Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Odvojeno odavde :)

Zvu

Ja mogu da uzmem kalup sa vejvgajda, imaću vremena za nekih 10tak dana da se time pozabavim, jedino bi bilo dobro izvaditi ga iz zvučnika ili je to problem?

• Odgovora 218
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

A ovo, čini mi se da bi moglo i ovo... http://www.eminence....l=Delta_Pro_15AEmi. Delta15 pro :THIELE & SMALL PARAMETERSResonant Frequency (fs) 42HzDC Resistance (Re) 5.71Coil Inductance (Le) 0.83mHMechanical Q (Qms) 4.73Electromagnetic Q (Qes) 0.44Total Q (Qts) 0.4Compliance Equivalent Volume (Vas) 243.5 liters / 8.6 cu.ft.Peak Diaphragm Displacement Volume (Vd) 368ccMechanical Compliance of Suspension (Cms) 0.24mm/NBL Product (BL) 14.5 T-MDiaphragm Mass Inc. Airload (MMs) 61 gramsEfficiency Bandwidth Product (EBP) 95Maximum Linear Excursion (Xmax) 4.3mmSurface Area of Cone (Sd) 856.3 cm2Maximum Mechanical Limit (Xlim)

Vrlo lepo :)Može i lepo da se namikeri br kutija (dobro, možda malo veća) ali ne bi falilo basa :)
Napisano

luka lukahorne su zalepljene nekom crnom masom koja mi lici na zivu gumu, mogu tacno da saznam sta jeto deluje cvrsto, mada sa druge strane sa bas refleks cevi se skida samo tako. verujem da moze da se skine.

Napisano

U principu može da se uzme i sa zvučnika, ali ako ga skinemo imam prostora da lepo napravim otisak i da ga pripremim za umnožavanje.Ako odgovara, ja to mogu preuzeti za tih 10tak dana i odraditi kalup.

Napisano

Pa malo je komplikovano tako, radije bih to doneo u svoju radionicu i natenane uzeo otisak. Ima tu dosta i pripremnih radova kako bi kalup bio maksimalno valjano napravljen.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Imao bih sada vremena da uzmem kalup.Anibise pun vam je inbox pa ne mogu da vam pošaljem poruku.

Koliko bi koštala kopija , onako odokativno
Napisano

Danas smo @lukaluka i ja otvorili Sume, pogledali šta ima unutra   :whistle2:

post-205-0-16750900-1354481430_thumb.jpg

post-205-0-33408400-1354481487_thumb.jpg

post-205-0-86521800-1354481505_thumb.jpg

Napisano

Danas smo @lukaluka i ja otvorili Sume, pogledali šta ima unutra   :whistle2:

na trećoj fotki ono kao isprljano , šta je to ....izgleda na fotki kao da je frezekovana komora ili je samo prljavo ?

Napisano

na trećoj fotki ono kao isprljano , šta je to ....izgleda na fotki kao da je frezekovana komora ili je samo prljavo ?

prljavo, mrlja od silikona

Napisano

evo ga italijan, odma bi higijenu da zavodi

prljavo izgleda al svira ko da je od vanisha napravljeto 

Jesi li ti zaboravio ćebe unutra ili je to drugih ruku delo? :)

Napisano

To je kao kod Vokija Kostica

"Kako seam pojeo ćebe"

cebe da se rascupa sto sitnije to bolje

.

meka guma na zadnju plocu pa onda strafljenje...

.

Sto ne postavite i fotke skretnice?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...