Mikorist Napisano Januar 16, 2019 #2714 Napisano Januar 16, 2019 wtf, the vocalist is the drummer....
Trotter Napisano Januar 18, 2019 #2720 Napisano Januar 18, 2019 E, pa, sad...Ima li neko nešto da doda?Msm, prigovor na odgovor?Nestaje nam piva u Pekamu..
Zen Mod Napisano Januar 18, 2019 #2721 Napisano Januar 18, 2019 ja ko mladi crnogorac - nemam sta da prigovorim ....... a ene mi i prevozno sredstvo smislise , pa tek sad kuliram e , u to ime , kuliranje : Trotter je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Januar 18, 2019 #2722 Napisano Januar 18, 2019 ono , da se zna da je ta muzika u mrljama postojala pre nego je Mika krenuo da je , bolan , slusa i propagira mene podojili na ovome ........ zaebali nacisto ........ prvije sam spozn'o psi'odeliju nego heavy metal (ko svi normalni mojih godina)
Trotter Napisano Januar 18, 2019 #2723 Napisano Januar 18, 2019 "Možda" si staršiji po godinama druže Z, ali smo iz istog mesta, tj. iz severnojuznog Detroita, neki ga znaju i kao Mumbai Kinšasa Bristol Rovinj Sevilja, uglavnom, skreneš levo od Albukerkija.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah