Zflazar Napisano Mart 5, 2017 #8273 Napisano Mart 5, 2017 Chakija, jel ti imaš neki uhodan kanal za nabavku teknike iz Kanade?
chakija Napisano Mart 5, 2017 #8274 Napisano Mart 5, 2017 Jok...ugalavnom ono što dođe Dunavom, a voda izbaci u okolini Fjutoga/Novog Sada
Zen Mod Napisano Mart 5, 2017 #8275 Napisano Mart 5, 2017 ce se usrecis sa Bryston no , ajde , Cigan u nama nikad ne spava
aaa zmaju! Napisano Mart 5, 2017 #8276 Napisano Mart 5, 2017 `De ga nađe, ko` da je bio u ruskom tenku. grau. and Zflazar je reagovao/la na ovo 2
chakija Napisano Mart 5, 2017 #8277 Napisano Mart 5, 2017 Verovatno je radio kod cige zajedno sa nekim altecima na ozvucavanju ringispila/haligalija. Videcu u utorak kad mi stigne koliko je ugrobaren. @Zen Zašto nema sreće sa Bryston-om? Jel imaš iskustva sa opravkom istog? Nikad nisam čuo ni jedan Bryston do sada...
Zen Mod Napisano Mart 5, 2017 #8278 Napisano Mart 5, 2017 slusao podobro PMC sa Brystonom .... radilo dosta dobro zahvaljujuci PMC popravljao jedan onomad korektan svadbarski amp - kao takav je i nameravan i pravljen - to je prvenstveno PA oprema , a mnogo manje monitoring oprema no , kao sto ti rekoh vise puta - ne's se ti naslusati u stanu muzike sa svadbarskom opremom odnosno , mozda i 'oces ako je to bas zvuk koji ti odgovara
chakija Napisano Mart 5, 2017 #8279 Napisano Mart 5, 2017 Vrlo cudna konstatacija s obzirom da 4b ima kultni status bas za studijski monitoring u kombinaciji sa NS10. Trebalo bi da se moze vrlo lako doterati u fabricke specifikacije s obzirom na dostupnu šemu i manje vise standardne delove. Cucemo ga pa cu da javim kako svira. Inace, za mene dobar amp dobro svira bez obzira da li je A, AB, ili D klasa. Eci je reagovao/la na ovo 1
grau. Napisano Mart 5, 2017 #8280 Napisano Mart 5, 2017 4 minutes ago, chakija said: Vrlo cudna konstatacija s obzirom da 4b ima kultni status bas za studijski monitoring u kombinaciji sa NS10. ne dao ti bog da na ovoj kombinaciji slusas muziku svaki dan, a i generalno sa NS10 sa bilo cime Eci je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Mart 5, 2017 #8281 Napisano Mart 5, 2017 1 hour ago, chakija said: Vrlo cudna konstatacija s obzirom da 4b ima kultni status bas za studijski monitoring u kombinaciji sa NS10. Trebalo bi da se moze vrlo lako doterati u fabricke specifikacije s obzirom na dostupnu šemu i manje vise standardne delove. Cucemo ga pa cu da javim kako svira. Inace, za mene dobar amp dobro svira bez obzira da li je A, AB, ili D klasa. nesto sam se odvadio od kultova , kako starim ...... sa druge strane - imam stanovito misljenje o uredjaju ako mu vidim semu ...... a narocito jos ako imam i priliku da koristim istu (u servisne svrhe) no , ajd da ti formulisem drugacije - ne uzimas John Deer sa tockovima od 2m da udjes u vinograd za to sednes na Tomo Vinkovic i poradis .....
chakija Napisano Mart 5, 2017 #8283 Napisano Mart 5, 2017 U Futogu samo njive jbg... Inace, red je kad imam svadbarske kutije da imam i svadbarsko pojacalo.
chakija Napisano Mart 5, 2017 #8285 Napisano Mart 5, 2017 Za bolje i nisam...samo rakija, rasol i Baja Mali Knindža. ("zvali su je Natali i svi su je vatali, rođena je bila za to i ja sam je brate vat`o") vladd je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Mart 5, 2017 #8286 Napisano Mart 5, 2017 bitno da je tebi lepo ono - kupujes dusek za svoj krevet a ne tudji
Eci Napisano Mart 6, 2017 #8287 Napisano Mart 6, 2017 Posle dugog čekanja stigla posrebrena bakarna lak žica iz daleke Švicarske Elektrisola 0.08mm i 0.30mm skrstic, Vix, Dual and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
ringeraja Napisano Mart 6, 2017 #8288 Napisano Mart 6, 2017 Deluje kao da su u pitanju stotine kilometara žice... Sa uživanjem da ih istrošiš. Eci je reagovao/la na ovo 1
milovan1963 Napisano Mart 7, 2017 #8291 Napisano Mart 7, 2017 20 hours ago, Eci said: Posle dugog čekanja stigla posrebrena bakarna lak žica iz daleke Švicarske Elektrisola 0.08mm i 0.30mm moze li to za step up trafo?
Eci Napisano Mart 7, 2017 #8292 Napisano Mart 7, 2017 Planirao sam izradu TVC/AVC, interstage trafoa, izlaznih trafoa i interno ožičavanje uredjaja. MC step-up još nisam ozbiljnije radio, fali mi Mu metal za kućišta i za sada nemam ambicija da ih radim.
chakija Napisano Mart 7, 2017 #8293 Napisano Mart 7, 2017 Stiglo sidro...pri tom jos i radi... Gadnije pojacalo nisam uneo u stan! Starac je imao tezak zivot i nekoliko operacija na otvorenom srcu, stentova na sve strane, ali svira jebo sliku svoju i to za neverovati! Čist, transparentan i tačan srednjetonski i visoki deo, bass odsečan i kontrolisan, zvučna scena realnih dimenzija...tačno vidim zašto je toliko obožavan među producentima muzike. Videćemo šta će se desiti kada ga osvežim i udahnem mu novi život. Eci, Zflazar, 2a3 and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 8
grau. Napisano Mart 7, 2017 #8294 Napisano Mart 7, 2017 prasinu mu ne diraj... black coffe je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah