Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kao sto rekoh..... sistem se dobrano "zagrejao"....... nastavljam tamo gde sam stao pred put u Swe.... slusana A strana... upravo okrenuto na B..... preporuka....

Njihov 4. album.

Ostavim ih, ali im se uvek rado vracam.

Odlicni i uvek "svezi". Naravno - D. Fagen + ostali u Steely Dan. :oke:

Napisano

Moja "zona interesovanja" za muzicke naslove ( 1967-1973 ).

Evo jedan od pronadjenih i upravo je na "tanjiru".

Najozbiljija preporuka za sve one koji imaju istu/slicnu vremensku "zonu". :)

Napisano

Danas lagano preslusavam one Peter G, LP:ove ulovljene uz Docovu pomoc i pitam se da koji mi je q pa cesce kupujem nove nego polovne. Zvucni kvalitet ovih starih iskace puno vise od prosjeka a i cesto bolji od ovih 180-200g ...  :scout_en:

Napisano

Danas lagano preslusavam one Peter G, LP:ove ulovljene uz Docovu pomoc i pitam se da koji mi je q pa cesce kupujem nove nego polovne. Zvucni kvalitet ovih starih iskace puno vise od prosjeka a i cesto bolji od ovih 180-200g ...  :scout_en:

tako je druže

poslije početne euforije i kupovine audiofilskih LP od 180 ili 200 gr - to što su audiofilski mačku o rep - em loš vinil, em loša kopija em te biju po ušima u prosjeku 20-25e

za te pare kupuješ ladno 5 komada što licenci što originala

tako da je to unazad mjesec-dva za mene bad habit

Napisano

Ova tri Gabrela kupljena,jedan za 1.1€ drugi za 2.7€ a treci (dupli) za 3.9€ ... znaci, sve zajedno ispod 8€  :notthinking:

Napisano

Prvo softver da napunim. Jedva 30 ploca. Fali mi jos samo nekoliko hiljada vinila da se izjednacim sa nasim zajednickim prijateljem, :respect:  e onda razmisljam o Rohmanu. A dotle, ko zna s cim ce me Doktor zarazi. On je direktan krivac za Ronda. Kod njega sam ga cuo i ostao paffff. Rohman je bolji, ali u relaciji benefit cost.... Rondo retko jak igrac. :crazyrocker:

Napisano

Pa da si sa Docomdosao, bilo bi softwara za dva kofera  :wink2:

A za Roh, juce "proleti" jedan za 3k Danaca... zanaci, pali na Skandinavski signal :wild:  a ne na profesorsku slatku pricu   :stink:   :angry27:

Napisano

Vratio se od Tin-a.

Bili Grozni i Krezavi ( stari i "ljuti" rock-er, veliki fun B.Sabbath-a  :oke:  ).

Slusalo se : London Gramar i Gianmaria Testa.

Lepo, fino.

Medjutim, odmah po povratku svome domu ( a sistem naravno bio na stand by-u  :wink2:  ) morao sam da se "vratim" izvorima :

Napisano

Ni sumnjali nismo, slatka moja :oke:BTW, Gian Maria Testa ljuti audiofilski Zabarin, nisi mi ni ti od zakletve slatka moja Dr Brinkman.... Laku noc da crknu dusmani, mi imamo nasu liniju. :pioneer::party::thumbsup:

Napisano

..... Testa ljuti audiofilski Zabarin, ......

Nekako mi Angelo B. u ove "sitne sate" baš lepo "leže".

Dobro da me potseti da njega pustim za :sleep1:

Napisano

stiglo

. . .

Bravo za oba vinil naslova. :victory:

Kakadu je veoma redak a samam tim i skup na sh trzistu.

Kada smo kod ex-Yu naslova ( vec sam ti rekao ) moj poslednji "plen" :

Napisano

Pa i to je retko, lep ulov. Po 800 dinara, skupo za sh, ali zato me ova za 99 dinara iskupila: Sjajna Melodijina kompilacija Ave Maria, od 9 kompozitora. Irina Arkhipova

Postavljena slika

Napisano

Pa i to je retko, lep ulov. Po 800 dinara, skupo za sh, ali zato me ova za 99 dinara iskupila: Sjajna Melodijina kompilacija Ave Maria, od 9 kompozitora. Irina Arkhipova

Postavljena slika

Nikako da naletim na tu plocu u poslednjih par godina, a imao sam je nekada - vrh!

Napisano

Nikako da naletim na tu plocu u poslednjih par godina, a imao sam je nekada - vrh!

Nisam očekivao puno, ali zaista je sjajna. I virgo intacta :)Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...