pa men who stare at goats , pa battleship galactica ..... a onda da citam Orson Scott Card-a
ninja Napisano Jun 15, 2019 #893 Napisano Jun 15, 2019 danas je dan.... a je li stangla mehka D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
D i g i t a L Napisano Jun 15, 2019 Autor #894 Napisano Jun 15, 2019 8 hours ago, Zen Mod said: doooobra!! evo isto vece odgledah vec 4-5 ( koja li je , nemam pojma , sd cu nastavim do kraja) i mogu reci da polako sve leze na mesto i stepen odusevljenja raste prva jeste ..... onakoooooooo ........ ali kasnije skontas da je apsolutno u kontextu bas kako treba jedino me brine kako cu se osecam posle 6. - znam da nema vise (nisu nastavili seriju idioti) , samo se nadam da ce bar nesto od nekog raspleta da bude msm ,posle ovoga mogu samo onaj movie da gledam ( sa Donaldom) , pa men who stare at goats , pa battleship galactica ..... a onda da citam Orson Scott Card-a Pa nishta,ondak ja da pravim lanpashe.
Doktor Napisano Jun 17, 2019 #895 Napisano Jun 17, 2019 Posle izuzetno slabe prve epizode 2. sezone Big Little Lies odgledah danas drugu epizodu koja je na nivou prve sezone. Uhhhhhh . . . dobro je. Laknulo mi. Lora Dern prosto zakucava u obe ep. ove sezone, Vinterspunka je standardno odlicna, Kidmenka onako ispeglana u licu mi nadrealna, ali se vidi to iskustvo u doziranju glume, Sajlejn Vudli mi nekako stegnuta, uostalom kao i Zoi Kravic. Ovo ubacivanje babe Meril Strip koja me generalno iritira glumatanjem po meni samo korak unazad. Svi klinci generalno odlicni. Naravno, ono sto je i u ovoj sezoni najbolje je - muzika. Praticu ( naravno bez navijanja vekerice u ponedeljak pre zore kao za GOT, ali vec u toku popodneva/veceri - DA ). D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jun 17, 2019 #896 Napisano Jun 17, 2019 Odgledao i prvu epizodu nove serije Jett ( Cinemax ) sa Karlom Gugino ( Wayward Pines ) i Djankarlo Espozitom ( Breaking Bad, Better Call Saul ). Limunadica, ali moze da se gleda. D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Jun 17, 2019 #897 Napisano Jun 17, 2019 Posle izuzetno slabe prve epizode 2. sezone Big Little Lies odgledah danas drugu epizodu koja je na nivou prve sezone. Uhhhhhh . . . dobro je. Laknulo mi. [emoji4] Lora Dern prosto zakucava u obe ep. ove sezone, Vinterspunka je standardno odlicna, Kidmenka onako ispeglana u licu mi nadrealna, ali se vidi to iskustvo u doziranju glume, Sajlejn Vudli mi nekako stegnuta, uostalom kao i Zoi Kravic. Ovo ubacivanje babe Meril Strip koja me generalno iritira glumatanjem po meni samo korak unazad. Svi klinci generalno odlicni. [emoji106] Naravno, ono sto je i u ovoj sezoni najbolje je - muzika. Praticu ( naravno bez navijanja vekerice u ponedeljak pre zore kao za GOT, ali vec u toku popodneva/veceri - DA ).[/url] Kada gledam ovu seriju, dobra je stvarno...ali uvek imam neki prezir. Razmazene zene u bogatom kraju. Odlicna druga epizoda, polako sve dolazi na naplatu [emoji16]
shonne Napisano Jun 25, 2019 #900 Napisano Jun 25, 2019 Gleda li neko Dark drugu sezonu? Kazu da su ga toliko iskomplikovali da je potrebno bindzovane prve sezone opet...
Doktor Napisano Jun 25, 2019 #901 Napisano Jun 25, 2019 @shonne Naravno da se gleda. Komplikovano je bilo u prvoj sezoni, ali svako ko je napravio genealosko stablo likova u seriji, pratio, sada moze nesmetano nastaviti sa drugom sezonom. Za razliku od jenkijevskih tv serija, gde svaka prva epizoda nove sezone bude nekakva kompilacija kljucnih scena tj. hajlajta iz prethodne sezone ( npr, Big Little Lies ), ovde ga Svabe odmah "tuku u glavu". Prakticno nastavljaju tamo gde su stali u poslednjoj epizodi prve sezone. Spoiler Hint - Noah. Misteriozni svestenik iz I sezone shonne je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Jun 27, 2019 #902 Napisano Jun 27, 2019 sledi bindzovanje... @Doktor da li se druga sezona nalazi samo na netflix platformi? Vidim da nema na hbogo... sa torrentima su stigli u prevodu do trece epizode.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah