paja959 Napisano Avgust 31, 2013 Share #111 Napisano Avgust 31, 2013 Hooker 2x..prvo sam apsolvirao novonabavljeno "Never get..." reizdanje,i samo sam jos jednom potvrdio da ako neces da lovis neka raritetna izdanja X snimka,i da dajes cenu pola bubrega,ta izdanja mogu da budu relativno dobra alternativa,nisu najjeftinija iz nove branse,ali imaju dobar odnos kvalitet=cena..kvalitet vinila je dobar,bez povrsinskih,stamparskih gresaka,malo su filigrarnskijeg zvuka,pa treba odvrnuti mozda malo jace potenciometar,ali rade posao...drugi je klasika,EMI,USA izdanje..jednom me jedan highend dealer odavde pitao sta je za mene high end,posto smo se nesto tako malo prepucavali,samo sam mu rekao kad sistem odsvira "Boogie Chillen no.2" dobro,moci cemo razglabati sta je high end,dok je to trte mrte,sve kao da je vampir nekom krv isisao svu krv,nemamo o cemu da raspravljamo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Septembar 1, 2013 Share #112 Napisano Septembar 1, 2013 prija Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Septembar 4, 2013 Share #113 Napisano Septembar 4, 2013 nabavih sedative za naredni mjesec @doktore, nadam se da se slažeš sa preventivnom terapijom naročito u svijetlu istraživanja niških naučnika Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Septembar 4, 2013 Share #114 Napisano Septembar 4, 2013 Bio čika poštar. Danas stiglo, USA izdanja (Nick Cave sa singlom): Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Septembar 4, 2013 Share #115 Napisano Septembar 4, 2013 Bio čika poštar. Danas stiglo, USA izdanja (Nick Cave sa singlom): i kako se cini Cave? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #116 Napisano Septembar 4, 2013 nabavih sedative za naredni mjesec 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg @doktore, nadam se da se slažeš sa preventivnom terapijom naročito u svijetlu istraživanja niških naučnika Slazem se u potpunosti ! LP pod brojem 1, 2, 3 i 7 - Respect ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #117 Napisano Septembar 4, 2013 Kod mene trenutno .... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Septembar 4, 2013 Share #118 Napisano Septembar 4, 2013 i kako se cini Cave? Pretpostavljam da misliš na snimak. Odličan je, nisam slušao Evropsko izdanje, ali ovo je odlično. Ovo pišem na prvo slušanje. Zvuk sa London Calling i nije nešto. Opet na jedno slušanje. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #119 Napisano Septembar 4, 2013 Mozda su se neki zacudili za moj izbor veceras ? ( Naim ) Dosao Grozni u posetu, pa ide ...... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ras Napisano Septembar 4, 2013 Share #120 Napisano Septembar 4, 2013 Pretpostavljam da misliš na snimak. Odličan je, nisam slušao Evropsko izdanje, ali ovo je odlično. Ovo pišem na prvo slušanje. Zvuk sa London Calling i nije nešto. Opet na jedno slušanje. london calling je izvanredno snimljen album, a svira odlično i kada je domaćica (suzy) u pitanju Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Septembar 4, 2013 Share #121 Napisano Septembar 4, 2013 ++ za london calling sad cu da ga potrazim mislim da ga imam jos uvek Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #122 Napisano Septembar 4, 2013 Onako spontano ..... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Septembar 4, 2013 Share #123 Napisano Septembar 4, 2013 london calling je izvanredno snimljen album, a svira odlično i kada je domaćica (suzy) u pitanju Jeste, ali domaćica mi je u lošem stanju, ovo 180 g izdanje je za sada samo podnošljivo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #124 Napisano Septembar 4, 2013 Sta ti je uticaj okoline. Grozni trazio da ovo ide, a ne neki jazz. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Septembar 4, 2013 Share #125 Napisano Septembar 4, 2013 i bolje Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Septembar 4, 2013 Share #126 Napisano Septembar 4, 2013 : dire stratis neko holandsko izdanje i domace izdanje, potpuno 2 razlicite ploce...cccc... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Septembar 4, 2013 Share #127 Napisano Septembar 4, 2013 Upravo se vrti Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 4, 2013 Autor Share #128 Napisano Septembar 4, 2013 Upravo se vrti Odlican pijanista ! Koketirao i sa jazz-om u kasnijoj umetnickoj fazi. Imam od njega ovaj komplet ( post #97 ) .... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Septembar 5, 2013 Share #129 Napisano Septembar 5, 2013 Pretpostavljam da misliš na snimak. Odličan je, nisam slušao Evropsko izdanje, ali ovo je odlično. Ovo pišem na prvo slušanje. Zvuk sa London Calling i nije nešto. Opet na jedno slušanje. reko ja da je ameriski,taj sa singlicom dobar (naravno ima ona crna,da vrag nikad ne spava) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 5, 2013 Autor Share #130 Napisano Septembar 5, 2013 Stari, dobri Bob Seger i "srebrni meci" .... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 5, 2013 Share #131 Napisano Septembar 5, 2013 Stari, dobri Bob Seger i "srebrni meci" .... To doktore! Nemoj mi zamjeriti mali off topic koji slijedi: Rado mlađoj generaciji pustim Segerov "Turn the page" i gledam njihova lica kad im kažem da je to snimljeno 1974-te ili tu negdje i da je njima najdraža Metallicina stvar zapravo obrada starog, skoro zaboravljenog, hita iz vremena kad su televizor u boji imali samo gastarbajteri. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Septembar 5, 2013 Autor Share #132 Napisano Septembar 5, 2013 Rado mlađoj generaciji pustim Segerov "Turn the page" i gledam njihova lica kad im kažem da je to snimljeno 1974-te ili tu negdje i da je njima najdraža Metallicina stvar zapravo obrada starog, skoro zaboravljenog, hita iz vremena kad su televizor u boji imali samo gastarbajteri. Naravno da ne zameram Zero. Edukacija mladjih narastaja nikada nije na odmet. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah