Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 33
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Samo mala napomena.

Probao sam ja sa tim pamučnim konopcem. Nije mi se nešto primio. Teško se uvlači kabl u njega i lako se "rascveta" na krajevima. Baška što se lako prlja pa posle one muke oko uvlačenja kabla bude šmrljav i neugledan. Od tada se držim sintetičkog konopca ili snake skina.

Ako nema u lokalu ima u hobbyking.com Wire Mesh Guard u bojama i raznim prečnicima za 0,5$/m. Uzimao mi prijatelj avio modelar i odlični su.

Na više se isplati sa sve šipingom. Doda se još neki metar Teflon Coated Wire 36AWG za 0,35$/m i karbonske cevi čisto da se nađe za gramofonsku ručku ;)

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Ред је приказати резултат. :)

Пронашао продавницу ужади (хвала Зене), који ме повезали са фабриком, која ми је продала котур од 150 метара завршног бужира. Спасили ме муке извлачења средине. И мада је мени требало негде око 20 метара, ипак је цели котур био јефтинији него да наручујем чак и 10 метара било чега из иностранства.

И онда:

Postavljena slika

Napisano

Lelp, lepo. Vidim navija se za zvezdi... Samo se šalim. Jel imaju neku tamniju boju da organizujemo ovde jedan GB. Lepa je bela, možda i naj-naj, ali se lako i prlja.

Napisano

Lelp, lepo. Vidim navija se za zvezdi... Samo se šalim. Jel imaju neku tamniju boju da organizujemo ovde jedan GB. Lepa je bela, možda i naj-naj, ali se lako i prlja.

Да питам па да јавим?

• 1 month later...
Napisano

da ne otvaram temu, nadam se da se pokretac ove ne ljuti- gde kod nas nabaviti tanko teflonsko, moze i plasticno crevo malog precnika : 2mm, 1mm, 0,5mm.  Postoji li to negde ?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...