Doktor Napisano Avgust 7, 2020 #4049 Napisano Avgust 7, 2020 He, he . . . . i Pingvin Kafe orkestar . . . . nice choice ! Njihova IMO najbolja numera : Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 7, 2020 #4050 Napisano Avgust 7, 2020 ja se stalno vraćam na This Mortal Coil Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Avgust 7, 2020 #4051 Napisano Avgust 7, 2020 Auuuuhhhhhhh . . . . ovo kao da igramo preferans i podigru Sans ! Sve Adut do Aduta . . . . This Mortal Coil ( 3 albuma, imam 2 na vinilu, ovaj gore jbga nemam. Za sada. ). Od svega sa tih albuma IMO je preporuka : Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Avgust 7, 2020 #4053 Napisano Avgust 7, 2020 Mikane, daj nemoj više, plz. Kata mi je oduvek bila omiljena pevaljka. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 7, 2020 #4054 Napisano Avgust 7, 2020 a ovo je ludilo kako se čuje na dobrom sistemu
Doktor Napisano Avgust 7, 2020 #4057 Napisano Avgust 7, 2020 Ovo @Nesic-evo nemam pojma šta je. @Mikorist, i Lori i Silvijana obožavam. Nisam promptno odgovorio jer su mi u foto-finišu radnog dana poslali par pacijenata na pregled. Sada sam u busu, pa mi zametno da kačim linkove numera/albuma od gore pomenutih. Stay Tuned. *hint za Mikana - pokojni Mick Karn, basista grupe Japan gde je Silvijan pevao i povremeno udarao u džitru. Nadji njegove solo albume. Lud'lo. Mikorist and Nesic je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Avgust 7, 2020 #4059 Napisano Avgust 7, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=hNeBT3mUxd8
Doktor Napisano Avgust 8, 2020 #4062 Napisano Avgust 8, 2020 Da ne ostanem duzan od juce za Mick Karn-a + Jansen + Barbieri. Beginning To Melt : Medium Series Volume 1 Vrhunski album za one koji vole elektronsku muziku, ambijent, odlicne bas linije sa analognim synth-ovima i drum mashinama. Mikorist and Woland je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Avgust 8, 2020 #4063 Napisano Avgust 8, 2020 Da se zahvalim @Nesic-u na inputu za Ryo Murakamija. Preslusao tagovanu numeru, solidni deep house, ali nisam tu stao, vec nastavio da istrazujem i preslusavam Ryo-ov opus. Naletim na odlican Murakamijev album Esto. Teska ambijentala sa dosta drona sto mi je pasovalo u ovo jutro. Naslovna numera Pray. Utefterisano. Thnx.
Doktor Napisano Avgust 8, 2020 #4066 Napisano Avgust 8, 2020 @Mikorist, opet si krenuo da igras sa "suvim" Adutima ( ovde sam mislio na Porcupine Tree ). Pa dobro. Da odgovorim uz jedno - Kontra ! Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah